Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės/ai

QUOTE(rackiene @ 2012 01 24, 09:37)
ačiū  blush2.gif  kad pakankamai paprasta pas mus ir dar trūksta ojoi kiek  doh.gif  jo, dėl turėklų pasakiau, taip ir darysim turbūt, aš nė nepagalvojau apie tokį variantą  doh.gif  mums jis tikrai tiks  thumbup.gif 
būtinai
Gustas vakar sako, man patiko žaisati su mergaite  biggrin.gif
patarimai gerai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jo apie raudonus vazonus mastau, tik dar neradau  ax.gif  ir pinigus taupau  biggrin.gif
o dėl užuolaidų visai susimakalavau  doh.gif  visiškai unsure.gif
sutinku

Niek ten taves nemato, neskubek su uzuolaidom, na nebent parsivesi ir 100% patiks, tada aisku pasilik. O gal geriau pirma ta kaili pasitieskit, bus aiskiau kokiu uzuolaidu reiktu. Kada kaili pirksit?
O remeliai tiktu netgi 2 spalvu. Jei kailis ruda/raudona, tai ir remeliai tokie. Parodysiu po to kelis pvz. kaip atrodo ant sienos skirtingu spalvu remeliai.

O tau uzteks po laiptais vietos spintai, ten kazkaip mazoka tos vietos g.gif
O jei taip kazkaip ax.gif :
http://www.houzz.com...-entry-dc-metro
Idek ta apacia, gal merginos ka patars rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 23, 00:25)
-O kas pas mus tokias lempas visada keldavo  biggrin.gif

--Indruciuk, o ka reiskia tavo naujas nickas? Man vistiek tu busi Indruciukas tongue.gif . Uzuolaidos i virtuve? Kokios spalvos medziaga issirinkai ir kur pirkai?

- o tai tipo labai baisios g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
-- nieko nereiskia- raidziu kratinys 4u.gif 'atsizviezinau" biggrin.gif uzuolaidos i svetaine tipo dienines, o uz poros savaiciu bus naktines ir i virtuve.. issirinkau sviesias 4u.gif uzsisakiau salone prie triju mylimu- pasirinkimas audiniu ten neblogas, nemazai naturalistiniu tokiu- atrodo kaip linas, dauguma audiniu 2,80-3m plocio ir kainos padorios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lana*** @ 2012 01 23, 11:29)
Sveikos! 4u.gif
http://www.ekoliumen...-7cc-safia-1034

dar kai vaziuoju Liepu g. ziuriu HAUZAS turi su kristaliukais sviestuvu, tik nezinau kokios ten kainos, gal tokios pat kaip Topolinoj doh.gif 
P.S. neinzy, ar darei uzsakyma is Amway blush2.gif jeigu ka i AZ man parasyk 4u.gif

aciu 4u.gif
erzina, kad gyvai nera galimybes paziureti g.gif mes dovanu gavom apvalia su sviesiu gaubtu panasia kaip tu buvai idejus tam salon ru interjere,virs stalo ji per didele- teks kabinti i svetaine... tai dabar ir tas ant vamzdzio sviestuvas puikiai tiktu virs stalo irnesakyk.gif issipildys mano daugelio metu svajone lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasitvirtino taisykle- svajok atsargiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

del amway parasiau, laukiu atsakymo su kainom, kai tik zinosiu parasysiu i az 4u.gif arba paskambinsiu- nes isejau i "tikra darba", tai laiko supermamintis nebelabai yra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 24 sausio 2012 - 09:58
Rackiene, taip atrodo remeliai ant sienos, ne vienos spalvos:
(man grazu, bet cia skonio reikalas jau smile.gif )
http://www.houzz.com...c-entry-chicago

Atsakyti
Sveikos mergaites,

Uzsukau pas jus patarimo, kur Klp. galima isigyti gera santechnika ir kokios firmos patartumet??? g.gif Dekui 4u.gif

Sveikinimai visoms, kas jau isikure savo namuciuose 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ausra101 @ 2012 01 23, 15:50)
sveikos merginos! Kiek pamenu ne vieni patys gaminotes spintas  g.gif kazin kur pigiausiai butu baldine plokste? Sugalvojom patys pasidaryti spinta vaiko kambary  ax.gif

mes viska emem kiek daremes is Rezeto, Dubysos g. Klaipedoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 01 24, 10:58)
aciu  4u.gif
erzina, kad gyvai nera galimybes paziureti  g.gif mes dovanu gavom apvalia su sviesiu gaubtu panasia kaip tu buvai idejus tam salon ru interjere,virs stalo ji per didele- teks kabinti i svetaine... tai dabar ir tas ant vamzdzio sviestuvas puikiai tiktu virs stalo irnesakyk.gif issipildys mano daugelio metu svajone  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pasitvirtino taisykle- svajok atsargiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
del amway parasiau, laukiu atsakymo su kainom, kai tik zinosiu parasysiu i az  4u.gif arba paskambinsiu- nes isejau i "tikra darba", tai laiko supermamintis nebelabai yra  rolleyes.gif

neinzy, ar ziurejai dar sviestuvu pardej prie Volkswagen centro, ten toks raudonu plytu pastatas 4u.gif
del amway - dekui tau 4u.gif drasiai skambink, jei dar neistrynei mano numeriuka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 01 24, 11:34)

Mes irgi iš Rezeto ėmėm, ir virtuvei ir spintai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 24, 10:52)
Niek ten taves nemato, neskubek su uzuolaidom, na nebent parsivesi ir 100% patiks, tada aisku pasilik. O gal geriau pirma ta kaili pasitieskit, bus aiskiau kokiu uzuolaidu reiktu. Kada kaili pirksit?
O remeliai tiktu netgi 2 spalvu. Jei kailis ruda/raudona, tai ir remeliai tokie. Parodysiu po to kelis pvz. kaip atrodo ant sienos skirtingu spalvu remeliai.

O tau uzteks po laiptais vietos spintai, ten kazkaip mazoka tos vietos g.gif
O jei taip kazkaip ax.gif  :
http://www.houzz.com...-entry-dc-metro
Idek ta apacia, gal merginos ka patars rolleyes.gif

kad kailis jei bus bus rudas/baltas, smile.gif
po laiptais turės užteks vietos, nes kitur nelabai yra biggrin.gif ten dėsim rečiau velkamas striukes g.gif

QUOTE(neinzy @ 2012 01 24, 10:58)
Papildyta:
aciu  4u.gif
erzina, kad gyvai nera galimybes paziureti  g.gif mes dovanu gavom apvalia su sviesiu gaubtu panasia kaip tu buvai idejus tam salon ru interjere,virs stalo ji per didele- teks kabinti i svetaine... tai dabar ir tas ant vamzdzio sviestuvas puikiai tiktu virs stalo irnesakyk.gif issipildys mano daugelio metu svajone  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pasitvirtino taisykle- svajok atsargiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

del amway parasiau, laukiu atsakymo su kainom, kai tik zinosiu parasysiu i az  4u.gif arba paskambinsiu- nes isejau i "tikra darba", tai laiko supermamintis nebelabai yra  rolleyes.gif

rodyk lempą bigsmile.gif bigsmile.gif
išėjai į darbą? bigsmile.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Raja28 @ 2012 01 24, 11:34)

Sveikinimai visoms, kas jau isikure savo namuciuose 4u.gif  thumbup.gif
Papildyta:

QUOTE(rackiene @ 2012 01 24, 11:49)
Mes irgi iš Rezeto ėmėm, ir virtuvei ir spintai  thumbup.gif

Rezetas? Kazkaip net negirdejau tokio, bet paieskosiu, aciu 4u.gif

Man siandien lempos parvaziavo, nesulaukiu kadaant sienu kabes bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 01 24, 11:57)
Mes irgi iš Rezeto ėmėm, ir virtuvei ir spintai  thumbup.gif
Papildyta:
po laiptais turės užteks vietos, nes kitur nelabai yra  biggrin.gif  ten dėsim rečiau velkamas striukes  g.gif

Jei teisingai supratau - po laiptais bus spinta?
Nes mums bus po laiptais spinta, ten kabinsim striukes, pakabu jokiu nebus. Jei kuri daret ar zadat daryt - ar pes visa laiptu ploti darot spintos gyli ar maziau?
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2012 01 24, 11:58)
Rezetas? Kazkaip net negirdejau tokio, bet paieskosiu, aciu 4u.gif

Man siandien lempos parvaziavo, nesulaukiu kadaant sienu kabes bigsmile.gif

Sveikutes, ir mes su vyru vis svarstom koki ta katila statyt. galvas sukam ir visai nebezinom. g.gif
Smagu, kad jau kazkas lempas kabina ir uzuolaidas, kaip as laukiu to momento doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 01 24, 12:14)
Jei teisingai supratau - po laiptais bus spinta?
Nes mums bus po laiptais spinta, ten kabinsim striukes, pakabu jokiu nebus. Jei kuri daret ar zadat daryt - ar pes visa laiptu ploti darot spintos gyli ar maziau?

Mes dar tik planuojam daryt, tai nesam galutinai nusprende kokio gylio darysim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 01 24, 11:57)
kad kailis jei bus bus rudas/baltas,  smile.gif 

po laiptais turės užteks vietos, nes kitur nelabai yra  biggrin.gif  ten dėsim rečiau velkamas striukes  g.gif

Kaip as cia sugalvojau, kad raudonas rudas kailis lotuliukas.gif doh.gif

O uzteks ten vietos spintai g.gif , nes laiptai tai kampu eina.
Papildyta:

TAI SIANDIEN MEETINAMES 18.15val. Anikes aikstej, kinieciuose drinks_cheers.gif :
http://www.anikecafe...hp?lang=1&nav=2

Buvau rasius, kad mums dingo is kompo nuotraukos 4-iu metu, bet pasirodo 3 metu fotkes buvau persirasiusi i "cipsa", radau netycia biggrin.gif . Bet kai ji ikisau i kompa, man 8000 nuotrauku suplake i viena faila blink.gif blink.gif blink.gif , o buvo viskas sutvarkyta pagal metus, sezonus, menesius, sventes. Sakykit, cia taip turi buti blink.gif ? Nes dabar tokia kose is tu 8000 nuotrauku blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 24 sausio 2012 - 11:58
Merginos, ar jums nebuvo tokiu sutapimu, kai atvezus santechnika is ciupk.lt name vyktu isilauzimas ir vagyste?
Atsakyti