Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar buvo pablogėjimas atvėsus orams, įjungus šildymą? (56 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikos mamytes,
gal kas issakys savo nuomone, patars...
kokius vaistukus gerti nuo kosulio, mum va uz 10 dieneliu metukai, esam brontex gere, kosuli sutvarko, bet va odele tai pagadina verysad.gif
eisiu pas savo gyd. siandien,bet man jau nebepatinka jos gyd. , gal reik pas pulmonologa apsilankyti? idomu kaip jus savo vaikuciams gydot kosuli?
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2012 01 04, 10:52)
sveikos mamytes,
gal kas issakys savo  nuomone, patars...
kokius vaistukus gerti nuo kosulio, mum va uz 10 dieneliu metukai, esam brontex gere, kosuli sutvarko, bet va odele tai pagadina verysad.gif
eisiu pas savo gyd. siandien,bet man jau nebepatinka jos gyd. , gal reik pas pulmonologa apsilankyti? idomu kaip jus savo vaikuciams gydot kosuli?

mes gerem dr theis'o sirupeli atrodo labai smarkiai nepagadino. o siaip stengiuosi painhaliuot dar labai gerai kompresas siltas ant krutines, labai gerai atsikoset padeda. tokiam mazam sakyciau miegant kaip nors megint. be to dar duodu zirniuku homeopatiniu bryonia complex jie nuo kosulio. skatina atsikosejima. meginam sitaip verstis...
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2012 01 03, 20:41)
Gal kam teko gydytis/bendraut su prof. Baleviciene?
Draugai ja labai rekomenduoja, kad tikrai pagelbeja. Pabandziau pagooglint... na ivairiu komentaru prisiskaiciau, nors teko girdet kad ji tokia keistoka bobule, bet savo darba puikiai ismano.  g.gif

Ji labai stipri diagnozes nustatyme, bet gydymas jos irgi hormonais biggrin.gif bent jau pries pora metu taip buvo. israso ivairiu tepalu vos ne uz 500 ir praktiskai visi su hormonu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2012 01 04, 10:52)
sveikos mamytes,

pagrindas daug daug šiltos arbatos, bet aš neesu geriausia patarėja šiuo klausimu, nes beveik neserga mažė mano
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2012 01 04, 11:52)
sveikos mamytes,

Mes pries menesi turejom stipru kosuli, kur tesesi visa menesi. Tai kai labai stipriai kosejom, kelias dienas ventolin, bet purskiama, bandem hedelix lasus. Paskui brontex tabletes, po ketvirti ryte ir vakare (viska isskyrus sirupus). Arbatu taip pat prisibijau, tai gerem tik silta vandenuka. Kazkaip issikapstem.
Dar norejau paklausti, gal kam taip buvo. Musu odele baisi, plemuota, raudonos demes. Tepu ivairiausiais tepalais, o dabar pradejo pleiskanoti. Ar cia koks tepalas netinka, ar cia kazkas kito...nebesuprantu. blink.gif
Atsakyti
"uzsidege" zandai mergytei....ka darot?
Atsakyti
QUOTE(jupo @ 2012 01 04, 12:21)
Mes pries menesi turejom stipru kosuli, kur tesesi visa menesi. Tai kai labai stipriai kosejom, kelias dienas ventolin, bet purskiama, bandem hedelix lasus. Paskui brontex tabletes, po ketvirti ryte ir vakare (viska isskyrus sirupus). Arbatu taip pat prisibijau, tai gerem tik silta vandenuka. Kazkaip issikapstem.
Dar norejau paklausti, gal kam taip buvo. Musu odele baisi, plemuota, raudonos demes. Tepu ivairiausiais tepalais, o dabar pradejo pleiskanoti. Ar cia koks tepalas netinka, ar cia kazkas kito...nebesuprantu.  blink.gif

per mažai riebus arba per retai tepat...

QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 04, 14:32)
"uzsidege" zandai mergytei....ka darot?

tepam tepam tepam o ka daugiau padarysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 01 04, 16:25)
per mažai riebus arba per retai tepat...
tepam tepam tepam o ka daugiau padarysi  4u.gif

Galvoju tik ar vejelis nugairino ar vistik alergizuoja kas....ilauka visad tepu strucio taukais. nors kai saltuko daugiau ar vejas - vistiek raudonuoja....
Atsakyti
QUOTE(jupo @ 2012 01 04, 13:21)
Dar norejau paklausti, gal kam taip buvo. Musu odele baisi, plemuota, raudonos demes. Tepu ivairiausiais tepalais, o dabar pradejo pleiskanoti. Ar cia koks tepalas netinka, ar cia kazkas kito...nebesuprantu.  blink.gif

sveikute, pamenu jus - mes kartu gulejome alergologiniame 4u.gif
o kuom dabar tepate - kuom driekinate odele? mus ojoj kaip stipriai buvo sualergizaves sirupas hedelix doh.gif visa veiduka 2 val begyje taip isbere doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 01 04, 17:22)
sveikute, pamenu jus - mes kartu gulejome alergologiniame 4u.gif
o kuom dabar tepate - kuom driekinate odele? mus ojoj kaip stipriai buvo sualergizaves sirupas hedelix doh.gif  visa veiduka 2 val begyje taip isbere doh.gif

taip smile.gif Seniai bebuvau siame forume, nebeturejom bedeliu, bet va vel atsirado ir labai stipriai. Mums tai labai paastrejo nuo Klacido, ir pries tai gavom 2 skiepus, kurie velavo, nuo to laiko vargstam. Tepiau skiestu hidro, daba tepu su sviestmedziu, vakar gavau siuntinuka, bet kad jis man smirda, tokios balintos kavos spalvos. (anksciau tepiau su pirktu naujojoj barmunej, bet ten jis baltas, nors raso, kad nerafinuotas, bet paskaitinejus internete, itariu kad rafinuotas). g.gif Tai ir pasimeciau, kuri tas gerasis, nes kiek skaitau, tai tike to sviestmedzio rusiu yra...net nzn kuris geras, o kuris ne. Dabar pirkau is Cleopatra bella. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jupo: 04 sausio 2012 - 17:36
norejau paklausti pas mano dukra AD. ir labai sausa galvos oda net pleiskanoja.ar kas bandete ZARQA firmos aliejuka ir plauku losjona ar jisai padeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 01 05, 10:16)
norejau paklausti pas mano dukra AD. ir labai sausa galvos oda net pleiskanoja.ar kas bandete ZARQA firmos aliejuka  ir plauku losjona ar jisai padeda? g.gif

Mes bandem su ZARQA, nezinau ar padejo jis ka... mum pasake AD + ant galvytes seborejinis dermatitas, gydem su antibiotikais + esexas stacionare
Atsakyti