Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko draudimas

QUOTE(Esha @ 2010 03 28, 16:17)
Tai koki optimaliausia sprendima pasiulytumete?

Jeigu Jums nera aktualu tureti draudima vaikui nuo ligu ir traumu, tuomet studijoms kaupti tikrai manau yra geresniu budu, indeliai, tiesioginis investavimas ir pan. Nes jeigu reikia tik sukaupti pinigelius, tai tikrai neverta moketi rizikos mokescius ir pan. Taciau, jeigu sutaupymas ateiciai yra tiek pat svarbus kaip ir tureti draudima, jei neduok dieve veikuciui ivyktu traum ar kokia kritine liga ir reikes pinigeliu gydimuisi, tuomet draudimas yra gera priemone, nes ir draudima gaunate ir dar kaupiate ir palukanas auginate. Tiesiog isivertinkite kas jum tiksliai reikalinga - tik kaupimas ar ir kaupimas ir draudimas. Kai kurie tevelii sako, kad jeigu mano vaikas susilauzys koja, tai as jau kaip nors rasiu pnigu ir be draudimo jam gydyti, kiti tuo tarpu kaip tik numato, jog jei vaikutis susilauzytu koja ir ir koki pora menesiu negaletu eiti i darzeli ir mamai ar teciui tektu imti nedarbinguma lapeli, tuomet gautusi ne tik kad papildomos islaidos gydymui, bet dar ir dalies algos praradimas, o tai padengtu vaiko draudimas ir jokiu finansiniu spragu neliktu. Kiti pamasto ir apie baisesnius dalykus, sunkesnias ligas, kuriu gydymui reikalingas ne vienas ir net ne viena desimtis tukstanciu litu ir supranta, kad ju paprasciausiai neturetu ir nori apsaugoti vaika jei ne nuo ligu, nes to negali, tai bent jau nuo to, kad vaiko negaletu gydyti, jei neduok dieve kas nutiktu. todel draudimas jiem tampa net svarbiau uz kaupima, nors pirkdami draudima jie gauna ir ta, ir ta. Tiesiog reikia isivertinti, kas reikalingiau ir svarbiau, nes draustis tik isimtinai del kaupimo, (nors esu ir draudimo agente ir tureciau kalbet kitaip smile.gif ) patvirtinu, neapsimoka ir neverta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sdove @ 2010 03 30, 13:54)

Aciu uz issamu atsakyma. Prasviesejo galva.
Atsakyti
Sdove, o kokia turetu buti imoka, jei pavyzdziui kokios nelaimes atveju man reiketu 200 000?
Ar kiekviena seimos nari reiketu drausti atskirai ar yra kokie seimos draudimai?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2010 03 30, 17:54)
Sdove, o kokia turetu buti imoka, jei pavyzdziui kokios nelaimes atveju man reiketu 200 000?
Ar kiekviena seimos nari reiketu drausti atskirai ar yra kokie seimos draudimai?

Imoka priklauso nuo daugelio faktoriu - nuo gyvybes draudimo sumos, nuo smulkiu traumu draudimo sumos, nuo stambiu traumu draudimo sumos, nuo kritiniu ligu draudimo sumos, nuo lyties, amziaus, darbo pobudzio, sergamu ligu, todel sunku dabar pasakyti imoka is to, kiek parasete, reikia daug tikslesnes informacijos. Del draudimo kartu, konkreciai mano atstovaujamoje bendroveje, kaupiamuoju draudimu vienu polisu galima drausti viena arba du zmones. Galbut kitose kompanijose yra galimybe ir visa seima drausti vienu polisu. Kad ne kaupiamuosiuose draudimuose tokia galimybe yra tai zinau, o del kaupiamuju kitu kompaniju butent sita salyga nesidomejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sdove @ 2010 04 01, 15:25)
Imoka priklauso nuo daugelio faktoriu - nuo gyvybes draudimo sumos, nuo smulkiu traumu draudimo sumos, nuo stambiu traumu draudimo sumos, nuo kritiniu ligu draudimo sumos, nuo lyties, amziaus, darbo pobudzio, sergamu ligu, todel sunku dabar pasakyti imoka is to, kiek parasete, reikia daug tikslesnes informacijos. Del draudimo kartu, konkreciai mano atstovaujamoje bendroveje, kaupiamuoju draudimu vienu polisu galima drausti viena arba du zmones. Galbut kitose kompanijose yra galimybe ir visa seima drausti vienu polisu. Kad ne kaupiamuosiuose draudimuose tokia galimybe yra tai zinau, o del kaupiamuju kitu kompaniju butent sita salyga nesidomejau  4u.gif

Mane tiesiog domina, kiek tureciau moketi draudimui, kad mano triju asmenu seima gyvenime jaustusi rami ir bet kokios ligos ar nelaimingo atsitikimo metu del pinigu nereiketu sukti galvos.
Amzius 34/43/0
jokiomis ligomis nesergame,
esam pareigunai
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2010 04 01, 18:30)
Mane tiesiog domina, kiek tureciau moketi draudimui, kad mano triju asmenu seima gyvenime jaustusi rami ir bet kokios ligos ar nelaimingo atsitikimo metu del pinigu nereiketu sukti galvos.
Amzius 34/43/0
jokiomis ligomis nesergame,
esam pareigunai

Priklausomai nuo to, kokios srities pareigunai esate, gali pakilti rizikos mokestis. Bet paskaciavimai vyksta ne taip, tam kad tiksliai suzinotu kiek jums reiktu nelaimiu atveju, butina daryti poreikiu analize, o tam reiktu iznotu jusu pajamas, islaidas, zodziu taip lengvabudiskai tiesiog "kad uztektu" paskaiciuoti negalima, nes gali buti per mazos arba per dideles imokos, draudimines sumos. Tiesiog zinant visa tikslia informacija galima paskiciuoti viska tiksliai ir be abejoniu. Siulyciau radus laisva minute ar pas save pasikviesti konsultanta, ar patimes nuvykti, paskaiciuotu ir zinutemet. Vien paskaiciavimas Jusu tikrai neipareigoja pirkti draudimo, tad nesibaiminkite nuvykti ir tiksliai suzinoti kiek reiktu moketi ir ka uz tai gautumete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sdove @ 2010 04 13, 13:18)
Priklausomai nuo to, kokios srities pareigunai esate, gali pakilti rizikos mokestis. Bet paskaciavimai vyksta ne taip, tam kad tiksliai suzinotu kiek jums reiktu nelaimiu atveju, butina daryti poreikiu analize, o tam reiktu iznotu jusu pajamas, islaidas, zodziu taip lengvabudiskai tiesiog "kad uztektu" paskaiciuoti negalima, nes gali buti per mazos arba per dideles imokos, draudimines sumos. Tiesiog zinant visa tikslia informacija galima paskiciuoti viska tiksliai ir be abejoniu. Siulyciau radus laisva minute ar pas save pasikviesti konsultanta, ar patimes nuvykti, paskaiciuotu ir zinutemet. Vien paskaiciavimas Jusu tikrai neipareigoja pirkti draudimo, tad nesibaiminkite nuvykti ir tiksliai suzinoti kiek reiktu moketi ir ka uz tai gautumete  4u.gif

Tai, kad esme tame, kad jei apsidraustumem nuo visko iskyrus cunamius ir tornadus, tai itariu, kad ir musu pajamu neuztektu doh.gif O draustis nuo kojos luzio ir niekad gyvenime jos nesusilauzyti, o patirti koki kita suzalojima nuo kurio nesi apsidarudes, zymiai realiau. Todel tiesiog smalsumo vedina paklausiau, nes nematau prasmes as draustis.
Atsakyti
Labas rytas, Sdove 4u.gif
Turiu konkretų klausimą, tuomet norėčiau ir konkretaus atsakymo (žinoma, jei galima) :

Noriu apdrausti savo 3-ijų metų sūnelį, kad būtų ir kaupimas, ir draudimas.

Be ilgų išvedžiojimų norėčiau žinoti kiek minimaliai išeitų mokėti į mėnesį.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Svarsciau svarsciau ka cia geriau pasirinkti: ar kaupti pinigus banke, ar apdrausti vaika kaupiamuoju draudimu. Ir nusprendziau, kad pasirinksiu abu dalykus.
Po 18 metu gausiu atsakyma kas buvo geriau biggrin.gif
Su banku susitvarkiau, beliko draudimo kompanija issirinkti...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 04 19, 16:54)
Svarsciau svarsciau ka cia geriau pasirinkti: ar kaupti pinigus banke, ar apdrausti vaika kaupiamuoju draudimu. Ir nusprendziau, kad pasirinksiu abu dalykus.
Po 18 metu gausiu atsakyma kas buvo geriau biggrin.gif
Su banku susitvarkiau, beliko draudimo kompanija issirinkti...

Superinis sprendimas thumbup.gif , nes riziką reikia skaidyti.

Kad viskas būtų skaidru, rašau čia, galėčiau padėti, nes esu brokerė mirksiukas.gif ir šiuo metu toje srityje specializuojuosi. Su didele pagarba, ką benuspręstumėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linasi: 20 balandžio 2010 - 08:40
QUOTE(magic-magic @ 2010 04 14, 08:35)
Labas rytas, Sdove 4u.gif
Turiu konkretų klausimą, tuomet norėčiau ir konkretaus atsakymo (žinoma, jei galima) :

Noriu apdrausti savo 3-ijų metų sūnelį, kad būtų ir kaupimas, ir draudimas.

Be ilgų išvedžiojimų norėčiau žinoti kiek minimaliai išeitų mokėti į mėnesį.

Ačiū 4u.gif

Minimali menesine imoka vaikui yra 70 lt. Tiesiai sviesiai pasakyt negaliu, nes nezinau, kokiom sumom norit vaikuti apdrausti nuo smulkiu traumu, stambiu ir nuo kritiniu ligu? O gal kazkurio is ju isvis nereikia? Nuo to kiek ir kokiu sumu draudimines apsaugas rinksites priklausys kiek tarkim nuo to 70 lt liks kaupimui. Cia nera jokiu isvedziojimu, tiesiog as is galvos negaliu sugalvoti kiek ir kokiu draudiminiu apsaugu jus norite smile.gif
Atsakyti
mes tai padraudėm savo 2 pipiriukus-gražuoliukus, vieną swed banke,kitą -seb banke
kas bus tas bus, gal laimėsim o gal ir pralaimėsim, gal niekada jie savo kauliukų ir nesulaužys( duok Dieve), bet kažkaip tai ramiau,kad vaikai sulaukus 18 kažką turės, nors mokslams...
Atsakyti