Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

A kur tavo briedis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 20, 23:09)

isvaziaves savaitgaliui verysad.gif
Atsakyti
Tai varyk nuotykių ieškot rolleyes.gif
Atsakyti
Brangiosios, paaiskinkit prasau, kaip man naktini lantus'a padalinti i dvi dalis g.gif

Dabar leidziuosi pries miega 28vv, tai jis man ko gero nesuveikia iki ryto, todel ir aukstesni cukriukai rytais schmoll.gif

Nuosirdziai dekinga 4u.gif
Atsakyti
as leidziuos vakare 18vnt, ryte 6vnt
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 01 20, 23:03)

aciuks.gif Pabandysiu sivakara ax.gif As kadangi pati sau pasididinau doze nuo 26 iki 28, tai bandysiu 20 vakare ir 6 ryte. Ziuresim kas gausis ax.gif Blogiau nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 01 21, 01:03)
g.gif

as atvirksciai varau, ryte daugiau leidziu, vakare maziau, nes neislipciau is hipo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 20, 23:22)

a kur ju randasi? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis, nusiplūkiau šiandien. Jauniute neliūdėk aš savo briedi ar išleidžiau pasiganyt į deriovnę. Pas tėvus miška gamina, o aš linksminuos nuo ryto po namus su švabra...bandelės su dešrelėm iškeptos, tuo pačiu obuoliai iškepti, penkiaminutė pasikavinimui baigiasi smile.gif
Atsakyti
o as einu sniego kast doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 01 21, 17:33)

sitiek pripustyta pas jus? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(oksy @ 2012 01 21, 16:48)
Labutis, nusiplūkiau šiandien. Jauniute neliūdėk aš savo briedi ar išleidžiau pasiganyt į deriovnę. Pas tėvus miška gamina, o aš linksminuos nuo ryto po namus su švabra...b

niu o man neiseina, jis irgi i deriovne varo, nu o as uzuoti pasilinksminus, tiek nervuojuos ir kiekviena karta skirtis noriu doh.gif doh.gif doh.gif reikia valdytis man schmoll.gif
Atsakyti
O kodėl kartu nevažiuoji?
Aš pradžioj visada kartu lėkdavau, bet jau pabodo nes 13m. tas pats jau pabodo...dabar truputi esu gudresnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 01 21, 17:33)
o as einu sniego kast doh.gif

va tau girtis,kaip pas jus silta tongue.gif
Atsakyti