Įkraunama...
Įkraunama...

Vabzdžiaėdžiai

QUOTE(pupa@ @ 2006 09 28, 07:38)
ax.gif na man 150Lt jau daugokai  ax.gif labai norėtųsi va tokio vabzdžiaėdžio:
bet šį sunku gauti verysad.gif

olandijoj tokiu pilna doh.gif , pati pirkau uz 2 eurus bigsmile.gif
Atsakyti
tiktai????? geras...
Atsakyti
o daugiau i olandija nesiruosi? 4u.gif
Atsakyti
Nu jau čia paskaičius jūsų pasakojimus ir aš užsinorėjau blush2.gif Kur Vilniuje kokį nediduką nebrangiai galima nusipirkti asotenį blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 09 29, 11:14)
Nu jau čia paskaičius jūsų pasakojimus ir aš užsinorėjau  blush2.gif Kur Vilniuje kokį nediduką nebrangiai galima nusipirkti asotenį  blush2.gif  ax.gif

Man tai išvis problema - namuose priviso tų tokių mažyčių buitinių musyčių drozofilų... užkniso jau negyvai, nei išnaikinti, nei surasti, iš kur jų toks gyvas galas lenda... pasivarčiau jūsų temą ir tik doh.gif ogi gal toks aparatas padės jų atsikratyti? Kaip manot, a? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 29, 11:07)
Man tai išvis problema - namuose priviso tų tokių mažyčių buitinių musyčių drozofilų... užkniso jau negyvai, nei išnaikinti, nei surasti, iš kur jų toks gyvas galas lenda... pasivarčiau jūsų temą ir tik  doh.gif ogi gal toks aparatas padės jų atsikratyti? Kaip manot, a? ax.gif

Aha, man irgi įdomu. Pas mane namuose irgi tokios mažos muselės skraido, lyg kažkas pūtų blink.gif Nors nieks nepūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 09 28, 10:22)
olandijoj tokiu pilna doh.gif , pati pirkau uz 2 eurus bigsmile.gif

Nu tai gal kokiu pazystamu turit is Olandijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 09 29, 12:05)
Nu tai gal kokiu pazystamu turit is Olandijos  ax.gif

Tokius vabzdžiaėdžius mačiau žaliajame centre, tik dėja iki jų persikraustymo į naujas patalpas ax.gif Gal ir užveš kada dar g.gif
Atsakyti
Niu psio, jau ir aš prie jūsų gretinuosi - nusipirkau vakar Senukuose Droserą bigsmile.gif bandysiu su savo musėm kovoti. Kol kas, tiesa, stovi jis visai vargšė ir nė į vieną musę nereaguoja, nors tos visai inirtingai aplink ją skraido. Bandysiu šiandien persodinti, tai varau dabar į internetą informacijos ieškoti smile.gif Tiesa, labai iš Senių konsultantės juokiausi biggrin.gif nuvarau ten, susirandu droserą, atsivedu tokią moterą, klausiu, ar dar tokių vabzdžiaėdžių turite? Sako, čia ne vabzdžiaėdis... blink.gif Kaip tai, sakau, gi va, musė nupiešta, ir parašyta aiškiai „This plant catches insects for its food“. Aaaaa, sako, tada jo, bet, sako, tokių dar prieš žiemą turėtų atvežti, nes dažniausiai prieš žiemą tiekėjai skambina ir siūlo, tai tada bandykite daugiau ieškotis... Nežinau, tikėti ja ar ne, bet bandysiu g.gif o kol kas savo auginsiu, žiūrėsiu, kaip ten bus smile.gif

Maniškė va šitaip atrodo. Drosera Capensis vadinasi

user posted image

QUOTE(laputaityte @ 2006 09 25, 19:09)
o kur Vilniuje galima rast tokių grožybių?  g.gif

QUOTE(pupa@ @ 2006 09 27, 10:55)
Aha man irgi labai įdomu, vyras be proto nori tų musgaudžių, bet niekur dar nemačiau, gal kas galit patart ar kokį vaikiuką parduot? ax.gif

Kaip jau minėjau, Banginio Senukų žiemos sode ieškokitės, vakar ten kelios droseros buvo, po 15 litų kainuoja.

Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 30, 08:25)
Niu psio, jau ir aš prie jūsų gretinuosi  - nusipirkau vakar Senukuose Droserą bigsmile.gif bandysiu su savo musėm kovoti.

A čia šita su lipšniais liežuviukais lapų kraštuose? g.gif Neaugina kaip ąsotenis savo ąsočių? ax.gif O prieš žiemą, žiemos metu pamenu kad tuos vabzdžiaėdžius matydavau. Bet man jie tokie grobuonys atrodydavo, bijau.gif atrodydavo, kad pirštą nukąs biggrin.gif
p.s. mergaitės, pasakykit kaip ąsotenis dauginasi. Vaikučiais, atžalėlėmis? g.gif Pamenu pas anyta kažkada mačiau, gal išprašysiu kokį vaika biggrin.gif Ato ermitaže už 150 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 30 rugsėjo 2006 - 09:43
QUOTE(Samanta @ 2006 09 30, 10:41)
A čia šita su lipšniais liežuviukais lapų kraštuose?  g.gif Neaugina kaip ąsotenis savo ąsočių?  ax.gif O prieš žiemą, žiemos metu pamenu kad tuos vabzdžiaėdžius matydavau. Bet man jie tokie grobuonys atrodydavo,  bijau.gif atrodydavo, kad pirštą nukąs  biggrin.gif
p.s. mergaitės, pasakykit kaip ąsotenis dauginasi. Vaikučiais, atžalėlėmis? g.gif  Pamenu pas anyta kažkada mačiau, gal išprašysiu kokį vaika  biggrin.gif Ato ermitaže už 150  blink.gif

Dauginasi atžalėlėmis arba sėklytėmis. Jie matai ir žydi blush2.gif Pas mane šiuo metu asotenis 2 atžalėles augina, bet dar labai nedidukės tongue.gif
O drosera asočiukų neaugina, ji muses gaudo lipniais "pirštukais" o paskui susisuka ir virškina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 30, 09:25)
Niu psio, jau ir aš prie jūsų gretinuosi  - nusipirkau vakar Senukuose Droserą bigsmile.gif bandysiu su savo musėm kovoti. Kol kas, tiesa, stovi jis visai vargšė ir nė į vieną musę nereaguoja, nors tos visai inirtingai aplink ją skraido. Bandysiu šiandien persodinti, tai varau dabar į internetą informacijos ieškoti smile.gif Tiesa, labai iš Senių konsultantės juokiausi biggrin.gif nuvarau ten, susirandu droserą, atsivedu tokią moterą, klausiu, ar dar tokių vabzdžiaėdžių turite? Sako, čia ne vabzdžiaėdis...  blink.gif Kaip tai, sakau, gi va, musė nupiešta, ir parašyta aiškiai „This plant catches insects for its food“. Aaaaa, sako, tada jo, bet, sako, tokių dar prieš žiemą turėtų atvežti, nes dažniausiai prieš žiemą tiekėjai skambina ir siūlo, tai tada bandykite daugiau ieškotis... Nežinau, tikėti ja ar ne, bet bandysiu g.gif o kol kas savo auginsiu, žiūrėsiu, kaip ten bus smile.gif

Maniškė va šitaip atrodo. Drosera Capensis vadinasi

user posted image
Kaip jau minėjau, Banginio Senukų žiemos sode ieškokitės, vakar ten kelios droseros buvo, po 15 litų kainuoja.

tai dorseru ir ąsotenių tai dar galima rasti, bet dioneju tai sudėtinga
Atsakyti