Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos - 5

QUOTE(speedy @ 2012 02 13, 15:56)
Normali ta skalbyklė, na alternatyvai gal būtų įdomu pažiūrėti kitą AEG, su garų funkcija.

Supratau, ačiū labai.
Atsakyti
Sveikutes , musu senoji skalbimo masina jau baiginejasi , palnuojame pirkti nauja , iskilo klausimas kokia geresne is virsaus uzkraunama ar is sono g.gif
Labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Jau planu naująja skalbykle. EWF126410W. Labai patenkinta, kad nesusigundžiau ploti žymiai daugiau pinigų. Dirba švariai, tyliai, plauna puikiai, programų pakankamai. Kiek dirbs nežinia, bet ir mokėjau nedaug. O po kelių metų jei kas, bus naujesnių dar geresnių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2012 02 06, 13:53)
kur pirkot?

http://www.edoro.lt/...osch-was28464sn

Cia pigiausia kiek radau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 02 16, 21:05)
Jau planu naująja skalbykle. EWF126410W. Labai patenkinta, kad nesusigundžiau ploti žymiai daugiau pinigų. Dirba švariai, tyliai, plauna puikiai, programų pakankamai. Kiek dirbs nežinia, bet ir mokėjau nedaug. O po kelių metų jei kas, bus naujesnių dar geresnių  thumbup.gif

Na ir kokia gi?
Atsakyti
Prašau, patarkite..... 4u.gif
Ar būna dabar rinkoje gerų skalbimo mašinų, kurios.. netaupo vandens? Esmė tame, kad reik tokios mašinos kuri skalaudama prisipila normaliai, netaupiai vandens. Bo dabar turim "labai gerą", labai taupančią vandenį, doh.gif kuri man neišskalauja skalbimo priemonės pakankamai gerai, reik su šlangu stovėt ir dapylinėt vandens pačiai iš krano kai skalauja, nors ir nustatai du papildomus skalavimus schmoll.gif
O gal būna kad galima pačiam pasireguliuoti, kokį kiekį vandens mašina pilsis?

Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2012 02 17, 12:21)
Prašau, patarkite.....  4u.gif
Ar būna dabar rinkoje gerų skalbimo mašinų, kurios.. netaupo vandens? Esmė tame, kad reik tokios mašinos kuri skalaudama prisipila normaliai, netaupiai vandens. Bo dabar turim "labai gerą", labai taupančią vandenį,  doh.gif  kuri man neišskalauja skalbimo priemonės pakankamai gerai, reik su šlangu stovėt ir dapylinėt vandens pačiai iš krano kai skalauja, nors ir nustatai du papildomus skalavimus  schmoll.gif
O gal būna kad galima pačiam pasireguliuoti, kokį kiekį vandens mašina pilsis?

Keiskite skalbimo priemones į skystas - išskalaus geriau.
Būna kažkokios Miele už kosminę kainą, ar tai medic wash ar kaip ten, skirtos alergiškiems žmonėms.
Atsakyti
As irgi neisivaizduoju kaip per du skalavimus neisskalauaj skalbimo priemoniu g.gif
Arba daug pylate, arba per daug skalbiniu dedat g.gif Man vieno skalavimo pilnai uztenka unsure.gif Naudoju skystus miltelius, taip pat daznai pirma skalbima (uzmirkima) nusistatau su Vanish ir pan priemonem smile.gif
O su jusu masina visada taip buvo? Gal kas sugedo?
Atsakyti
speedy, ačiū. Skalbiu ir taip su ekologišku švelniu skystu skalbikliu. Tiesiog tai, ko siekiu, yra visiškas absoliutus skalbimo priemonės panaikinimas iš audinio, kai skalbiniai kvepia ne skalbikliu, o švara rolleyes.gif skalbimas alergiškiems žmonėms turbūt ir yra tai, ko man reikia. Tik, kaip gaila, kad čia iškart baisiai brangu.. verysad.gif pažiūrėjau kainas Miele- neįperkama visai..
gal dar yra kokių pigesnių varijantų?

QUOTE(Mivida @ 2012 02 17, 10:35)
As irgi neisivaizduoju kaip per du skalavimus neisskalauaj skalbimo priemoniu  g.gif
Arba daug pylate, arba per daug skalbiniu dedat  g.gif Man vieno skalavimo pilnai uztenka  unsure.gif Naudoju skystus miltelius, taip pat daznai pirma skalbima (uzmirkima) nusistatau su Vanish ir pan priemonem  smile.gif
O su jusu masina visada taip buvo? Gal kas sugedo?

Visada maniškė taip skalbė, Hilton firmos. Jei ne tas vandens taupymas, būčiau visai patenkinta.
Atsakyti
sveiki, tuoj sese ikurdinesim, tai renkames dabar kokia is skalbimo masinu dovanosim :

1. AEG ELECTROLUX LS62840L - 6kg; Energijos suvartojimas ciklui (kW)-1,02;
2. BOSCH WLX 24462 BY - 4.5 kg; Energijos suvartojimas ciklui (kW) 0,76;

ar galit patarti kuria imti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2012 02 17, 16:31)
sveiki, tuoj sese ikurdinesim, tai renkames dabar kokia is skalbimo masinu dovanosim :

1.    AEG ELECTROLUX LS62840L  - 6kg; Energijos suvartojimas ciklui (kW)-1,02;
2.      BOSCH WLX 24462 BY -  4.5 kg; Energijos suvartojimas ciklui (kW) 0,76;
ar galit patarti kuria imti?smile.gif

Bent aš už AEG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 02 16, 21:05)
Jau planu naująja skalbykle. EWF126410W. Labai patenkinta, kad nesusigundžiau ploti žymiai daugiau pinigų. Dirba švariai, tyliai, plauna puikiai, programų pakankamai. Kiek dirbs nežinia, bet ir mokėjau nedaug. O po kelių metų jei kas, bus naujesnių dar geresnių  thumbup.gif

Na as visada uz kokybiska daikta, kad jis atsipirktu man. Jei kas kelis metus reiks keitinet masinas, tai irgi nekas....taip labiau bus einama i nuostoli ax.gif
Atsakyti