Jau sutemus pasiimam maisto is uzkandines-restorano "Outback" (irgi isbandytas Cikagoje) ir vaziuojam i viesbuti.

Likus dar laiko iki vakarinio "Blue man" pasirodymo. Nusprendziam su vyru ir draugu (mano geriausia drauge pabugo) uzsikelti ant musu viesbucio stogo pasigrozeti vaizdais

Susigundem ir i viena is atrakcionu ilipti

Stai cia susodinami visi zmones i sias kedes, tada visa apvali platforma isvaziuoja i sona, tiesiog pakimba ore. Ir tada pradeda suktis

Cia siaip pats nebaisiausias atrakcionas is visu esanciu ant to viesbucio stogo. I kitus niekas manes neprivesrtu nueiti

Kad butu aiskiau parodysiu nuotrauka is interneto

Po siokio tokio adrenalino kiekio isskubam i pasirodyma

Nemoku net nupasakoti ka jame rode, grojo ir dare

Patiko nezmoniskai

Mielai kartociau ir kartociau. Ir negana to, is sales rinko viena zmogu, kuris liptu ant scenos ir dalyvautu viename is ju pasirodymo. Issirinko mano drauge

Toji nepasimete ir puikiai sudalyvavo
Po sou pavarge musu draugai isvaziavo i viesbuti. O mes nusprendem dar siek tiek pasivaikscioti.
Papildyta:As taip per sias dienas ir neuztaikiau pamatyti garsiuju fontanu pasorodymo, tad begte pasileidom su vyru iki to viesbucio, noredami speti 12 val pasirodymui. nubegom abudu sukaite (as aisku su aukstakulniais), ir... pasirodo 12 val nakties asirodymo nebebuna

Kad nuramintu apimta liudesio zmona, mano vyras turejo pazadeti cia butinai mane atsivezti vel, kad tik pamatyciau as tuos issvajotuosius fontanus

Iki siol laukiu tos minutes
Kadangi neisejo pamatyti to, apie ka tiek svajojau. Nusprendem pasinaudoti proga, kad jau esame netoli "Paris" viesbucio ir pasikelti i virsu. Ieje suzinojome, kad paskutinis liftas isvaziuoja uz poros minuciu, o apzvalgos aikstele uzdaro uz 15 min

Ir vel tekini apibegom visa viesbuti kol suradom lifta ir siaip ne taip spejom juo uzkilti

Susipazinom su senuku pora, kurie svente daug daug metu vedybu jubilieju. Jie dar sako: ar ten jus uzvakar matem gatvese su vestuviniais drabuziais?

Sako galvojom, kad kazka reklamuojat
Pakilus i virsu vaizdai nuostabus

Labai romantiska vieta, nors ir netikras Eifelis

Ir kaip galima nemyleti Las Vegaso
Mes dar panaktinejom sio viesbucio kazino ir leidomes atgal i viesbuti
Loseja