Įkraunama...
Įkraunama...

Staigmena

kokia nuostabi istorija wub.gif aukit sveikuciai ir diduciai.
Atsakyti
thumbup.gif geeeeras thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Kaip gražiai parašei, smagu....Aš tai kai pirmo vakelio laukiausi, tai sake berniukas - gimė mergyte. Buvo netikėta. Taigi aukit didučiai ir sveikučiai thumbup.gif
Atsakyti
Labai graziai aprasei, smagu buvo skaityti. Meiles, laimes jums, laikykites, aukit sveikuciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JAZZ @ 2006 03 29, 21:48)
Turim nuostabų sūnų, gimusį Amerikos nepriklausomybės dieną.

thumbup.gif istorija. Aukit dideli ir sveiki.
Atsakyti
Kokia nuostabi istorija... thumbup.gif Prarijau vienu mauku essen.gif Taip linksmai ir itaigiai papasakota...Na tikrai kaip pasaka. Sekmes jums!!! 4u.gif
Atsakyti
Ši istorija 2006 m. kovo mėn. "Gimdymo istorijų" konkurse laimėjo II-ąją vietą ir apdovanota firminiu supermama.lt sidabro medaliu:

user posted image
Atsakyti
Super istorija thumbup.gif clap_1.gif Ir dar taip linksmai papasakota,skaiciau su sypsena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tause @ 2006 03 31, 23:36)
mums irgi taip buvo, tiksliau "isdure" ziuredami echoskopu, sake 100% berniukas be jokiu abejoniu, o islindo mergyte  thumbup.gif  tongue.gif su antru sakiau neziuresiu lyties  biggrin.gif

Bent jau aš manau,kad geriausia paruošti daiktelius kad tiktų ir berniukui,ir mergaitei.Nes tas echoskopas kartais nusigrybauja.Pati tikrai nenorėčiau sužinoti savo kūdikio lyties kol nepagimdyčiau.Būtų tiesiog staigmena ir man,ir kitiems.....
Atsakyti
4u.gif tikrai grazi istorija,ir tokia staigmena jums iskrete,bet labai malonu,kad tik sveikas ir nuostabus kudikis gime thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
grazi istorija 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti