Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 38 tema

QUOTE(varlyte3 @ 2012 01 02, 13:57)
Ar buvo papildymas? Nepaziurejau kiek rode ryte prekiu  doh.gif

as ryte irgi nepaziurejau, bet bent jau gera puslvalandi rodo ta pati prekiu sk - 1049
Atsakyti
Na va rodau Flair skirt in double-serge wool, 4 dydis. Juoda sijona sunku nufotkinti su mano priesistoriniu fotiku, bet gal kas matosi g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 01 02, 14:07)
Na va rodau Flair skirt in double-serge wool, 4 dydis. Juoda sijona sunku nufotkinti su mano priesistoriniu fotiku, bet gal kas matosi g.gif

nu man tas 2 derinukas atrodo dieviskai wub.gif

o siaip tikrai neblogai sijonukas atrodo thumbup.gif bet va klausimas, kaip atrodytu sviesios spalvos g.gif
Atsakyti
Savita, labai gražiai atrodai. wub.gif Neklausyk ką tas TB šneka cool.gif
Atsakyti
Savita, nu super sijonukas atrodo bigsmile.gif Derinukas Nr. 2 išvis fantastika 4u.gif
Tikrai, neklausyk savo B biggrin.gif
Atsakyti
man prie to sijono noris aptempto viršaus, nes su tais oversized marškinukais ir man vaizdo nėra g.gif antras derinukas labai dailiai ax.gif
bet tos kooojos kojooos doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 02 sausio 2012 - 13:20
QUOTE(SaiMita @ 2012 01 02, 14:20)
man prie to sijono noris aptempto viršaus, nes su tais oversized marškinukais ir man vaizdo nėra  g.gif  antras derinukas labai dailiai  ax.gif
bet tos kooojos kojooos  doh.gif  wub.gif

tikrai labai geras pastebejimas - kai sijonukas toks pustas, virsaus reikia aptempto ir tada puikiai atrodo !!!!

ale visoms 2 derinukas labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 02 sausio 2012 - 13:24
Savita tikrai gražiai ant tavęs atrodo kaip Saimita minėjo gražiausiai žiūrisi su aptemptu viršumi thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
aš irgi vis dairausi į tą sijonuką, kurį savita pademonstravo, na man visai gražus jis, tik įdomu kokia ten jo medžiagytė, nes iš foto atrodo, kad jis toks ir stovi pasipūtęs, na tarsi po apačia koks papučiantis pamušalas būtų g.gif
Savita, o klubuose vietos dar yra, galvoju ar įsitalpinčiau su 98 į 4 dydį wub.gif
Atsakyti
Man irgi 2 derinys gražiausiai, bet pats sijonas manęs nežavi. schmoll.gif

Kaip nervina, kai duoda nuolaidą, nieko nėra pirkti ko norisi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 01 02, 13:30)
Kaip nervina, kai duoda nuolaidą, nieko nėra pirkti ko norisi.  doh.gif

Pirmadieniais dažnai jie šykštūs būna, bet va ryt galime kažko laukti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 02 sausio 2012 - 13:32
O aš ryt kaip tik negalėsiu budėti. biggrin.gif
Atsakyti