Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko draudimas

QUOTE(Issute @ 2009 06 19, 10:27)
Butent kad kitose draudimo bendrovese nemoka, o sitoje tikrai moka, bet tik iki 5 metuku smile.gif
Galite pasiziureti aviva.lt "Buk atrsargus" draudimo taisyklese 6.1.8. str.

Nežinau kokias tu taisykles turi,bet pas mane"Būk atsargus" popieriniame variante tokio punkto nėra,o išmokų lentelėje yra parašyta jog išmoka taikoma tik"pastoviems dantims"....Na dabr jau pradėjau savimi abejoti(du vaikus užauginus blush2.gif )ar pieniniai yra pastovūs ar ne???
Papildyta:
QUOTE(Kristina A-A @ 2009 06 19, 15:59)
NEPYKIT, bet avivoj mama savo konsultante tiek gyre, oj kokia maloni ir t.t., kol neatejo  krize ir sukauptus pinigelius nereikejo pasiimti, tada paaiskejo visos dokumentuose informacijose nedasakymas. o kai norejo nutraukti 3 men vaike, vis jos nerasdavo, telefonu neatsiliepdavo. 
o jeigu draudimas susijes su akcijomis kaip yra avivoj,kiek zinau, ju visi draudimai yra susije tik su akcijomis, o ne su obligacijomis. niekas net pati darbuotoja negali garantuoti del ateities, niekas nezino ar veliau po kokiu 10, 20 m nebus irgi krize ir pinigai nuvertes.....

Konsultantas konsultantui nelygus...Beje draudimas susijęs ir su akcijomis,ir su obligacijomis mirksiukas.gif
Atsakyti
SVEIKI, gal kas zinot apie sampo gyvybes draudima? Jie deklaruoja, kad yra geriausi, nes net kritines ligas draudzia nuo 1 metu? ir taip pat kaip cia buvo mineta, pieninius dantis...
Visi apie save kazka pasako gero, bet daug ko nedasako... Jau kalbejau su Ergo, SEB, PZU ir Sampo... ir visiems labai reikia klientu...
Atsakyti
Neišskiriant tų geriausių,sakyčiau žiūrėk pagal konsultantą,nes su juo tau reikės ilgai benrauti,tartis,konsultuotis....Žiūrėk,kad suprantamai ir išsamiai papasakotų produktus smile.gif
Atsakyti
[quote=Boni,2009 06 19, 17:11]
Nežinau kokias tu taisykles turi,bet pas mane"Būk atsargus" popieriniame variante tokio punkto nėra,o išmokų lentelėje yra parašyta jog išmoka taikoma tik"pastoviems dantims"....Na dabr jau pradėjau savimi abejoti(du vaikus užauginus blush2.gif )ar pieniniai yra pastovūs ar ne???

http://www.aviva.lt/...uk_atsargus.pdf

6.1.8. virs 5 metu nebemoka, tai reiskia kad iki 5 metu uz pieninius moka:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Issute: 22 birželio 2009 - 11:53
Gal už jo nuskilimą ar pan,bet už iškritimą pieninio nemoka?Nes tikrai žinau,kad apie tuos pieninius labai didelė tema Avivoj buvo nagrinėta.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Issute @ 2009 06 22, 12:52)
6.1.8. virs 5 metu nebemoka, tai reiskia kad iki 5 metu uz pieninius moka:)

O jūs gerai perskaitėte kas yra "nelaimingas atsitikimas"?
Atsakyti
ar sudetinga gauti ismokas ivykus nelaimingam?
Atsakyti
Man yra tekę atsiminėti,tai kaip jie mini savo įsipareigojimus 2 sav,pamenu tai tą paskutinę 14 dieną ir gavaČia,aišku,ir nuo draudimo priklauso.Pas mane trauma vaikui buvo,gal jei liga ar mirtis kiti terminai būna ir žinoma nuo įmonės galimybių ar pan.priklauso g.gif
Atsakyti
Tiesa ta ,kad pries apsidraudziant reikia isiskaityti sutarti,moki pinigus ,o kaip atsitinka neaime tiko neprikauso ,pasako pasiskaitykite sutarties toki ir toki punkta,tikrai o ten isivartymai ,vienu zodziu kuom tiketi neaisku lotuliukas.gif
Atsakyti
Be abejo reikia,jei draudies nuo traumų o reikalauji,kad apmokėtų už gyvybę tai kas čia kaltas?
Aš tai taip dariau:pirma žinojau ko man reikia,susakiau savo draudėjai.Ta dadėjo,supaprastino,paaiškino...Pasirašiau.Sutartį parsinešiau namo ir smulkiai išsinagrinėjau,juk per mėn galima nutraukti(gal tik ne visur).Dar kilo klausimų-irgi išsiaiškinau.Žodžiu reikia skaityti būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As esu apdraudusi savo mergyte ergo draudime nuo nelaimingu atsitikimu 10 000 lt. Ir pries men. ji prasiskele namuose kaktyte 3cm ant 0,5. siuvo. Ismoka gavome gan greitai, bet tik 200 lt. blink.gif O drauge uz praskelta ausyte savo berniuko iz PZU gavo 500 Lt.nors randas daug mazesnis unsure.gif
Atsakyti
žiūrint kokiai sumai ji (draugės dukra)buvo apdrausta.Kokią įmoką ji mokėdavo?Dar reikia įvertinti ir sužeidimą,nes jie irgi yra skirtingi-kaktytė ir ausytė.Be abejo ir bendrovės skirtingos...Va šitaip ir renkiesi smile.gif
Atsakyti