Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystė ir nėštumas

aš irgi akiniuota biggrin.gif Abi akys apie-6.Tai va.Vos pastojus man prasidėjo akių uždegimai,tai teko linzes padėt į šoną ir kad ir kaip nemalonu būtu prisimint akinius.Kaip sužinojau akių uždegimui,t.y. išsausėjimui turi nėštumo hormonas progesteronas.Tai visą nėštumą taip ir vaikštau su akiniais.Beje maitinant krūtimi irgi yra tikimybė,kad akys labai sausės ir linzių nešiot negalėsiu doh.gif
Aš nieko prieš jei man padarytų cezarį,bet žinau kad reik gerokai silpnesnio regėjimo, jei nori kad darytų cezarį.
Atsakyti
Ar kūdikėlis paveldi mamos trumparegystę? Ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 03 07, 12:06)
Ar kūdikėlis paveldi mamos trumparegystę? Ar ne?  4u.gif

Tiesiogiai ne, bet jei abu tevai trumparegiai, tai vaikui yra didesne tikymybe, kad irgi ilgainiui gali issivystyti trumparegyste...
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 03 07, 12:06)
Ar kūdikėlis paveldi mamos trumparegystę? Ar ne?  4u.gif

Aš paveldėjau iš tėvo.....jau antroje klasėje nustatė sad.gif.
Atsakyti
aš manau, kad paveldi, t.y. genuose užrašyta
bet trumparegystė gali ir neatsirasti dėl tinkamo gyvenimo būdo
Atsakyti
o mano abu tevai mayto kuo puikiausia, o mano akys -4,5, brolio apie -7, cia gal dar is giliau paveldeta, nors ir seneliai tik senatvinius akinius nesioja, bet mamos seses irgi akiniuotes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airiuks13 @ 2006 12 08, 18:28)
aš irgi akiniuota biggrin.gif Abi akys apie-6.Tai va.Vos pastojus man prasidėjo akių uždegimai,tai teko linzes padėt į šoną ir kad ir kaip nemalonu būtu prisimint akinius.Kaip sužinojau akių uždegimui,t.y. išsausėjimui turi nėštumo hormonas progesteronas.Tai visą nėštumą taip ir vaikštau su akiniais.Beje maitinant krūtimi irgi yra tikimybė,kad akys labai sausės ir linzių nešiot negalėsiu doh.gif
Aš nieko prieš jei man padarytų cezarį,bet žinau kad reik gerokai silpnesnio regėjimo, jei nori kad darytų cezarį.

Labai idomu, turbut tavo jautrios akys labai. As jau kokie 10metu nesioju kontaktinius lesius ir kai pastojau jokiu pakitimu nepajutau, ir dabar jos tebenesioju. Mano regejimas taip pat apie -6 ir plius abi akys turi astigmatizma (nelygus akies obuolio pjuvis). Tikiuosi jiokiu problemu nebus iki galo, tik va nezinau ar jau i paty gimdyma einant reikes man tas lindzes issimti ar ne? Siaip as su jomis esu labai susigyvenusi g.gif
Atsakyti
tik va nezinau ar jau i paty gimdyma einant reikes man tas lindzes issimti ar ne? Siaip as su jomis esu labai susigyvenusi g.gif
[/quote]

Manau, kad ir gimdyti galėsi su linzėmis, kodėl gi negalėtum? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airiuks13 @ 2006 12 08, 17:28)

As irgi issitraukiau akinius. Pradejo puliuoti viena akis, tik issigydziau kita diena isidejau linzes, vakare dar darbe issiemiau, nes akys kaip jaucio raudonos pasidare. O linzes naujas nusipirkau, anksciau problemu nebuvo schmoll.gif Tai cia gal tikrai del nestumo g.gif
Atsakyti
Mes su vyru sergame trumparegystę,bet nestipria. Kai lankiausi pas okulistę klausiau,jeigu mes sergam ar tai reiškia,kad ir vaikai sirgs...tai ji atsakė,kad jeigu mes jos nebuvom paveldėje tai vaikas jos neturės,nebent vėliau ji atsiras dėl kažkokios kitokios priežasties.
Atsakyti
Sveikutes, dar tik kelias dieneles testukai rodo po labai nerykia juostelike, o hcg pries tris dienas buvo 20, bet tikiuosi, kad tai jau angelelio atejimo zenklai thumbup.gif

man daryta trumparegystes operacija lazeriu, dabar matau puikiai, bet kazkaip bijau, ar gimdymo metu tie randeliai netruktu, ar pan.. gal esat ka girdejusios, kaip gimdo operuotos merginos?

Sveikinu visas nestukes, kad jos nestukes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 03 12, 21:34)
As irgi issitraukiau akinius. Pradejo puliuoti viena akis, tik issigydziau kita diena isidejau linzes, vakare dar darbe issiemiau, nes akys kaip jaucio raudonos pasidare. O linzes naujas nusipirkau, anksciau problemu nebuvo  schmoll.gif Tai cia gal tikrai del nestumo  g.gif

man taip pat buvo prasidejusi kazkokia alergija akims, bet tuo metu as geriau hormoninius vaistus, tai okuliste sake, kad nuo ju, kelias dienas turejau panesioti akinius, o po to rekomendavo nusipirkti lesius parai, tai diena panesiodavau o vakare ismesdavau, tai visai gerai,o kai baigiau gerti vaistus vel viskas sunormalejo
Atsakyti