Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės/ai

QUOTE(Baltike @ 2012 01 12, 23:20)
Kainų dabar jau nepasakysiu, bet mes suskaičiavome prieš porą metų, kad samdyti tinkuotojus faktūriniam tinkui su spalva išeina akivaizdžiai pigiau, nei klinkerinės plytelės netgi klijuojant patiems.

o nepameni klinkerine plytele kokia skaiciavot? Akcijine po 18 lt/kv ar brangesne, kur mazdaug nuo 30 lt/kv ?
Atsakyti
Jei tinkavimas būtų LT pigiau už klinkerį, tai visi LT namai būtų klinkeriu apdirbti, o ne mažuma. Mes net neskaičiavom - akivaizdu, kad brangiau.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 01 12, 23:29)
Jei tinkavimas būtų LT pigiau už klinkerį, tai visi LT namai būtų klinkeriu apdirbti, o ne mažuma. Mes net neskaičiavom - akivaizdu, kad brangiau.

tai mes ir kalbam kad tinkavimas pigiau g.gif
tik man irgi idomu ant kiek brangiau klinkerine plytele (ne plyta) uz tinkavima, jei klijuoji pats. Mes dar kainu neskaiciavom, bet MB galetu issiklijuoti jas pats, nutinkuoti jau nesugebetu.
Sakai nedaug klinkeriuotu namu? g.gif Na gal, reiks atkreipti demesi, bet man rodos ju nemazai. Siaip daug kombinuotu - puse tokio, virsus kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 12, 00:06)
Na ar gerai grindiniam ar negerai, ka as zinau... Gi neturiu su kuo sulygint. Aisku plyteles geriau ar kokia kamstine danga.
Mes visur dejom, isskyrus voniose, tambure, virtuvej. As irgi supratau, kad alyvuota lengviau, nes jei kas nutinka, galim patrint, uztept alyvos ir viskas.

Aciu uz atsakyma 4u.gif

o del uzuolaidu yra tam tikri traukimo standartai... naktinem uzuolaidom, jei su ikalamais ziedais tai uztenka 1,8 karto. Jeigu stambus rastas ir norisi ji parodyti, kad nebutu koses irgi uztenka 1,8-2 karto. jeigu kokia tafta ar siaip vienspalvis audinys ir patinka kai jo daaug, tai daro ir 2,5 karto, kaip dienines. Bet siaip dazniausiai 2- 2,2 karto 4u.gif
QUOTE(vilmameilute-2012 01 12 @ 12:58)
.

Pas mus bute yra dazytos sienos tik kaikur tiesiog ant paruostos sienos, o kitur ant tapeto. Tai galiu pasakyti, kad kur be tapeto, tai visi itrukimai matosi. O ten kur tapetuota ir dazyta tai viskas labai grazu. As tai tapetuociau ir po to dazyciau. Bet cia tik mano nuomone 4u.gif  4u.gif

bute as net nepergyvenciau, kazkaip nereikejo ypatingai slepti, isdazytos sienos ir nieko nesimato, tik kai kur dejom stiklo audini. O vat name tai neisivaizduoju...stiklo audini deti, labai jau brangiai iseis, o dazomus tapetus tai ne.....labai nepatinka blush2.gif
QUOTE(pra @ 2012 01 12, 17:34)
Katilas bus Buderus... kainavo apie 13000 (kondensacinis, su 160 litru boileriu).

o nebijot, kad terasa pajuoduos?

nu neturetu pajuodduoti, papilketi, ale naturaliai pasenti taip...maciau kaip atrodo.....jeigu matysim, kad nepatinka, gaus vyras dazyti ir tiek biggrin.gif
Aciu del atsakymo apie boleri 4u.gif Brangus biggrin.gif doh.gif
Pasidalinkit patirtim prasau, kas dar koki dujini turit? ax.gif 4u.gif

Atsakyti
AKCIJA nuotraukoms 10x15 29cnt.
http://www.eurokosfoto.lt/
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 13, 00:00)
AKCIJA nuotraukoms 10x15  29cnt.
http://www.eurokosfoto.lt/

copy1 po 25 cnt
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 01 12, 23:51)
Pasidalinkit patirtim prasau, kas dar koki dujini turit? ax.gif  4u.gif

ar nebuvot nuvaziave i Jaukurai parde, mums tenais nemazai naudingos informacijos dave, patarimu ir katilu kainas skaiciavo (Junkers, Buderus ir Viessmann). Dar Anagoj del kainos pasidomekit, kai apsispresit kuri imsit 4u.gif Pas mus Viessmann kondensacinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 01 13, 10:53)
ar nebuvot nuvaziave i Jaukurai parde, mums tenais nemazai naudingos informacijos dave, patarimu ir katilu kainas skaiciavo (Junkers, Buderus ir Viessmann). Dar Anagoj del kainos pasidomekit, kai apsispresit kuri imsit  4u.gif Pas mus Viessmann kondensacinis 4u.gif

Aciu labai 4u.gif O kiek +- kainavo jusu katilas?
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2012 01 12, 22:36)
tai mes ir kalbam kad tinkavimas pigiau  g.gif
tik man irgi idomu ant kiek brangiau klinkerine plytele (ne plyta) uz tinkavima, jei klijuoji pats. Mes dar kainu neskaiciavom, bet MB galetu issiklijuoti jas pats, nutinkuoti jau nesugebetu.
Sakai nedaug klinkeriuotu namu?  g.gif  Na gal, reiks atkreipti demesi, bet man rodos ju nemazai. Siaip daug kombinuotu - puse tokio, virsus kitoks.

pfu, norėjau pasakyti atvirškčiai - klinkeris brangiau doh.gif . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 12, 20:09)

Pas ka laiptai gaminti "LAIPTAI I DANGU" ??? ax.gif

Gi kiek pamenu, ne viena daretes laiptus sioj firmoj ax.gif

Kiek cm. storio pas jus pakopos ir kiek cm. pakopa issikisus prieky (jei ant betono) ?
Gal kas turit azuolo laiptus?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 12, 19:09)

Pas ka laiptai gaminti "LAIPTAI I DANGU" ??? ax.gif

Pas mane
Atsakyti
QUOTE(Agulyte @ 2012 01 11, 11:50)
Va mano vyras irgi kalba apie maumedį, nors man medis atrodo visas vienodas, dėl priežiūros smile.gif

Mes dėjom maumedį terasoje, jo dažyt nereikia 4u.gif

Laba diena smile.gif Ilonux, kaip mergaitė tavo?
Atsakyti