Įkraunama...
Įkraunama...

Chicago - Las Vegas

Kaip viskas gražu - nereali ta Amerika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2012 01 25, 18:56)
thumbup.gif smagios keliones! thumbup.gif
O as kaip tik siandien nusipirkau bilietus i blue man group pasirodyma Cikagoje vasario 25 d cool.gif taip laukiu.. tikiuosi nenuvils kaip ir Las Vegaso sou  bigsmile.gif

Čikagoj, t. y. netoli jos, praleisim apie savaitę, gal ką gali parekomenduot aplankyti. Jau žinau, kad pirksim apsilankymus čia http://www.citypass....CFQhjhwod111Yjw, kadangi su šešiamečiu būsim, tai Legolendą butinai nueisim http://www.legolandd...go/en/index.htm. Gal dar kur parekomenduotum g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 28 sausio 2012 - 09:41
QUOTE(Maja Di @ 2012 01 28, 08:37)
Čikagoj, t. y. netoli jos, praleisim apie savaitę, gal ką gali parekomenduot aplankyti. Jau žinau, kad pirksim apsilankymus čia http://www.citypass....CFQhjhwod111Yjw, kadangi su šešiamečiu būsim, tai Legolendą butinai nueisim http://www.legolandd...go/en/index.htm. Gal dar kur parekomenduotum g.gif

Man kai su vaikais ne pakeliui tai sunku atsakyti lotuliukas.gif Va paklaustumet apie klubus.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Speju Navy Pier (http://www.navypier.com/) jiems tinkama vieta... tik, kad ziema nelabai isvis cia yra ka veikti.. Va vasara tai pilna atrakcijonu, ir akvariume zinau geresnes programos buna g.gif Vien Navy Pier vasara gali praleisti visa diena, suktis ant karuseliu, plaukioti laivais su idomia programa, ir tt ir pan. Siaip Cikagoje kiekviena 6dienio vakara buna fejeverkai, bet man atrodo irgi tik vasara unsure.gif verysad.gif Ten pirmoj nuorodoj viskas, kas isvardinta , tai tikrai verta aspilankyti 4u.gif Paciam centre, prie Millenium parko yra lauko ciuozykla ziemos metu atidaroma, tai gal dar nebus uzdaryta unsure.gif g.gif Nes raso iki kovo 11 siaip buna...(bet aisku priklausys nuo oro). Ten ji nemokama, tik uz paciuzu nuoma kazkiek susimoketi reikia smile.gif

user posted image
Atsakyti
dėkui 4u.gif , mes Čikagoj būsim kovo mėn, pradžioj į Majamį trauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2012 01 28, 13:45)
dėkui 4u.gif , mes Čikagoj būsim kovo mėn, pradžioj į Majamį trauksim bigsmile.gif

Tai po to susalsit Cikagoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2012 01 28, 20:05)
Tai po to susalsit Cikagoj  lotuliukas.gif

na gal sniego jau nebus g.gif
Atsakyti
Nuostabu wub.gif
Aciu, uz malonias akimirkas praleistas jusu temuteje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ASN @ 2012 01 06, 02:22)
Perskaicius jusu pasakojima apie Havajus buvau viena is tu prasytoju, kuri prase pasakojimo ir apie sia jusu kelione ir tai ivyko  biggrin.gif  thumbup.gif Dekui uz si pasakojima, ir sekmes jusu labai graziai porai wink.gif O tos paskutines naktines Cikagos foto tai  bigsmile.gif Tikiuosi kada nors teks pabuvot savo svajoniu salyje Amerikoje ir pamatyti visa tai gyvai  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pasakojimas, nuotraukos, emocijos perteiktos... viskas taip nuostabiai parasyta, parodyta, isdestyta.. kai kuriose nuotraukose pasijutau lyg ten buvus doh.gif blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mano svajoniu Amerika wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū liekna už nuostabius vaizdus,mes praėjusią vasarą irgi keliavom automobiliu po ameriką,tai dabar pamačius vaizdus,taip maloniai širdį suspaudė smile.gif wub.gif Taip norėčiau sugrįžti dar kartą wub.gif
Atsakyti
Nerealios foro, nuostabios vestuves ir aisku jus labai grazi pora wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz grazius zodzius 4u.gif
Sia vasara pas mane vel lankesi mano drauge, bet pasilikom Cikagoje. Tad ikelsiu Cikagos siek tiek vaizdu. Vis tiek tema mano biggrin.gif biggrin.gif cool.gif

Vieta, pro kuria nepraeina nei vienas vaikas lotuliukas.gif Ir net suaugusieji doh.gif Cia pas mus suburbuose lego parduotuve biggrin.gif

user posted image

Kelemes Navy Pier'e su apzvalgos ratu:

user posted image

user posted image

user posted image

Lankemes Brookfield zoologijos sode. Aisku, kadangi vasara pas mus buvo +40 karscio, tai visi gyvunai pasislepe arba miega lotuliukas.gif doh.gif Pora vaizdu:

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

Pasirodo, mes Cikagoje turim ir observatorija doh.gif
"John Hancock Observatory"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

Garsusis "Vedes ir turi vaiku" fontanas - Buckingham Fountain.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Is Navy Pier plaukeme laivu:

user posted image

user posted image

user posted image

viskas blush2.gif