Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko draudimas

Norejau pasiteirauti, gal kas turit kokiu atsiliepimu apie Bonum Publicum vaiko draudima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurekiuke @ 2009 02 24, 19:56)
Norejau pasiteirauti, gal kas turit kokiu atsiliepimu apie Bonum Publicum vaiko draudima smile.gif

Turiu tik neigiamus atsiliepimus. Apdraustuju aptarnavimo nera. Vienintele lietuviska kompanija. Reikia ziureti salygas, kurias siulo jums. Parasykite man savo tel. i AZ, paziuresiu kaip galesiu padeti. smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2009 02 22, 14:05)
ir as apdraudziau,pirmi metai 1lt,o dabar uz antrus 33lt mokejau, ir toliau drausiu ax.gif

kas čia per draudimas toks?
aš kiekvieną mėnesį už vaiko draudimą po 100 lt moku unsure.gif
Atsakyti
O koki draudima rinktis? Kuri kompanija geriausia? Gal kas turi jau patirties siame reikale g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2009 02 25, 17:49)
kas čia per draudimas toks?
aš kiekvieną mėnesį už vaiko draudimą po 100 lt moku  unsure.gif

tu moki uz kaupiamaji arba investicini draudima, o ji uz traumu draudima metams. ji jei nieko neatsitik tai nieko ir nagaus, o tu bet kokiu atveju draudimo pabaigoje gausi tam tikra pinigu suma thumbup.gif as ir apsidraudus investiciniu gyvybes draudimu ir moku kas menesi. galiu apdrausti norincius rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(justicir @ 2009 02 25, 21:13)
O koki draudima rinktis? Kuri kompanija geriausia? Gal kas turi jau patirties siame reikale  g.gif

As su savo B apsidraudus investiciniu gyvybes draudimu "PZU Lietuva. Gyvybes draudimas" ir esu patenkinta. Tai puikus budas uzsigarantuoti sau ir savo seimai finansine ateiti ir apsaugas nelaimiu atveju, puikus budas uzgarantuoti pinigus vaiku mokslams thumbup.gif galiu pakonsultuoti 4u.gif ir apdrausti ax.gif Jei domina rasykit i AZ ax.gif PZU yra viena is didziausiu draudimo bendroviu, patikima ir su lanksciausiais pasiulymais ir salygomis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 25 vasario 2009 - 20:24
Sveikos,merginos smile.gif
Nenoriu niekam būti konkurentė,bet jei kurią domintų galimybės sutaupyti,puikiu draudimu apdrausti savo vaiką,aprūpinti savo šeimą ir suteikti ramybę savo namams su malonumu su jumis susisiekčiau ir atsakyčiau į Jums rūpimus klausimus 4u.gif
Laukčiau Jūsų paklausimų į a/ž
Draudimo ir pensijų bendrovė AVIVA Lietuva
Kaunas
Atsakyti
Kvailių, kurie sutiktų savo pinigus išmesti į balą vis mažiau ir mažiau, todėl agentai siautėti pradeda. Investicinis arba kaupiamasis draudimas - visiška nesąmonė. Kiekvienas protaujantis žmogeliukas turėtų kiek galima greičiau nutraukti tokias sutartis. Aišku prieš tai gali pasiskaičiuoti kiek jis praras iš jau sumokėtų pinigų ir palyginti su tuo, kiek praras mokėdamas pagal sutartį iki jos galiojimo pabaigos.
Atsakyti
Esu apdraudus savo vyresnįjį sūnų, apdrausiu ir mažąjį. Ir tikrai nemanau, kad draudimas yra pinigų išmetimas į balą... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 02 28, 15:34)
Kvailių, kurie sutiktų savo pinigus išmesti į balą vis mažiau ir mažiau, todėl agentai siautėti pradeda. Investicinis arba kaupiamasis draudimas - visiška nesąmonė. Kiekvienas protaujantis žmogeliukas turėtų kiek galima greičiau nutraukti tokias sutartis. Aišku prieš tai gali pasiskaičiuoti kiek jis praras iš jau sumokėtų pinigų ir palyginti su tuo, kiek praras mokėdamas pagal sutartį iki jos galiojimo pabaigos.

matosi kad nieko apie tai neismanai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Asta3 @ 2009 02 28, 16:55)
Esu apdraudus savo vyresnįjį sūnų, apdrausiu ir mažąjį. Ir tikrai nemanau, kad draudimas yra pinigų išmetimas į balą...  4u.gif

galiu padeti draudziant mazaji blush2.gif zinoma jei tinka PZU, kuris siuo metu turi lanksciausias salygas thumbup.gif gan daznai jurbarke bunu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2009 03 01, 16:44)
matosi kad nieko apie tai neismanai  ax.gif

Praradau per tokį draudimą virš dviejų tūkstančių litų. Bet buvau patenkintas, nes būčiau turėjęs mokėti dar penkiolika metų, taigi būčiau praradęs keliasdešimt tūkstančių. Vat toks tat ir išmanymas. Jūs iš draudimo uždirbate, besidraudžiantieji praranda. Skirtingos pusės, taip sakant.
Atsakyti
Gal kas pasidalintų nuomone apie AIG life draudimą ? Būtų įdomu ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2009 03 01, 17:35)
Gal kas pasidalintų nuomone apie AIG life draudimą ? Būtų įdomu ... g.gif

Siuo metu AIG life siulo geriausias salygas Lietuvoje.
Mano zmona geriausia sios kompanijos 2008m. konsultante Lietuvoje. Pakonsultuos, sudarys visus ymanomus variantus pagal jusu seimos poreikius ir padarys turimu apsaugu audita. Klientai labai dazmai dekoja jai, nes daugumos draudimai labai neprofesionaliai sudaryti ir zmones kisa pinigus i bala.
Atsakyti