Įkraunama...
Įkraunama...

Geras Ortodontas Vilniuje

Na o as rekomenduoju gydytoja Diana thumbup.gif Ji dirba stomatologijos klinikoj Lvovo gatvej. Tikrai labai maloni gydytoja ir labai profesionaliai dirba. Pries 4 ar 5 metus turejau problemini septintuka. Ji man ir kanalus tvarke ir pilnai ji atstate, nes jau buvo aptrupejes. Tai iki siol jokiu problemu su juo dabar neturiu , tfu tfu tfu...Pati dabar gyvenu Alytuje, bet pas odotologe visada vaziuoju i Vilniu mirksiukas.gif As ja labai pasitikiu ir daugiau pas kitus odontologus nebeinu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 07 23, 12:09)
Na o as rekomenduoju gydytoja Diana  thumbup.gif  Ji dirba stomatologijos klinikoj Lvovo gatvej. Tikrai labai maloni gydytoja ir labai profesionaliai dirba. Pries 4 ar 5 metus turejau problemini septintuka. Ji man ir kanalus tvarke ir pilnai ji atstate, nes jau buvo aptrupejes. Tai iki siol jokiu problemu su juo dabar neturiu , tfu tfu tfu...Pati dabar gyvenu Alytuje, bet pas odotologe visada vaziuoju i Vilniu  mirksiukas.gif As ja labai pasitikiu ir daugiau pas kitus odontologus  nebeinu  schmoll.gif

As irgi pas ja einu,ji dirba ir kalvariju klinikoj ,man visus dantis tvarke ,ir kanala vale viena,tikrai super gydytoja,kiek metu jos plombas nesioju,nebuvo jokiu problemu ,ismokino ir priverte taisyklingai valyti dantis,tarpdancius kasdien thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 07 24, 11:42)
As irgi pas ja einu,ji dirba ir kalvariju klinikoj ,man visus dantis tvarke ,ir kanala vale viena,tikrai super gydytoja,kiek metu jos plombas nesioju,nebuvo jokiu problemu ,ismokino ir priverte taisyklingai valyti dantis,tarpdancius kasdien thumbup.gif  lotuliukas.gif

Mane irgi ji uz tarpdancius spaude lotuliukas.gif Uz tat rezultatas geras thumbup.gif Jau buvau uzsirasius higienai, kai pas Diana nuejau, o ji pasiziurejus pasake, kad pas mane higiena ideali ir higieniste mano burnoje netures ka veikti tongue.gif biggrin.gif Tad atsidejau higiena velesniam laikui biggrin.gif Gydytoja is tikruju superine thumbup.gif

O kokie ikainai pas ja Kalvariju klinikoj bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas žinot situaciją kainų ir darbo kokybės atžvilgiu antakalnio stomatologijos centre?
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 07 24, 12:17)
Mane irgi ji uz tarpdancius spaude  lotuliukas.gif Uz tat rezultatas geras  thumbup.gif Jau buvau uzsirasius higienai, kai pas Diana nuejau, o ji pasiziurejus pasake, kad pas mane higiena ideali ir higieniste mano burnoje netures ka veikti  tongue.gif  biggrin.gif  Tad atsidejau higiena velesniam laikui  biggrin.gif Gydytoja is tikruju superine  thumbup.gif

O kokie ikainai pas ja Kalvariju klinikoj  bigsmile.gif

zinok lyg ir tie patys ikaniai,tik ten didesnes eile,tai daba i Lvovo jau einu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Gal galite patarti, ar normalu klinikoje Vilniuje uz 4 dantu protezavima apie 4 tukst moketi? Man negera nuo tokiu sumu... swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragolina @ 2008 07 24, 22:12)
Sveikos, merginos. Gal galite patarti, ar normalu klinikoje Vilniuje uz 4 dantu protezavima apie 4 tukst moketi? Man negera nuo tokiu sumu... swoon.gif

Šiais laikais matyt, kad normalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragolina @ 2008 07 24, 22:12)

Priklauso nuo to, koks protezavimas. Šiaip tai tikrai kaina normali.
Atsakyti
Sveikos!
Gal kas nors man padesit.. Jau seniai ieskau stomatologes Jolantos Dumciutes, ji anksciau dirbo Zalgirio klinikoj. Ten bandziau ieskoti, informacijos jokios neteikia. Daugiau niekur jokios info nera, radau kazkoki telefona Kaune, jos vardu registruotos imones, bet tuo telefonu niekas neatsiliepia. Gal kam nors is cia besilankanciu teko su ja susidurti? Ieskau jos, nes tikrai labai pasitikiu jos darbu. Is anksto dekoju uz bet kokia informacija.
Atsakyti
QUOTE(justee @ 2008 07 25, 17:32)
Sveikos!
Gal kas nors man padesit.. Jau seniai ieskau stomatologes Jolantos Dumciutes, ji anksciau dirbo Zalgirio klinikoj. Ten bandziau ieskoti, informacijos jokios neteikia. Daugiau niekur jokios info nera, radau kazkoki telefona Kaune, jos vardu registruotos imones, bet tuo telefonu niekas neatsiliepia. Gal kam nors is cia besilankanciu teko su ja susidurti? Ieskau jos, nes tikrai labai pasitikiu jos darbu. Is anksto dekoju uz bet kokia informacija.

Aš jums duosiu tokį patarimą. Pabandykit paskambinti 118, jei jos vardu bus registruotas koks nors kabinetas, šią informaciją tikrai gausite. Mano sesei tokiu būdu teko ieškoti, kur perikėlė jos odontologė ir jai pavyko. 4u.gif

O taip pat galita pabandyti paieškoti www.sveikas.lt skyrelyje, įvertink gydytoją. Ten rašo žmonės atsiliepimus, todėl gali būti, kad kas nors nurodys ir jos darbo vientą.

Dar nurodysiu www.pincetas.lt, gal ir čia ką nors rasit. 4u.gif

Linkiu sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 25 liepos 2008 - 16:48
QUOTE(justee @ 2008 07 25, 17:32)
Sveikos!

Jos kabineto adresas:
Subačiaus g. 15A/ Strazdelio g. 2-52, Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 07 25, 18:00)
Jos kabineto adresas:
Subačiaus g. 15A/ Strazdelio g. 2-52, Vilnius

Valio!!!!!!!! O gal jums teko pas ja gydytis? Jau maniau, kad neberasiu!!! Fantastika!!!! bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

O telefona ar turite tos vietos? Kazkaip google nerandu tuo adresu jokio kabineto ir informacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justee: 25 liepos 2008 - 17:09