bandysiu apipasakot savo "netekti"....

ilga schema, MirV klinika
kadangi mano organizmo hormonine sistema yra "hyper" reaguojanti i gonali, tai folikulu buvo daugybe. Folikulai savo sienelese gamina estradioli, kuris ir nugramzdino visas mano viltis... Tai kadangi folikulu skaicius buvo "pakankamai"

taip atsitiko ir man.....Estradiolio "virsunes" skaicius sokiravo net pati Z, kuris pirma karta toki isvydo...Kadangi toks skaicius suleidus pregnyl'i reikstu super didele hyperstimuliacija, tai jo ir neleidom, ir kita diena punktavo... mat per toki laika folikulai jau buvo pilnai susiformave ir jau kaip tik "ruosesi" ovuliuoti
Buvo nuo 20iki30 folikulu, o estradiolio kiekis kaip ir pagal kreive, buvo ryskiai nukrites, kaip veliau pamateme.....Buvau soke...nemaniau, kad net "neprieisiu" prie embrionu, o juo labiau, prie "uzsikabinimo" ir tapimo

Kadangi punkcija techniskai buvo labai pavykusi, nors ir daug folikulu esant, mano savijauta (fiziskai) buvo gera - apsiejau be vaistu. Vis badziausi diphereline, o dabar hormonines tabletes, kad kiausides pailsetu. Visam MirV kolektyvui tai pirmas atvejis, ir zinoma, mums su vyru...skaudus. As visa menesi badziausi, buvau super gerai nusiteikusi ir labai tikejau kad pasiseks, ir snipstas

taciau dabar dziaugiuosi, kad isvengeme stiprios hyperstimuliacijos, kuria dabar kencia MamyteSirdele...

Vaistai - 3000lt, medikamentai ir punkcijos procedura - 1500lt, estradiolio tyrimai - 200lt. =4700lt
Tik dabar jau aisku (salyginai), kad reikejo trumpos schemos su maziausia gonalio doze, bet kas galejo ta numatyti???!!!!!!!!NIEKAS!!!!!
Issigydysiu zaizdas, siela; atsigausiu ir...bandysim...kaip Dievas duos..gal kita karta duos

sekmes visoms ir tikejimo, kad butinai pateksit i 30%!!!!!!