Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės/ai

man anikes aikstej ir prie jono kalnelio patiko,dar studlende yra kinieciai,tai ten tik karta valgem,pasirode neblogai 4u.gif
Atsakyti
Granduse jau lyg buvo meetas, tai pamenu irgi ne kokie atsiliepimai buvo....
O man kaip tycia vel uzimtas antradienis.... Nebent labai pavelavus prisijungciau....
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 01 19, 20:05)
Ten hiacintai prie orchidėjų pastatyti kvepia

Aisku tada.
O cia tau, drauge, hiacintai wub.gif
user posted image
Papildyta:

Anikes aikstej kinieciai "Tarava"?
O prie kokio cia Jono kalnelio kinieciai, kur cia ax.gif ?
Atsakyti
O mes su Ilonux vakar pas Ritaram sveciavomes. Viskas atrode zymiai geriau nei fotkese biggrin.gif . O jau erdve svetaines/virtuves bigsmile.gif . Kiek ant kiek ten metru? Jauciu daugiau nei pas mus, o pas mus ta erdve 11m.x6.20m. Ir labai gerai, kad daret lubas aukstesnes svetainej/virtuvej, o visur kitur maziau. Pas mus visur beveik 3m., bet dabar tikrai mazinciau mazose5-15 kvadratu patalpose.
Plyteles atrodo super garaze thumbup.gif , o albume ziuriu nera g.gif . Suaugusiuju vonioj super plyteles ir garantuoju, jei idetum foto, tikro grozio nebutu, taip jau yra su tom foto g.gif . O jau kilimelis tambure, niam niam wub.gif
Ir prasom i eteri ideja kempinems po kriaukle spinteleje, gal kam pravers 4u.gif
Papildyta:
Ir isplanavimas pas Ritaram super thumbup.gif . Jau tevu kad kambarys privatus, kuo toliau nuo vaiku ausu bigsmile.gif , pirma patenki i drabuzine, o po to i miegamaji, dar taip nemaciau, tik aisku ten jau grazaus vaizdo reikia, o kai bus durys tu spintu, taip ir bus. Bet va vaiku vonioj buciau dejus vonia, o ne dusa ax.gif , nes va bus dar ateity kleckius, tai jau turbut bus visa vaiko amonicija sutempta i jusu vonia ir gan ilgam, nes keliu metu vaikas nueis pats i dusa issimaudyt g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 20 sausio 2012 - 08:29
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 19, 19:18)

O pas jus laiptai kampu eina, kiek pamenu? Ir stiklo sienele bus?

Kaip kampu? Ta prasme jie pas mus eina kartu su aikštele, nuotraukose atrodo matosi. O stiklo sienelė būtinai bus wink.gif

Kažką tokio esu sumąsčiusi, tik aišku stiklo raštas visai kitokį esu sumąsčiusi :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agulyte @ 2012 01 20, 10:27)
Kaip kampu? Ta prasme jie pas mus eina kartu su aikštele, nuotraukose atrodo matosi. O stiklo sienelė būtinai bus wink.gif

Paziurejau albuma, truputi suklydus buvau.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 19, 18:37)
Kas zinot kur galim meeta suorganizuot???? bigsmile.gif  (bet kinieciuose, ane g.gif ?)

pasižiūrėkite prie signalo dar, ant kampo sankryžos. ax.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 20, 09:38)
O mes su Ilonux vakar pas Ritaram sveciavomes. Viskas atrode zymiai geriau nei fotkese biggrin.gif . O jau erdve svetaines/virtuves bigsmile.gif . Plyteles atrodo super garaze thumbup.gif , o albume ziuriu nera g.gif . Suaugusiuju vonioj super plyteles ir garantuoju, jei idetum foto, tikro grozio nebutu, taip jau yra su tom foto g.gif . O jau kilimelis tambure, niam niam  wub.gif

jei neklystu buvo kazkada foto albume, plyteles sachmatais suklijuotos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 01 20, 11:03)
pasižiūrėkite prie signalo dar, ant kampo sankryžos.  ax.gif

Nenori i meeta rolleyes.gif ?

Ar yra buvusiu sioj vietoj?
Man gal prie anikes aikstes noretus ax.gif

QUOTE(Lana*** @ 2012 01 20, 11:34)
Sveikos! 4u.gif
jei neklystu buvo kazkada foto albume, plyteles sachmatais suklijuotos 4u.gif

Jo, sachmatais, ale ir atsimeni tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 20, 13:28)
Ar yra buvusiu sioj vietoj?
Man gal prie anikes aikstes noretus ax.gif

Aš ten pora kartų esu buvusi, tai man maistas nelabai, na gal pasikeitė smile.gif
O tai kiek mūsų planuoja būti? A tilpsim ten?
Atsakyti
anikej yra atskira salike su dideliu apvaliu besisukanciu stalu. Bet ten ja turbut is anksto reikia rezervuoti. Ir reiktu pasitikslink, keik ten tilptu....
Ir anike manau yra viena is geriausiu, bet ir brangiausiu...
Papildyta:
http://www.anikecafe...p?lang=1&nav=12

va, ju puslapis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewike: 20 sausio 2012 - 12:56
Sveikos 4u.gif

gal galit pasakyti kur ieškoti sumdomų durų gamintojų, kad būtų geriausias kainos ir kokybės santykis ax.gif
Atsakyti