QUOTE(Agulyte @ 2012 01 11, 11:07)
Tu svetinga RK   

Mes taip pat jau renkames plyteles voniai
Mes tai galvojame apie medinę terasą, bet dar vis svarstome visus už ir prieš. Gal pagelbėsit su apsisprendimu?
Papildyta:
Na pasiūliau, tai kas mūsų nuomone buvo geriausia, o ar permokame čia jau vyras mano geriau žino Kai prieš tai turėjome darbininkus kurie nesugebėjo, net sienų pamatų lygiai išpilti, jie sugebėjo juos į žemę įkasti  tik 30 cm ar mažiau.....  Ateini ir sakai jiems žiūkite kreivos sienos kolidoriuje sueina, o jie sako tiesiai juk, pamanykite ant 20 cm kolidorius įsiaurėja.....Kiti su avansu dingo...
 Kai prieš tai turėjome darbininkus kurie nesugebėjo, net sienų pamatų lygiai išpilti, jie sugebėjo juos į žemę įkasti  tik 30 cm ar mažiau.....  Ateini ir sakai jiems žiūkite kreivos sienos kolidoriuje sueina, o jie sako tiesiai juk, pamanykite ant 20 cm kolidorius įsiaurėja.....Kiti su avansu dingo...  
Bet jei turi laiko paieškoms gerų statybininkų tai aš už, visu 100%

Mes taip pat jau renkames plyteles voniai
Mes tai galvojame apie medinę terasą, bet dar vis svarstome visus už ir prieš. Gal pagelbėsit su apsisprendimu?

Papildyta:
Na pasiūliau, tai kas mūsų nuomone buvo geriausia, o ar permokame čia jau vyras mano geriau žino
 Kai prieš tai turėjome darbininkus kurie nesugebėjo, net sienų pamatų lygiai išpilti, jie sugebėjo juos į žemę įkasti  tik 30 cm ar mažiau.....  Ateini ir sakai jiems žiūkite kreivos sienos kolidoriuje sueina, o jie sako tiesiai juk, pamanykite ant 20 cm kolidorius įsiaurėja.....Kiti su avansu dingo...
 Kai prieš tai turėjome darbininkus kurie nesugebėjo, net sienų pamatų lygiai išpilti, jie sugebėjo juos į žemę įkasti  tik 30 cm ar mažiau.....  Ateini ir sakai jiems žiūkite kreivos sienos kolidoriuje sueina, o jie sako tiesiai juk, pamanykite ant 20 cm kolidorius įsiaurėja.....Kiti su avansu dingo...  Bet jei turi laiko paieškoms gerų statybininkų tai aš už, visu 100%
Kur plyteliu ieskai? Mums reikia kreminiu/sviesiai rudu klasikiniu, kad butu apvadai prie ju. Reiks uz gero menesio.
Mes medine terasa zadam daryt, tik vat kaip laikys
 .
 . As esu maciusi terasa is plyteliu, tik nezinau po kiek metu, nu ziaurokai nuo salcio issokineje, issivaikscioje ir t.t......