QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 25, 19:08)
Žinau ir antrąją datą. Esmė ta, kad gimė vasarą, o ne žiemą...
O aš žinau, kad pirmieji užrašai atsirado po 80 metų po jo mirties. Sugedusio telefono principas. Kažkas per kažką. O ir tie rašantieji jau buvo, na, tegul gerbtino amžiaus, garbaus amžiaus, bet visi žinome, kad tam tikrame amžiuje yra ir išminties, bet ir tam tikrų anatomijos ir fiziologijos sukeltų pakitimų. Gerbiu seną amžių, į jį visada įsiklausau, bet nepamirštu ir tam tikrų galimų dalykų. Na, tai sudėtinga - atfiltruoti

Sugedusio telefono principas - ar žinote, kas tai yra?
Teoriškai, manau, taip.
O aš kartą buvau uždaryta 3 savaitėms. Savo noru. Dar ir užsimokėjau. Tuo metu man didelę sumą. Na ne vien dėl to telefono

Visi buvo iš panašaus interesų rato. Aš gal buvau jauniausia. Visi kiti buvo su daug didesne patirtimi. Gyvenom gerai - išskyrus išorinę laisvę. Ji buvo apribota visiškai.
Tada supratau jos vertę. Laisvės vertę.
Bet gavau beprotiškai daug.
( Tiesa, tai visiškai nesusiję su Jėzaus amžiumi). Nukrypau kiek į šoną....

Man tai būdinga

Esu girdėjusi, kad kartais save reikėtų keisti, bet aš taip negalvoju. Todėl ir nekeičiu

Taigi, toliau prie esmės.
Kenedžio nužudymą ne prieš tūkstantį metų....oi oi...ir plius stebėjo milijonai per TV ir begalė natūroje.
Ką turime šiandien? Begalę versijų. Nė vienos tikros tiesos.
Va čia ir reikia ieškoti priežasčių - ne Jėzaus tikslioje Gimimo dienoje, ar Kenedžio nužudymo istorijoje, o pačiuose žmonėse. O tai reiškia - SAVYJE.
Papildyta:Kiera,
ar esi savo įsidėtą avatarą mačiusi natūroje?