Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės/ai

sveikos,

gal kuri uzmatet kur toki sviestuva ( neskaitant Topolinos su nezmoniskom kainom smile.gif )?

user posted image

buvo baughofe- ir stikliniai kunkolai thumbup.gif , ir lemputes normalios- bet zuriu nebera verysad.gif

anikes aikstej kinieciuose ten super tas kambariukas su apvaliu stalu... bet... mes daug metu turim "tradicija" kiekviena sausio pirma ten uzsukti - tai siais metais buvau pakraupusi- ir nuo aptarnavimo,ir nuo maisto kokybes unsure.gif tikiuosi, kad cia tik sausio pirma jiems taip gavosi po naujametinio sventimo biggrin.gif tai jei ten eisit praneskit situacija- ar reik keisti "tradicija" verysad.gif
dar man labai patinka bige2 kinieciuose- ten ir stalus sujungia jei reikia- nes labai daznai kazkaip gimtadienius svencia bigsmile.gif
gero jums pasisedejimo 4u.gif o man neiseis si karta- zadejo uzuolaidas atvaziuoti kabinti...
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 21, 20:33)
bigsmile.gif  doh.gif ojei, aš pabaigusi statybas norėčiau šiek tiek pailsėti nuo to... nors ką gali žinoti kaip čia bus..  biggrin.gif

man MB sako,kad rasyciaus viska ka noriu keisti- nes as vis vaikstau ir sneku- kai darysim remonta ta taip perdarysim, sita dar kitaip lotuliukas.gif ir jei perdaryciau, tai vistiek paskui dar rasciau kaip pakeisti- tokia jau mano natura- vis naujo kazko reikia biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 22, 22:25)
Mes tai bandysim gal ta galinguma mazint, lygtai galima g.gif . Nieks negirdeje sito varianto?

bijau nusisneketi, bet lyg galima kita degikli nusipirkti (kiek as savo blondiniskom smegenim raukiu, tai tie katilai niekuom ir nesiskiria, tik degikliais ir boilerio dydziu- gi galima pasikeisti ta degikli is dyzelinio i dujini... g.gif )
Atsakyti
Is idetos lempos iskart supratau kas cia su pakeistu nicku lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 22, 21:25)
Ai, taip gi, Braske, jums jauciu 17 galingumo reik, o musu 27.
Mes tai bandysim gal ta galinguma mazint, lygtai galima g.gif . Nieks negirdeje sito varianto?

Aš tai prisimenu, kad mūsų santechnikas sakė, kad galima didinti galingumą, tai ir mažinti galima. Bet aš galvoju, jei jūs sumažinsit galingumą, tai katilas turės ilgiau dirbti, kad įšildyti didelį plotą, tai ilgiau dirbdamas jis vistiek pasiims savo dalį dyzelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 22, 22:34)
Is idetos lempos iskart supratau kas cia su pakeistu nicku lotuliukas.gif  tongue.gif

indruciukas? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 22, 22:38)
indruciukas?  mastau.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 01 22, 23:04)
Aš tai prisimenu, kad mūsų santechnikas sakė, kad galima didinti galingumą, tai ir mažinti galima. Bet aš galvoju, jei jūs sumažinsit galingumą, tai katilas turės ilgiau dirbti, kad įšildyti didelį plotą, tai ilgiau dirbdamas jis vistiek pasiims savo dalį dyzelio g.gif

Mums aiskino, kad sumazintume sanaudas g.gif . Kita savaite zadejo paskambint, kuris pajunginejo katila, gal ka suzinojes bus tiksliau g.gif

QUOTE(rytorasa @ 2012 01 22, 23:38)
indruciukas?  mastau.gif

O kas pas mus tokias lempas visada keldavo biggrin.gif

Indruciuk, o ka reiskia tavo naujas nickas? Man vistiek tu busi Indruciukas tongue.gif . Uzuolaidos i virtuve? Kokios spalvos medziaga issirinkai ir kur pirkai?
Jau pastebiu su kuo bebendrauciau ir jei snekam apie kitas forumietes, vasinam nikais, nors ir vardus zinom biggrin.gif .
Viena forumiete sake, pravaziuoja mano nama, o vaikas sako, o mama, ziurek, rytines kavos namas lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus sildomas plotas 120kv,tai RK katilas bus per galingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 01 22, 23:30)
pas mus sildomas plotas 120kv,tai RK katilas bus per galingas g.gif

Tikrai kad per galingas, nes jūsų mažesnis šildomas plotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 22 sausio 2012 - 23:38
Mergaites, istrinkit mane is saraso, prasau, keitesi musu planai is esmes. aciu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 22, 22:28)
http://public.fotki....upakabraa/2abe/

,,DEKO,, centras 2-as aukstas
darbo laikas: nuo 10 iki 19 sest. nuo 10 iki 17 val.
Dubysos g. 19
Klaipeda

Visom neatidaro ax.gif nes man tai rodo g.gif ten baldinės rankenėlės bei kita retro furnitūra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 23 sausio 2012 - 08:57
Labas rytas 4u.gif

Man viską puikiai rodo.
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 01 23, 00:37)
Tikrai kad per galingas, nes jūsų mažesnis šildomas plotas.

aisku 4u.gif
Papildyta:
Man irgi rodo ax.gif
beja gal kas galit imesti savo meistru, kas dare fasado apdaila numeriuku - kurios likot patenkintos darbu ir rezultatu, nes mes kaip ir buvom vienus meistrus nusiziureje jau jie buvo viska paskaiciave, o dabar jau norejom konkreciai susitarti, tai nebekelia ragelio - vis kai skambinu atmeta ir neperskambina. tai gal kas rekomneduosit savo meistrus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 23 sausio 2012 - 10:29