Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės/ai

QUOTE(asaraa @ 2012 01 16, 20:19)
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 16, 12:53)

O jus laiptu pas Telsiskiu nebegaminat? Ar kazka maisau ax.gif

Mes taip ir neuzsisakem, nes kaina buvo didziausia is 6-iu ir dar ne 500 litu nenusileido smikis. Nepatiko kaip zmogus tas telsiskis.
Tikiuosi sia savaite pasirasysim sutarti su "laiptais i dangu" ir butu jie balandzio pradziai. Pagaliuku neissirenku doh.gif . Cia laiptininkas imete tinklapi is kur ima tas baliustras:
http://www.medziotek...-detales--9/lt/
Bus azuolo, nes MB nori prie grindu ir baltos baliustros su baltu priespakopiu.
Sia savaite su MB stabteltume paziuret laiptu pas jus ax.gif

ILONA24, kada planuojat keltis, nes jau ziuriu padaryta nemazai thumbup.gif

NYLIUKE, ir pas tave yra nauju foto bigsmile.gif . Speju kad geleta patalyne ten tik laikinai ax.gif ? O paveikslas virs lovos is kur ar cia tu? As noresiu miegamajam savo nuotrauku prisikabint is tokios serijos.

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Ir aš papildžiau albumą, idėjau savo užuolaidas, daug negalvojau, visas vienodai parišinėjau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Ritaram @ 2012 01 16, 22:55)
Sveikos  mirksiukas.gif
Ir aš papildžiau albumą, idėjau savo užuolaidas, daug negalvojau, visas vienodai parišinėjau  ax.gif

Sveikinimai įsigijus orchidėją biggrin.gif o kodėl miegamajam nusprendėt dviejų spalvų užuolaidas kabint blush2.gif netradicinis sprendimas
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 16, 22:10)
Sveikos  4u.gif
Sveikinimai įsigijus orchidėją  biggrin.gif  o kodėl miegamajam nusprendėt dviejų spalvų užuolaidas kabint  blush2.gif netradicinis sprendimas

Jei būtume darę vien raudona, tai tos raudonos spalvos tikrai būtų per daug, o dabar derinom prie kitos miegamojo sienos gėlių spalvos pilkos ax.gif šiaip norėjom kitaip jas parišti, bet neišėjo, tai nusprendėm paparastai parišti smile.gif

Dabar prie tos orchidėjos spalvos derinsiu interjero detales lotuliukas.gif bet vistiek man kažkokia mistika su jom, matyt dar nesusidraugavom rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Merginos, issakykit prasau kam negaila ax.gif savo nuomone del voniu, kokia rinktis-plienine, akriline ar akmens mases? Jau as visai susipainiojau, vienur nueisi, giria akrilines, kitur plienine, o dar kitur-akmens mases doh.gif Kas ka turit ir ar patenkintos? Aciu is anksto uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 01 17, 00:27)
Jei būtume darę vien raudona, tai tos raudonos spalvos tikrai būtų per daug,

o tai gal reikėjo į abi puses tolygiai padalint abi spalvas pvz. raudona kraštuose o viduj - ta kita spalva blush2.gif

QUOTE(Kriaka @ 2012 01 17, 00:34)
Sveikos  4u.gif
Merginos, issakykit prasau kam negaila  ax.gif savo nuomone del voniu, kokia rinktis-plienine, akriline ar akmens mases? Jau as visai susipainiojau, vienur nueisi, giria akrilines, kitur plienine, o dar kitur-akmens mases  doh.gif  Kas ka turit ir ar patenkintos? Aciu is anksto uz atsakymus  4u.gif

kažkada seniai sekiau vonių temą, tai favoritės buvo plieninės Kaldewei (3,5 cm storio ( jei neklystu) purkšta putomis iš apačios, kaip RK pavyzdį turi įdėjus) ir ketinės vonios (pvz. Roca) Akmens masės dar nebuvo tokios populiarios, dabar jas lyg dažniau renkasi, tik va dėl priežiūros jų atsiliepimų dar negirdėjau ax.gif gal kuri turit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 16, 22:43)
o tai gal reikėjo į abi puses tolygiai padalint abi spalvas  pvz. raudona kraštuose o viduj - ta kita spalva  blush2.gif

Šiaip tikrai gera idėja thumbup.gif lyg siuvėja irgi siūlė tokį, bet kitokį parišimą galvojau biggrin.gif man vistiek dar reikės vienos nedidelės užuolaidos iš tokios medžiagos, tai reikės paklausti, kiek kainuotų persiuvimas mirksiukas.gif gal dar kokį pasiūlymą turit, gerai išgirsti kitą nuomonę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 01 17, 01:01)

4u.gif patarimus dalint lengviau nei pačiai galvot ir rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 16, 20:22)

ILONA24, kada planuojat keltis, nes jau ziuriu padaryta nemazai thumbup.gif

Na noretume rudeni jau gyvent rolleyes.gif ,o kaip bus matysim,nes planuot galima daug,o ar visada planai vykdysis kaip mes norim bus matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 16, 12:53)
Cia tai nerealiai mazai  blink.gif  blink.gif

kai atsikelem as isvis mokedavau kokius 70-80lt ax.gif dabar jau padidejo ax.gif

QUOTE(ilona_24 @ 2012 01 16, 15:54)
Sveikos,papildziau albumuka,nes tik skaitau ir skaitau,o kas pas pacia vyksta nerodau 

ilisiu paveizet blush2.gif
QUOTE(braske24 @ 2012 01 16, 20:18)
Man ir vel klausimas pasistojo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ar pas ka nors yra padaryti pakalimai is skardos profilio? g.gif

is skardos tik lietvamzdziai pas mus 4u.gif ,man graziau yra medis,pas vienus kaimynus yra is skardos tai man schmoll.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 16, 20:22)
Mes taip ir neuzsisakem, nes kaina buvo didziausia is 6-iu ir dar ne 500 litu nenusileido smikis. Nepatiko kaip zmogus tas telsiskis.

kaip gerai kad pas mus dabar bus 1 auksto namukas ir del laiptu galva neskaudes blush2.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 01 16, 23:01)
Šiaip tikrai gera idėja  thumbup.gif  lyg siuvėja irgi siūlė tokį, bet kitokį parišimą galvojau  biggrin.gif  man vistiek dar reikės vienos nedidelės užuolaidos iš tokios medžiagos, tai reikės paklausti, kiek kainuotų persiuvimas  mirksiukas.gif  gal dar kokį pasiūlymą turit, gerai išgirsti kitą nuomonę  thumbup.gif

pas mane miegame ir yra sujungtos kelios spalvos,bet jos is abieju pusiu vienodos....jei turesiu laiko imesiu foto ax.gif
bet atkreipiau demesi i jusu diiiiidelius langus.......jau valymo tai turesi doh.gif doh.gif doh.gif

beje 18-19dienomis ERMITAZE 25 proc nuolaida visom prekem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 01 16, 21:55)
Sveikos  mirksiukas.gif
Ir aš papildžiau albumą, idėjau savo užuolaidas, daug negalvojau, visas vienodai parišinėjau  ax.gif

Miegamajam tikrai nepalik taip uzuolaidu schmoll.gif schmoll.gif
Daryk taip 2 spalvu, tik aisku is abieju pusiu, manau atrodys zymiai geriau:
user posted image

QUOTE(jurčik @ 2012 01 17, 09:20)
kai atsikelem as isvis mokedavau kokius 70-80lt ax.gif dabar jau padidejo  ax.gif
ilisiu paveizet blush2.gif

Ir elektrai ir boileriui vandeni sildyt? Nu fantastika kazkokia blink.gif

QUOTE(jurčik @ 2012 01 17, 09:52)
pas mane miegame ir yra sujungtos kelios spalvos,bet jos is abieju pusiu vienodos....jei turesiu laiko imesiu foto ax.gif
beje 18-19dienomis ERMITAZE 25 proc nuolaida visom prekem 4u.gif

Imesk imesk foto thumbup.gif
Del nuolaidos aciu thumbup.gif
Atsakyti