pas mus varskeciai sestadienio pusryciu patiekalas, megstam saldzius keptus, as su grietine, vyras su uogiene. super lengva daryti

kaip nekeista, kieti man niekad nebuna

, as "ant varskeciu jau ranka gerai atmusiau"
2 pok varskes (reikia , kad varske butu rugsti ir ne perdaug sausa, netinka maiseliuose, netinka bariunu gamybos) 1 kiausinis (tikrai uztenka

) druskos, cukraus (pagal skoni) ir miltu (kiekviena karta imu tiek, kad varske jau neliptu prie ranku ir butu galima formuoti varsketukus, bet kaip raset svarbu ne padaugint, nes bus miltu skonio ir kieti varskeciai

)
suminkau tesla, iskocioju desra ir supjaustau , tuomet dar truputelyje miltu apvoliuoju ir kepu ant nedideles ugneles. iskepa greit, visas procesas (su indu plovimu

ir arbatos uzkaitimu) man uzima 15-20 min.