Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 10, 07:22)
Tai jei kitą mėnesį nepadidins, įjunk durnių ir nuvaryk į Sodrą.

Man kt. mėn grupės pratęsimas/arba ne biggrin.gif laukia, tai bet kuriuo atveju reikės susigrąžinti ir persiskaičiuoti apskritai išmokas, nepaliksiu taip cool.gif

Įdomu kaip kitoms, ar padidintas gauna ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 10, 07:25)
/arba ne 

O kokios priežastys nepratęsti?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ateinu su sintetine kava blush2.gif
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 01 10, 04:05)
Sveikinimai  4u.gif  thumbup.gif  Saunuole. Primink, kada tavo lelius i si pasauli atsibels, o tai mano atmintis jau streikuoja  blush2.gif
Sekmes  4u.gif

Aciu 4u.gif Terminas vasario 20d., bet labai abejoju, kad mes tiek islauksim blush2.gif Manau bus viskas anksciau, svarbiausia, kad sulaukciau laiko kada i KMUK reiks vaziuoti ax.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 10, 08:03)
Beje, Sodra jau pervedė pensiją, pridėjo kažkada nuimtus litus  mirksiukas.gif

As vakar gavau pensija, bet nepadidinta unsure.gif kolkas dar pamazinta blush2.gif O pensija perveda uz praejusi menesi ar einanti? Vakar kazkaip susimasciau g.gif Nes dabar man senoji grupe galioja iki 01. 17d., o naujoji jau nuo 12.20, tai jei man perskaiciuos viska, tai gausis nemazas skirtumas tarp sumu, tai galvoju turetu skirtuma pervesti su sekancia pensija, nes atgaline data jie apmoka iki 6men. lygtais. rolleyes.gif
Atsakyti
mano akim žiūrint, jokių.. cool.gif tikiuosi gauti ilgam, bet bala žino pas kokius spec. pakliūsiu, juk šiais laikais LT ir su blogais tyrimais sveikiems patapti visai realu doh.gif cool.gif
išrašė man ir šildymus ir mankštas ir masažus, tik suderinti vaikučio dabojimo klausimą ir pradėsiu rūpintis savo nugaryte cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 10, 08:55)
mano akim žiūrint, jokių.. cool.gif tikiuosi gauti ilgam, bet bala žino pas kokius spec. pakliūsiu, juk šiais laikais LT ir su blogais tyrimais sveikiems patapti visai realu  doh.gif  cool.gif
išrašė man ir šildymus ir mankštas ir masažus, tik suderinti vaikučio dabojimo klausimą ir pradėsiu rūpintis savo nugaryte cool.gif

Man atrodo, kiek ziurejom, tai negali pratesineti grupes ilgiau nei 6m. sudejus gaunama nepertraukiama grupe. Po to visam laikui duoda arba ne unsure.gif Bet tiek metu gavus, tai jei nuimtu pensija butu nesamone schmoll.gif Juk nepasveiksim, kaip ir kitiem kojos rankos neatauga unsure.gif

Laukiu gliukuoto tyrimo rezultatu, vakar isvaziuojant paeme, siandien reiks uz kokios valandos paskambinti, paziuresim kokius stebuklingus skaiciukus pasakys bigsmile.gif Tikiuosi iki 7 bigsmile.gif

Beje, akuseriniam pamate cukru 7-8mmol nelabai patenkinti buna, jiem ten skaitos didelis jis doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 01 10, 08:01)
Man atrodo, kiek ziurejom, tai negali pratesineti grupes ilgiau nei 6m. sudejus gaunama nepertraukiama grupe. Po to visam laikui duoda arba ne  unsure.gif

Na va o man jau 19m. stažas ir tai nė motais, kas kelis metus reikia eiti ir toliau cool.gif Paskutines nervų ląsteles ir toliau sėkmingai eikvoja su pratesinėjimais.. doh.gif Aišku jiems tai kas... dry.gif
Papildyta:
Kamillota kaip miela žiūrėti į tavo lentelę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 10, 09:14)
Na va o man jau 19m. stažas ir tai nė motais, kas kelis metus reikia eiti ir toliau cool.gif Paskutines nervų ląsteles ir toliau sėkmingai eikvoja su pratesinėjimais.. doh.gif Aišku jiems tai kas... dry.gif
Papildyta:
Kamillota kaip miela žiūrėti į tavo lentelę  wub.gif

As dziaugiuos, kad bent jau 1.5metu galesiu sau nesukti galvos, nors likus pusmeciui iki pabaigos teks jau begioti po visur norint kazka susirinkti doh.gif

Man irgi begalo ji patinka wub.gif Kokie mes jau dideli wub.gif
Papildyta:
As lengvam soke doh.gif doh.gif doh.gif niekada gyvenime tokio glikuoto neturejau blush2.gif 4.94 blush2.gif Savo rekordus musu kaip reikiant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 01 10, 08:31)

As lengvam soke  doh.gif  doh.gif  doh.gif  niekada gyvenime tokio glikuoto neturejau  blush2.gif  4.94  blush2.gif Savo rekordus musu kaip reikiant  thumbup.gif

O hipo, nebūna? blink.gif Mažu nevalgai nieko biggrin.gif Truputį mane tai gazdinantis būtų, bet gal todėl kad irgi tokio neturėjus happy.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 10, 09:37)
O hipo, nebūna? blink.gif Mažu nevalgai nieko  biggrin.gif Truputį mane tai gazdinantis būtų, bet gal todėl kad irgi tokio neturėjus  happy.gif Sveikinu 4u.gif

Aciu 4u.gif Tai, kad valgau ir apetitu nesiskundziu blush2.gif Dar kartais ir priespiecius ar pavakarius sudoroju bigsmile.gif Hipo buna, bet nedaznai schmoll.gif As pamacius 4.5-5mmol jau ka nors valgau, pries nakti irgi visada bent minimaliai kazka perkandu blush2.gif Paziurejus i lentele, tai cukrus su tokiu glikuotu turetu laikytis apie 5.5-6mmol, tai kai pagalvojau panasiai ir laikosi, kartais tik nugrybauja, bet nedaug unsure.gif Ligoninej dazniausiai buvo 4mmol su "po kableliu" bigsmile.gif Tik kai pompa pradejo kimstis sukilo iki 8mmol doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 10, 07:37)
Būtum laimingiausia išties, aš dėja irgi turiu kas 2m. lankytis nors sergu tikrai ilgai , matyt ne pas tuos einu rolleyes.gif  cool.gif

Tepaluota o tu irgi iki senatvės gavusi grupę?

Labas rytas

as irgi turiu iki senatves, tikrai vienuh rupesciu maziau, o saskaitos neziurejau ar jau pravede, veliau paziuresiu
QUOTE(Kamillota @ 2012 01 10, 09:43)
Tik kai pompa pradejo kimstis sukilo iki 8mmol  doh.gif

man cia kai pompa buvo sudurniavus, tai radau 19....
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 10, 08:25)
Įdomu kaip kitoms, ar padidintas gauna ar ne?  unsure.gif

man sugrazino,dabar suku galva kur pinigus padeti reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif , jei man sugražins- irgi nebežinosiu kur juo išleist biggrin.gif
Man komisija irgi jau kovą nusimato- įdomu ką šiemet pačiulbės ta bobšė, gal vėl iš "gailesčio", kad su vaiku namie būnu pratęs... Čia tipo tik tokia priežastis, šiaip nebūtų pirmą kartą nieko davus (musiek, kad aš jai nieko, o dar pasakiau, kad apsimetinėt ir meluot nemoku, ir dokumentuose viskas surašyta taip, kaip yra) doh.gif
Atsakyti