Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus rajono centrinė poliklinika

QUOTE(AlinuteM @ 2010 11 09, 22:44)

a pas kurią Jankauskienę? Rasa ar Raimonda ? biggrin.gif mes pas Raimondą, ir tevai mano eina, ir brolis, ir mano vaikas, jau daug metų .. yra suklydus ties diagnozėm ir pan. bet šiaip visai nieko, išklauso, pataria ... bet pas ją eilės doh.gif nu čia dėl to matyt , čia aš taip suprantu, kad ji kol visų išklauso, pasikalba, tai ir lauki po 2 valandas u-ž durų, su kūdikiu greičiau tik valandą kokią biggrin.gif nu bet vasara kartais ir greičiau būna.
Atsakyti
Sveiki,

Kokie atsiliepimai būtų apie konsultuojančius urologus, dėkui 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

gal galite papasakoti, kas ten per tvarka su ginekologem, nesuprantu pas ka rasytis.
Atsakyti
QUOTE(betoox @ 2010 12 20, 19:21)
a pas kurią Jankauskienę? Rasa ar Raimonda ?  biggrin.gif  mes pas Raimondą, ir tevai mano eina, ir brolis, ir mano vaikas, jau daug metų .. yra suklydus ties diagnozėm ir pan. bet šiaip visai nieko, išklauso, pataria ... bet pas ją eilės  doh.gif  nu čia dėl to matyt , čia aš taip suprantu, kad ji kol visų išklauso, pasikalba, tai ir lauki po 2 valandas u-ž durų, su kūdikiu greičiau tik valandą kokią  biggrin.gif  nu bet vasara kartais ir greičiau būna.

pas Rasą smile.gif pas ją irgi labai didelės eilės. Šiuo metu ji vaiko priežiūros atostoguose
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2010 12 22, 15:37)
laba 4u.gif

gal galite papasakoti, kas ten per tvarka su ginekologem, nesuprantu pas ka rasytis.

mane irgi tas pat domintu, nes as uzsirasiau pas Mileriene tai nezinau ar pas ja reikia siuntimo ar ne jei esu prisirasius toj pacioj poliklinikoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyra606 @ 2010 12 29, 21:42)
mane irgi tas pat domintu, nes as uzsirasiau pas Mileriene tai nezinau ar pas ja reikia siuntimo ar ne jei esu prisirasius toj pacioj poliklinikoj? g.gif

Kiek supratau, dabar einant pas ginekologą reikia šeimos gydytojo siuntimo.
Atsakyti
as vakar buvau poliklinikoj, tai mane nusiunte pradziai pas akusere. ji paziuri ir tada irgi gali nusiusti pas ginekologe, jei reikia. o pas akusere jokiu eiliu. tik atejau, po 5 min ir prieme.

Atsakyti
Kai tekdavo nueiti karta i metus ar reciau, man Maja tikdavo ir patikdavo, bet kai lankiausi nestumo metu, nuomone mano ap. ja pasikeite i blogaja puse. Bendrauti ji tikrai moka, svelnumo ir demesingumo pakanka, bet del profesionalumo tai sukele daug abejoniu, nes per 9 vizitus 7 kartus ziurejo echoskopu, gerokai daugiau nei buvo realaus poreikio g.gif . I mano replika: "Vel echoskopija" gavau atsakyma "As del saves ja darau", matyt, kad paciai gydytojai butu ramu, kad viskas tvarkoje, kad nepraziopsoti kokio blogumo, o kaip tai veikia besivystancia gyvybe jai visiskai tas pats.

Antra karta niekad nepasirinkciau sios gydytojos schmoll.gif , Murmiene patiko daug labiau, labai gailiuosi ja nepasirinkusi doh.gif
Atsakyti
man tai Rokicka superine daktare 4u.gif
Atsakyti
help.gif mergaites gal kas turite Milierenes tel. nr blush2.gif labai reikia o ji siandien nedirba poliklinikoj unsure.gif

Atsakyti
Tikrai Rokickai truksta profesionalumo, atidumo,net nepadariusi tyrimu ji padaro vienokia ar kitokia isvada. O paskui paaiskeja tikroji situacija nuejus pas kita gydytoja, kuris tusciai nekalba, o atlieka tyrimus. Turejau skaudzios patirties su Rokicka, todel jos nerekomenduoju, ypac kai nestumas komplikuotas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SR@IGE @ 2011 08 22, 08:30)
Turejau skaudzios patirties su Rokicka, todel jos nerekomenduoju, ypac kai nestumas komplikuotas verysad.gif

Pas Maja Rokicka lankiausi visa nestuma, negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio. is pradziu ir man atrode, kad galbut daro per daug echoskopu, bet tik jos atidumo deka ziurint, isvengiau labai skaudziu pasekmiu.
O bijanciom echoskopuotis patariu pasiskaityti literaturos, kad tai visiskai nekenksminga procedura.
Kiekviena karta apsilankius dingdavo visas nerimas, aiskiai atsakydavo i visus klausimus, nebuvo jokio nepatogumo bendraujant. visuomet skambindavo ir teiraudavosi kaip jauciuosi.
Tikrai be galo nuosirdi, rupestinga ir savo darba ismananti gydytoja. Jei dar gyvenime teks lauktis tai tik ji priziures nestuma.
Atsakyti