Įkraunama...
Įkraunama...

Makiazas klube

Vakar buvau svenciau Naujuosius " Pabo Latino". Ten maciau dare makiaza visazite merginu wc. Gal kas zinote kokius kontaktus tos kompanijos kuri tai daro? Labai idomu ar yra jie ir kituose klubuose blush2.gif Nepaemiau skrajutes, berods jie vadinasi kazkaip - makeup ang go ar make up 2 go. Ir gal atsilieptu kas naudojosi tomis paslaugomis? labai idomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasike: 01 sausio 2012 - 14:18
blink.gif blink.gif Kaip tai makiazas klube?? as pries pora savaicu buvau, nieko tokio ten nemaciau schmoll.gif . Daznai lankausi klubuose ir tokio dalyko kaip makiazas klube ar bet koks make up lietuvos klubuose - nesu maciusi. Bet zinau, kad berdos Ispanijoj tai yra ir Danijos kazka panasaus esu macusi rolleyes.gif . Nu idomu - kita svaite eisiu, tai jei pamatysiu, atrasysiu kazka . Kaip idomu ! clap.gif
Papildyta:
as cia paziurejau facebook - apie tai jus kalbi www.makeup2go.lt ?
Atsakyti
QUOTE(Tasike @ 2012 01 01, 14:17)
Vakar buvau svenciau Naujuosius " Pabo Latino". Ten maciau dare makiaza visazite merginu wc. Gal kas zinote kokius kontaktus tos kompanijos kuri tai daro? Labai idomu ar yra jie ir kituose klubuose blush2.gif  Nepaemiau skrajutes, berods jie vadinasi kazkaip - makeup ang go ar make up 2 go.  Ir gal atsilieptu kas naudojosi tomis paslaugomis? labai idomu  ax.gif

Kaip idomu..pirma karta girdziu, kad klube daromas makiazas g.gif
Atsakyti
QUOTE(niutytee @ 2012 01 04, 13:07)
Kaip idomu..pirma karta girdziu, kad klube daromas makiazas g.gif

ir dar wc.. kaip higieniska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 04, 13:41)
ir dar wc.. kaip higieniska biggrin.gif

Du darbai vienu metu atliekami... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 05, 13:59)
Du darbai vienu metu atliekami...  lotuliukas.gif  blush2.gif

Tam tikro veiksmo metu isryskeja veido konturai labiau turbut lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
man taip kazkaip tai didelio skirtume nera - juk pacios dazomes tame paciame tulike issitraukusios blizgesius ir visa kita ..... man klausimas ar kas naudojosi g.gif g.gif ir kazi ar ten tik per naujus metus taip buvo ar cia jau visad taip bus , butu gerai thumbup.gif , nes pati kai pasidarau ir ka visaziste adaro kai reiki- tai kaip diena ir naktis verysad.gif
Atsakyti
O, kokia gera tema uzmaciau..Neseniai buvo mano geros drauges gimtadienis, ir norejau truputi pasipuosti, pasidazyti, na neatrodyti kaip kiekviena diena. Ta pati drauge man parekomendavo viena mergaite, visaziste. Labai maloni, ir grazu makiaza padare, spindejau visa vakara! Ir nereikejo vargti ir eiti i joki salona ar kluba:))
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 05, 14:31)
Tam tikro veiksmo metu isryskeja veido konturai labiau turbut  lotuliukas.gif  doh.gif

Tik dabar pamačiau lotuliukas.gif Prajuokinot biggrin.gif
Atsakyti
Uzsienio didmiesciu klubuose daugkur tai vyksta ir tai yra normalu, higieniska, patogu ir t.t Lietuva naujoves kol priima kol persilauzia is savo surambejusio kiauto tai ta naujove pasenti speja.
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2012 01 18, 14:05)
Uzsienio didmiesciu klubuose daugkur tai vyksta ir tai yra normalu, higieniska, patogu ir t.t Lietuva naujoves kol priima kol persilauzia is savo surambejusio kiauto tai ta naujove pasenti speja.

Gal aš ir senamadiška, nors dar jauna, bet tūlike daryti makiažą man neatrodo normalu ir man tai atrodo nesąmonė, nes į tualetą žmonės dažniausiai ne makiažo daryti eina. Vat jeigu skirtų tam normalią patalpą, tai tada viskas gerai. Bet aš vistiek, ko gero, neičiau, nes į klubą ateinu ne makiažo daryti, bet pabūti su draugais, atsipalaiduoti, pasilinksminti smile.gif
Atsakyti
Tai nebutinai pasidaryti makiaza, nemanau kad kazkuri eina nepasidaziusi, o kad ir pasikoreguoti, maza gi kas nutinka smile.gif niekas ir nesako,kad kol ant tualeto sedi,tave dazo biggrin.gif aisku nuo klubo i kuri eini, tualeto tvarka ir higiena priklauso. Kaip kazkuri mergaite minejo uzsienyje tai visai ne naujiena, dazosi mergaites kiek teko matyti, bet ir tulikai nei smarves, nei bardako - tvarkingi, sutvarkyti, kvepia, foteliukai, kremukai flirt.gif nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 19 sausio 2012 - 11:54