QUOTE(rG @ 2012 01 05, 16:18)
juk reta iš mūsų neįsijungia nors kartą per savaitę fotoaparato. Tai kokia prasmė išrinkti tą vieną nuotrauką, neva pati geriausia savaitės?
as kaip visada balta varna, bet man gerai, jei bent karta i 2sav ISIJUNGIU fotika
bet is esmes tu teisi, tos, kurios tikrai dazhnai ir daug fotkina, joms ko gero lengviau projektas 52 (ar kazhkiek:)), nes tiesiog ishsirenka viena geresne savaites padaryta foto. nors gal yra tos saziningesnes, kurios fotkina "specialiai" butent su mintim apie projekta apart visu kitu savaitiniu teminiu, planuotu ar neplanuotu fotosesiju.
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 05, 17:52)
200 foto, o atrodo nėr į ką žiūrėti, o mimikos

žodžiu, ne lengva, bus man gera praktika šiais metais...
is mano praktikos - geriausiai iseina, kai "nustatai naturalia mina" (savo firmine sypsena arba rimta veida), be jokiu papustu lupu arba "imantriu" sypsenu. tai atrodo ne tik juokingai, bet ir ziauriai neskoningai. nera nieko blogiau uz glamurini juokingai rimta auto
p.s. pirmasis auto - su blicu..? as tai lauksiu daugiau bandymu..
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 06, 01:26)
čia kritikai? jei taip, man truksta nuotraukoje realistiškumo, odos struktūros išvis nematyti ,o vat lūpose yra tekstūra ir po antakiais yra,tai kažkur kažkas čia nelimpa
na Kristuko toks fotoshopinis stilius, bet man akyse kazhkas ni to. baltas ne baltas, o ir stiklines. man nelabai.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 06, 15:49)
oho koks pastabumas

gerai čia
QUOTE(Idda @ 2012 01 06, 09:01)
Įkeliu vieną panning foto

kažkada bandžiau
oi akys suskaudo, per daug kontrasto bei sharpo. bet bandymas geras.
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 06, 11:34)
Ai, as tai nekeliu sau tokio tikslo butinai 100% ta projekta igyvendinti. Stengsiuosi, aisku, betgi bus atostogos, bus tikrai savaiciu, kai tiesiog nebus kada. Jei pasieksiu 80%, tai jau bus gerai

Man tas projekto susigalvojimas yra daugiau budas save pastumti kazka daugiau daryti fotografijos srity. Kai turiu kazkoki konkretu tiksla, tai kryptingiau jo siekiu, nes kazkaip nepatogu pries save pacia, kad va prisizadejau, ir nedarau. Bet jei kuria savaite nesinores nieko daryti, tai ir nedarysiu, galgi sazine labai neuzgraus, tikiuosi
pritariu. 80% tikrai neblogas rezultatas butu. beje, svarbu neapgaudineti, pvz avansu neprifotkint ir po to ishdestyti fotkes i menesi. ne ne ne. apgavyste
nors man ishvis baisu su savo tempais, va jau kaip po viena savaite praejo vasario, o as nieko nepadariau

siaip 2, jei skaiciuojam sekmadieni, sausio 1-ma. skaiciuojat? ar ne?