Na o as rekomenduoju gydytoja Diana
Ji dirba stomatologijos klinikoj Lvovo gatvej. Tikrai labai maloni gydytoja ir labai profesionaliai dirba. Pries 4 ar 5 metus turejau problemini septintuka. Ji man ir kanalus tvarke ir pilnai ji atstate, nes jau buvo aptrupejes. Tai iki siol jokiu problemu su juo dabar neturiu , tfu tfu tfu...Pati dabar gyvenu Alytuje, bet pas odotologe visada vaziuoju i Vilniu
As ja labai pasitikiu ir daugiau pas kitus odontologus nebeinu
QUOTE(agnuzeb @ 2008 07 23, 12:09)
Na o as rekomenduoju gydytoja Diana
Ji dirba stomatologijos klinikoj Lvovo gatvej. Tikrai labai maloni gydytoja ir labai profesionaliai dirba. Pries 4 ar 5 metus turejau problemini septintuka. Ji man ir kanalus tvarke ir pilnai ji atstate, nes jau buvo aptrupejes. Tai iki siol jokiu problemu su juo dabar neturiu , tfu tfu tfu...Pati dabar gyvenu Alytuje, bet pas odotologe visada vaziuoju i Vilniu
As ja labai pasitikiu ir daugiau pas kitus odontologus nebeinu 
As irgi pas ja einu,ji dirba ir kalvariju klinikoj ,man visus dantis tvarke ,ir kanala vale viena,tikrai super gydytoja,kiek metu jos plombas nesioju,nebuvo jokiu problemu ,ismokino ir priverte taisyklingai valyti dantis,tarpdancius kasdien
QUOTE(eglincia @ 2008 07 24, 11:42)
As irgi pas ja einu,ji dirba ir kalvariju klinikoj ,man visus dantis tvarke ,ir kanala vale viena,tikrai super gydytoja,kiek metu jos plombas nesioju,nebuvo jokiu problemu ,ismokino ir priverte taisyklingai valyti dantis,tarpdancius kasdien

Mane irgi ji uz tarpdancius spaude
O kokie ikainai pas ja Kalvariju klinikoj
QUOTE(agnuzeb @ 2008 07 24, 12:17)
Mane irgi ji uz tarpdancius spaude
Uz tat rezultatas geras
Jau buvau uzsirasius higienai, kai pas Diana nuejau, o ji pasiziurejus pasake, kad pas mane higiena ideali ir higieniste mano burnoje netures ka veikti
Tad atsidejau higiena velesniam laikui
Gydytoja is tikruju superine
zinok lyg ir tie patys ikaniai,tik ten didesnes eile,tai daba i Lvovo jau einu
Sveikos, merginos. Gal galite patarti, ar normalu klinikoje Vilniuje uz 4 dantu protezavima apie 4 tukst moketi? Man negera nuo tokiu sumu...
QUOTE(Fragolina @ 2008 07 24, 22:12)
Sveikos, merginos. Gal galite patarti, ar normalu klinikoje Vilniuje uz 4 dantu protezavima apie 4 tukst moketi? Man negera nuo tokiu sumu... 
Šiais laikais matyt, kad normalu
QUOTE(Fragolina @ 2008 07 24, 22:12)
Priklauso nuo to, koks protezavimas. Šiaip tai tikrai kaina normali.
Sveikos!
Gal kas nors man padesit.. Jau seniai ieskau stomatologes Jolantos Dumciutes, ji anksciau dirbo Zalgirio klinikoj. Ten bandziau ieskoti, informacijos jokios neteikia. Daugiau niekur jokios info nera, radau kazkoki telefona Kaune, jos vardu registruotos imones, bet tuo telefonu niekas neatsiliepia. Gal kam nors is cia besilankanciu teko su ja susidurti? Ieskau jos, nes tikrai labai pasitikiu jos darbu. Is anksto dekoju uz bet kokia informacija.
Gal kas nors man padesit.. Jau seniai ieskau stomatologes Jolantos Dumciutes, ji anksciau dirbo Zalgirio klinikoj. Ten bandziau ieskoti, informacijos jokios neteikia. Daugiau niekur jokios info nera, radau kazkoki telefona Kaune, jos vardu registruotos imones, bet tuo telefonu niekas neatsiliepia. Gal kam nors is cia besilankanciu teko su ja susidurti? Ieskau jos, nes tikrai labai pasitikiu jos darbu. Is anksto dekoju uz bet kokia informacija.
QUOTE(justee @ 2008 07 25, 17:32)
Sveikos!
Aš jums duosiu tokį patarimą. Pabandykit paskambinti 118, jei jos vardu bus registruotas koks nors kabinetas, šią informaciją tikrai gausite. Mano sesei tokiu būdu teko ieškoti, kur perikėlė jos odontologė ir jai pavyko.
O taip pat galita pabandyti paieškoti www.sveikas.lt skyrelyje, įvertink gydytoją. Ten rašo žmonės atsiliepimus, todėl gali būti, kad kas nors nurodys ir jos darbo vientą.
Dar nurodysiu www.pincetas.lt, gal ir čia ką nors rasit.
Linkiu sėkmės.
QUOTE(justee @ 2008 07 25, 17:32)
Sveikos!
Jos kabineto adresas:
Subačiaus g. 15A/ Strazdelio g. 2-52, Vilnius
QUOTE(Sophi @ 2008 07 25, 18:00)
Valio!!!!!!!! O gal jums teko pas ja gydytis? Jau maniau, kad neberasiu!!! Fantastika!!!!
O telefona ar turite tos vietos? Kazkaip google nerandu tuo adresu jokio kabineto ir informacijos.