Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 07, 09:50)
Chrienovai, blogiausiai, kad kosėju baisiai, skauda krūtinę, tik įkvepiu giliau ir dafaj... doh.gif

drauge tu mano console.gif man tas pats,temperatura ir blogumas praejo,o kosulys vis blogeja,dar tuos sonkaulius skauda doh.gif
Atsakyti
O tau nuo ko? unsure.gif

Jauniut, poryt turėtum gauti. O kaimynas jau išlingavo į kaboką - iki pensijos juk dar visa savaitė, o čia... Šventė, kaip ne kaipdoh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 07 vasario 2012 - 11:54
Miargai, niu kas cia perligos, sveikit greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 07, 12:54)
O tau nuo ko?  unsure.gif

kaip nuo ko,cia vis dar nuo tada nepraeina mirksiukas.gif
Atsakyti
ziurekit tik kad i plauciu uzdegima nepereitu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 02 07, 14:56)
ziurekit tik kad i plauciu uzdegima nepereitu unsure.gif

nu tai ka,tada ir be cigareciu plaucius isspjausim mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba rytuka 4u.gif

kaip nuotaikeles?smile.gif kaip ligoniukai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 02 08, 10:29)
Laba rytuka 4u.gif

kaip nuotaikeles?smile.gif kaip ligoniukai?smile.gif

dar koseju,vadinasi gyva mirksiukas.gif pasikosedama ruosiuosi kelionei,sianakt isvaziuojam 4u.gif laikykit kumscius,kad viskas pavyktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 02 08, 13:47)
dar koseju,vadinasi gyva  mirksiukas.gif pasikosedama ruosiuosi kelionei,sianakt isvaziuojam  4u.gif laikykit kumscius,kad viskas pavyktu  ax.gif

sekems didziausios 4u.gif
Atsakyti
labas mergaitės, atėjau pas jus paguodos. mano stažas 15m. rado baltymo 52mg/l. endokrinologė liepė laikytis griežtos dietos, sakė sumažėja. plius dariau tyrimą dar truputį per mėnesines, sako gali ir tas iškraipyt tyrimą. pasidalinkit patirtimi kas liečia baltymą šlapime g.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 02 08, 14:58)
rado baltymo 52mg/l. endokrinologė liepė laikytis griežtos dietos, sakė sumažėja.

O nekarščiuoji, nepašalai, inkstų neskauda? Jei ne, tai reiktų dažniau pasidaryt tyrimą ir jei baltymo bus daug, reiktų pasikonsultuot pas nefrologą dėl inkstų veiklos. Nes baltymas - pirmas požymis, rodantis apie inkstų veiklos pažeidimus. Nors šiaip pas cukrinukus, ypač su stažu, baltymo yra visada, tik 52 jau daugoka (norma 0-10)ю
Atsakyti
norma man sakė iki 30, bet man dar sakė, kad gali iškreipt menesinės, nesdariau dar truputį sirgau
Atsakyti