QUOTE(Vika333 @ 2013 02 11, 10:33)
Viss kazkoks naujas dabar atsirado, idomu, kaip su ta rejuvenacija ir akne, ir nuo keliu metu ta aknes lempa galima naudoti, susimestume su sunenu, jam spuogas ant spuogo

tai mama jam nepagailetu pinigu
kiek aš supratau naujumas tik tame, kad jį galima naudoti su galingesne lempa. angliškam forume skaičiau, kad rejuvenacija nelabai veikia, dėl acnes nepastebėjau atsiliepimų.
QUOTE(Vika333 @ 2013 02 11, 11:59)
Kas naudojat Viss, atsiliepkit prasom, ar buvo gedimu ir kiek laiko naudojat?
o gal geriau verta tokiu atveju nusipirkti tą hplight ar jo atitikmenį naudotą ir tiek? nes pirkti naują brangų daiktą dėl tokių pavienių apsišaudymų šiek tiek prabanga
Aš Viss turiu nuo rugpjūčio pradžios, taigi naudoju jau pusę metų, šaudausi visas kojas, bikini, pažastis, neseniai dar ir rankas pradėjau, vis dar su pirmaja lempa. Niekas negedo, viskas veikia puikiai.
QUOTE(rootha @ 2013 02 11, 12:07)
atsiverciau Jusu nurodyta psl, tai skaitau, kad Viss turi tik lempa su 8000blyksniu, kadangi esat jau naudojus ir manau plaukuotumas tikrai sumazejes, tai gal jums tiek ir pakaktu, bet pvz man (esu tamsiaplauke, ir tikrai plaukuotumas didelis bei ataugimas plauku lb greitas, pazastukai atauga per 2-3dienas

) tai jauciu man tu 8000blyksniu bus per mazai, o pirkt kaskart naujas lempas tai irgi lb brangiai gaunas, nors ta aknes lempa tai viliojanti
Taigi naują lempą pirksit, kiek ji, 350-400 lt kainuoja ir viskas. nė velnio nesigauna brangiai, nes aš 4000 blyksnių lempą jau pusmetį naudoju, ji jau arti pabaigos, matosi, bet dar veikia.
Beata11, nu nejuokinkit su tokiais reklamos būdais

spalva matote valentiniška