Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės/ai

QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 26, 16:29)
gal kuri žinot ar yra mūsų kraštuos kažkas panašaus  ax.gif

http://dvarukeramika.lt/galerija/

taip, glazūruoto vnt. kaina (1 paprastos detalės) nuo 25 litų, laukti apie 3 mėnesius + už darbą meistrui smile.gif . Dar įdomu? Jei ne mūsų kraštuos, tai vežtis iš lenkų 12*19 cm paprastas, bet meistrai neapsiima noriai su tokiomis dirbti, na ir aišku svarbiausia - vaizdas išlaieka lenkiškas schmoll.gif . Žo, prabangus malonumas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 26 sausio 2012 - 21:36
Ačiū visom, atsakiusioms dėl palangių.. 4u.gif Dabar toks klausimas pasistojo, o tai medinės palangės dabar išėjusios iš mados, ar kaip? Žiūriu visos laminuotas deda.. g.gif Aš kažkaip esu natūralumo mėgėja, tai lyg ir medinių norėčiau.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 26 sausio 2012 - 21:17
QUOTE(asaraa @ 2012 01 26, 20:24)
as panasias apdailas cia ziurejau
priminkit kur tas centras  doh.gif

Minijos g. 42, netoli IRISo randasi 4u.gif

http://www.interjera...gyvenamasis-818 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 26 sausio 2012 - 22:35
Merginos, gal galetumete pasidalinti patirtimi, kiek sunaudojate gamtiniu duju ir kokiam sildomam plotui? Vis nesugalvoju kuom sildytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2012 01 25, 14:19)
nu žinok juokinga, o vyras apsimetė, kad manęs nepažįsta  biggrin.gif bet esu svečiuose sedėjusi ant nepatogaus, tai ir sėdausi vis patikrint  tongue.gif ... o kas man, juk sėdėti ant jo tai reikia nemažai  lotuliukas.gif

Manasis tai turbut po to is vis i parduotuve su manim kojos nekeltu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors speju butu greiciau jau istyses lauk, nei speciau i vonia ilipti ar ant klozeto atsisesti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgugute: 26 sausio 2012 - 22:59
QUOTE(egis_klp @ 2012 01 27, 00:42)
Merginos, gal galetumete pasidalinti patirtimi, kiek sunaudojate gamtiniu duju ir kokiam sildomam plotui? Vis nesugalvoju kuom sildytis smile.gif

kaip suprantu granulinis turi kažkokių trukūmų g.gif gal pasidalinsi info ax.gif kažkada jau klausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 26, 22:16)
Ačiū visom, atsakiusioms dėl palangių..  4u.gif  Dabar toks klausimas pasistojo, o tai medinės palangės dabar išėjusios iš mados, ar kaip? Žiūriu visos laminuotas deda..  g.gif Aš kažkaip esu natūralumo mėgėja, tai lyg ir medinių norėčiau..  wub.gif

O skaiciavot kiek visos palanges kainuotu is MDF ir is medzio ?
As tai net nesigilinau del mediniu, beveik visur kabes uzuolaidos, tai tiek ten tu palangiu ir matysis.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 27, 09:57)
As tai net nesigilinau del mediniu, beveik visur kabes uzuolaidos, tai tiek ten tu palangiu ir matysis.

Labas rytas smile.gif
Va ir aš iš pradžių labai kankinausi, ir kokias tas palanges darytis doh.gif bet po to viską gerai apmąsčiau, kad pas mane tų palangių nedaug, o pagrindinėje patalpoje jų nėra, tai ir nusprendžiau, kad reikia dėti paprastas baltas. O kaip RK sako, dar ir užuolaidos užsideda ir jų nematyti visiškai mirksiukas.gif tikra teisybė.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 27, 10:57)

neskaičiavom, kainų net neįsivaizduoju. Pas mane dieninių užuolaidų niekur nebus, tai palangės matysis.. rolleyes.gif

QUOTE(Ritaram @ 2012 01 27, 11:13)
Labas rytas  smile.gif
Va ir aš iš pradžių labai kankinausi, ir kokias tas palanges darytis  doh.gif  bet po to viską gerai apmąsčiau, kad pas mane tų palangių nedaug, o pagrindinėje patalpoje jų nėra, tai ir nusprendžiau, kad reikia dėti paprastas baltas. O kaip RK sako, dar ir užuolaidos užsideda ir jų nematyti visiškai  mirksiukas.gif tikra teisybė.

pas mus neužsidengs... Kažkaip linkstu link medinių.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 27, 10:20)
neskaičiavom, kainų net neįsivaizduoju. Pas mane dieninių užuolaidų niekur nebus, tai palangės matysis..  rolleyes.gif
pas mus neužsidengs... Kažkaip linkstu link medinių..  g.gif

Jei labai patinka medinės ir jos bus matomos, tai tada kito pasirinkimo nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 01 26, 23:42)

mes kol turim laiko apsisprendimui, taip pat sukam galva g.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 01 26, 22:42)

as ir klausiau, atsakyma tik is RK gavau ax.gif
Atsakyti