Fotografija uzmetus. Nei laiko nei noro neturiu. Pas mus tamsu ir lyja be perstojo. Lengva depresija apnikus, nors jau fotoaparata i rankas tikrai paimt noreciau.
Fotografija uzmetus. Nei laiko nei noro neturiu. Pas mus tamsu ir lyja be perstojo. Lengva depresija apnikus, nors jau fotoaparata i rankas tikrai paimt noreciau. Memories Of Autumn
Sveika,
manau pradėk nuo šitos temos pirmo puslapio,kur yra labai daug informacijos ir nuorodų ir svarbiausia namų darbai,kuriuose atlikus net akyse gali prašviesėti ir kelia nušviesti teisingo fotografavimo link o jei kas nesigauna merginos visada padeda
Maggie, foto, kur aš tau suruošiau, Kikirikei nukeliaus, o paskui jūs pasidalinsit. Ir Ievukui ten sudėjau viską. Turėtų šiaip pasirodyti jau, prieš Kalėdas vistik siunčiau.
Maggie, foto, kur aš tau suruošiau, Kikirikei nukeliaus, o paskui jūs pasidalinsit. Ir Ievukui ten sudėjau viską. Turėtų šiaip pasirodyti jau, prieš Kalėdas vistik siunčiau.
Sveikos Aš su tokiu klausimu.... gal kas susidūrėt? Ar apsimoka remontuoti 50-tuką? (Maniškis Canon 50mm - f/1.8) Kažin kokios remonto kainos. Gedimas nėr didelis, prastai fokusuoja, dažnai išvis jokio ryškumo nebūna. Nebuvo kritęs
neiste, man patiko emocija vaikų, bet ryškumo norisi daugiau