Antradienis
Is ryto prasidejo 4 zmoniu dideliam name skruzdelyno darbai

manikiurai, pedikiurai, maisto ruosimas, vyrus isvarem ieskoti torciuko

Pas mane atvaziavo kirpeja, veliau visaziste daryti makiaza... Galiausiai issikvietem taxi nuvaziuoti iki vietos, is kur turejo pasiimti musu limuzinas, priklausantis prie vestuviu (jie paima tik nuo viesbuciu, ne namu

) Is namu islekiau nepasikvepinus, ko iki siol negaliu protu suvokti

Zodziu buvau isvaryta is ju kaip be galvos. Graziai pasodinta i taxi. Na viskas kaip per sapna... islipe reikiamoje vietoje grozimes aplinka, kai sulaukiu klausimo: o kur tavo rankinukas?

O KUR MANO RANKINUKAS??????? Gal namie, gal taxi?

Rankinukyje ziedai.. ziedu vertes net nenoriu mineti forume

Mane apima panika. protu suvokiu, jog verkti negaliu, nes makiazas per brangiai kainavo

Drauges vaikinas issikviecia kita taxi ir lekia link namu ieskoti gal ten palikau rankinuka. Tuo metu mano busimas vyras bega i gatve ir bando susirasti taxi su kuriuo atvaziavom. Taxi ne kvapo, jaunikis dingsta. Liudininko nera. Stovim prie to viesbucio su drauge. Ji bando kazka juokauti, liepiu geriu patyleti

Viena mintis galvoje: vyras mane uzmus

Prie manes prieina zmones, klausia kur jaunikis. Jaunikio ner

Atvaziuoja limuzinas, jam jau visa padeti buvo MB paaiskines telefonu. As viska perpasakoju is naujo. Susedam i musu ceremonijos vieta vaziuoti dviese su drauge. Sedim limuzine, kur turejo begti mano pacios smagiausios akimirkos gyvenime ir tylim. Drauges humoro jausmas vel nepadeda

Iki vietos, kurioje turejome susituokti tolokai..neturiu nei telefono, nieko.. Nezinau kaip kiti pabegeliai sugebes rasti ta vieta, nezinau kur ziedai.. Nebezinau ar isvis ivyks vestuves. Sustojam, vairuotojas iskilmingai atidaro duris. Mane pasitinka vestuviu planuotoja. Pirmas klausimas: kur jaunikis?

Mes su vairuotoju pradedam is naujo pasakoti istorija.. Dar jos nebaige atsisuke pamatom atbeganti MB su manuoju rankinuku rankoj

Is kitos puses ateina ir drauges vaikinas... Nezinau kiek pinigu isleidom ta diena taxistams, nezinau kaip MB per taxistu firmas surado reikiama vairuotoja, MB dar sake dvigubai dave taxistui, kad virsintu greiti ir lektu kuo greiciau i reikiama vieta
Papildyta:Be koju ir be ranku ieinam i reikiamas patalpas. Susipazistam su kunigu. Pasiteirauju ar bus nesunki ir suprantama musu ceremonijos kalba. Nes labai jaudinausi, kad ne viska suprasiu angliskai

Aisku neblogai susitrenkiu atlikinedama paskutinius pasiruosimo akcentus rankas ir kojas per savo neranguma. Na bet siaip ne taip ceremonija prasideda

Nezinau is tikro ar deti foto

Nes galbut cia ir ne i tema bus

Bet galiu pamineti, kad ceremonija buvo planuota pora menesiu, nes mes nenorejom eilines Vegaso ceremonijos su Elviu koplyteleje. Musu buvo lauke, graziai issiprasiau, kad leistu ten daryti, kadangi toje vietoje daro vestuves tiktai savaitgaliais. o musiskes buvo antradieni