Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos - 5

QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 03 05, 15:51)
Ieskau ir as skalbykles. Nereikia man jokiu super navarotu svarbu gerai skalbtu, paparastas valdymas butu ir kad mazai vandens naudotu. Man pilnai uztenka 5kg, ir 1000 apsisukimu..

Bet su pagrindine problema susiduriu programomis, man reik paparastai kad butu o ne 100 programu ir ne viena neplauna..  doh.gif

dabar turima INDESIT http://www.indesit.l...d_62885LT/40.do  bet man tai jos programos kazkaip nelabai nu neisplauna kartais, milteliai lieka..

Plovimo receptas:
1. neprigrūsti skalbyklės
2. naudoti ploviklius, ant kurių pakuotės nėra nei vieno užrašo jokia rytų europos kalba
3. naudoti skystus ploviklius - geriau išskalauja.
Pamatysite, ir senajam Indesit atsiras plaunančių programų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 05 kovo 2012 - 17:45
QUOTE(speedy @ 2012 03 05, 17:44)
Plovimo receptas:
1. neprigrūsti skalbyklės
2. naudoti ploviklius, ant kurių pakuotės nėra nei vieno užrašo jokia rytų europos kalba
3. naudoti skystus ploviklius - geriau išskalauja.
Pamatysite, ir senajam Indesit atsiras plaunančių programų  lotuliukas.gif

nu cia mano mama ir uosviene tokius indesitus turi, nejaugi ir man reikes tokia pat biggrin.gif nera alternatyvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal galėtumėte patarti dėl skalbimo mašinos AEG L85470SL. Renkuosi tarp šio modelio ir tarp EWS126410W. Kuris geresnis?
Labai norėjau Bosch WAS 28464SN, tačiau per didelis gylis, nebeatsidaro pilnai durelės.
Būsiu labai dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal nusimanantieji apie skalbimo mašinas galėtų patarti..Turiu virš mėnesio skalbyklę BOSCH WAS28464SN ir nuo pat pradžių girdisi keistas tarškėjimas skalbiant, lyg būgnas sukdamasis į kitą metalinį daiktą/detalę kliūtų, gręžimo metu viskas gerai, o va skalbiant, tas tarškėjimas jau pradeda ganėtinai erzinti..Po pajungimo ir kelių skalbimų, buvau išsikvietusi garantinio aptarnavimo meistrą, tai sakė, kad nieko prie ašies ar variklio blogo negirdi, atseit, gali būti įdėtas negerai kažkoks ten ale metalinis rutuliukas, kuris pritvirtintas tarp būgno ir stalčiuko vandens nutekėjimo žarnos, pro kurį vanduo subėga i būgną, ar kažkas ten panašaus, sako per laiką turėtų prisišlifuoti, bet kio tuoliau, tuo labiau tas garsas lyg ir stiprėja, skalbia beveik garsiau, nei gręžia, o gręžimo metu to garso nelieka, tik skalbimo ir skalavimo doh.gif Jau nežinau nė ką ir begalvoti.. verysad.gif Sako meistras: "Jeigu trukdo tas garsas, galiu atsiardyti ir išimti tą rutuliuką", bet aš kažkaip galvoju, jei kažkokia detalė yra sumontuota, ji ir turi būti, o ne, sau sugalvojam ir išimam, ką norim.. Ir ar būtent ten bus ta bėda, galvoju? Gal koks gamyklinis brokas paties būgno, ar kas, bet kai meistras pradeda kalbėti apie kažkokius detalių šalinimus,gerai net neišsiaiškinęs priežasties, jau tikrai neramu, ką aš paskui su ja veiksiu, jei kas ne taip po visko bus. Su tais garantiniais irgi ne kas, kaip matau ir paskaitau.. O kitiems, turintiems šią skalbyklę, tyliai skalbia, be pašalinių garsų? g.gif
Patarkit, prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 02 07, 19:16)
Pagrinde Italijoje, nors yra lenkiškų ir ukrainietiškų. Priklauso nuo modelio.

Sveiki,ogal galite pasakyti,kur renkami sie modeliai:AEG L 75270 FL, SIEMENS WM 14Q360SN.
Atsakyti
QUOTE(romarijus @ 2012 03 11, 00:25)
Sveiki,ogal galite pasakyti,kur renkami sie modeliai:AEG L 75270 FL, SIEMENS WM 14Q360SN.

Italija ir Ispanija.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 03 11, 16:22)
Italija ir Ispanija.

Dekui,o kuri is ju verta pirkti?
Atsakyti

ka reiskia sitos funkcijos skalbimo masinose?

VarioPerfect. WaveDrum, ActiveWater. AntiVibration Design.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romarijus @ 2012 03 12, 00:14)
Dekui,o kuri is ju  verta pirkti?

Skalbyklių meistrai balsuotų už Siemens.
Atsakyti
[quote=star80,2012 03 07, 01:27]
Sveiki,
gal nusimanantieji apie skalbimo mašinas galėtų patarti..Turiu virš mėnesio skalbyklę BOSCH WAS28464SN ir nuo pat pradžių girdisi keistas tarškėjimas skalbiant, lyg būgnas sukdamasis į kitą metalinį daiktą/detalę kliūtų, gręžimo metu viskas gerai, o va skalbiant, tas tarškėjimas jau pradeda ganėtinai erzinti..Po pajungimo ir kelių skalbimų, buvau išsikvietusi garantinio aptarnavimo meistrą, tai sakė, kad nieko prie ašies ar variklio blogo negirdi, atseit, gali būti įdėtas negerai kažkoks ten ale metalinis rutuliukas, kuris pritvirtintas tarp būgno ir stalčiuko vandens nutekėjimo žarnos, pro kurį vanduo subėga i būgną, ar kažkas ten panašaus, sako per laiką turėtų prisišlifuoti, bet kio tuoliau, tuo labiau tas garsas lyg ir stiprėja, skalbia beveik garsiau, nei gręžia, o gręžimo metu to garso nelieka, tik skalbimo ir skalavimo doh.gif Jau nežinau nė ką ir begalvoti.. verysad.gif Sako meistras: "Jeigu trukdo tas garsas, galiu atsiardyti ir išimti tą rutuliuką", bet aš kažkaip galvoju, jei kažkokia detalė yra sumontuota, ji ir turi būti, o ne, sau sugalvojam ir išimam, ką norim.. Ir ar būtent ten bus ta bėda, galvoju? Gal koks gamyklinis brokas paties būgno, ar kas, bet kai meistras pradeda kalbėti apie kažkokius detalių šalinimus,gerai net neišsiaiškinęs priežasties, jau tikrai neramu, ką aš paskui su ja veiksiu, jei kas ne taip po visko bus. Su tais garantiniais irgi ne kas, kaip matau ir paskaitau.. O kitiems, turintiems šią skalbyklę, tyliai skalbia, be pašalinių garsų? g.gif
Patarkit, prašau 4u.gif

Labas, o iš kokios firmos pirkai? Mane irgi domina ši skalbyklė, renku apie ją info...

Atsakyti
Sveiki, istiko tokia beda kad musu skalbimo masina staiga nustojo veikti smile.gif tad skubiai reik isigyti nauja renkames is keliu variantu gal galetumet kas ka patart? renkames is siu variantu:
BOSCH WAS28464SN

AEG L75280FL

Panasonic NA-168VG3WGN

Ziurejom ir is LG bet net nezinom i koki modeli ziuret gal jus ka galit patart?
Siaip tai labiausiai patiko Panasonic modeliukas turi viska ko reik smile.gif na tik neaisku kaip su ta japoniska kokybe ir tik elektromarkt pardavineja lietuvoj. gal kam teko girdet ar turit tokia?

Laukiu atsakymu dekui is anksto
Atsakyti
QUOTE(gembird123 @ 2012 03 18, 22:17)
Sveiki, istiko tokia beda kad musu skalbimo masina staiga nustojo veikti smile.gif tad skubiai reik isigyti nauja renkames is keliu variantu gal galetumet kas ka patart? renkames is siu variantu:
BOSCH WAS28464SN

AEG L75280FL

Panasonic NA-168VG3WGN

Ziurejom ir is LG bet net nezinom i koki modeli ziuret gal jus ka galit patart?
Siaip tai labiausiai patiko Panasonic modeliukas turi viska ko reik smile.gif na tik neaisku kaip su ta japoniska kokybe ir tik elektromarkt pardavineja lietuvoj. gal kam teko girdet ar turit tokia?

Laukiu atsakymu dekui is anksto

Bosch.
Atsakyti