Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žinote kur galima užkeikti ?

QUOTE(Noa @ 2007 02 11, 17:33)
Ei, miergos, susidomėjau.
Kaip suprantu, užkeikti - tai padaryti, kad kažkam kitam pasidarytų blogiau, ar taip? Tai bet tokiu būdu gal galima užkeikt, kad jam geriau būtų? Nu jei jau kartą keiki, tai koks skirtumas, į katrą pusę keikt?  unsure.gif
Na, tarkim, mane ėda koks nors bendradarbis, ėda, ėda, užknisa negyvai. Tai aš paimu ir jį užkeikiu, kad jis rastų savo svajonių darbą su trigubai didesne alga, kitam mieste, tam kitam mieste rastų savo svajonių bobą, kuri jam pagimdytų tris ružavus vaikus, ir jie gyventų sau penkiese pertekliuje materialiniame ir laimėje ir vargo nematytų, o man nuo galvos nuliptų, per amžių amžius amen. Ar taip galima? rolleyes.gif

Galima. 4u.gif
Gera linkėti galima visiems ir visada.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 02 11, 15:33)
Ar taip galima? rolleyes.gif

Motera tu motera laugh.gif Į kitą pusę greičiau jau būtų palaiminimas, o ne užkeikimas, tik kad ne burtas tas vis tiek ir nuo užkeikimo kad ir į kitą pusę lotuliukas.gif skirias.
O kad laimėje beigi pertekliuje gyventų ir vargo nematytų gražu, bet... na apie tai jau žuvė iš "žuviuko Nemo" sakė - "bet argi tai gyvenimas" smile.gif
Negali viskas gyvenime būt tik saldu. Nebūna taip.
O gera linkėt aišku galima, nebent būtum baisi pavydalė ir to gero galila būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 02 11, 16:33)
Kaip suprantu, užkeikti - tai padaryti, kad kažkam kitam pasidarytų blogiau, ar taip? Tai bet tokiu būdu gal galima užkeikt, kad jam geriau būtų? Nu jei jau kartą keiki, tai koks skirtumas, į katrą pusę keikt?  unsure.gif
Na, tarkim, mane ėda koks nors bendradarbis, ėda, ėda, užknisa negyvai. Tai aš paimu ir jį užkeikiu, kad jis rastų savo svajonių darbą su trigubai didesne alga, kitam mieste, tam kitam mieste rastų savo svajonių bobą, kuri jam pagimdytų tris ružavus vaikus, ir jie gyventų sau penkiese pertekliuje materialiniame ir laimėje ir vargo nematytų, o man nuo galvos nuliptų, per amžių amžius amen. Ar taip galima? rolleyes.gif

Kad čia gal jau į užkalbėjimą panašiau nei į užkeikimą. unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 02 11, 16:33)
Ei, miergos, susidomėjau.

Noa, nu čia tai super idėja thumbup.gif O kas gi uždraus žmogui gera linkėt lotuliukas.gif Susimąsčiau, kad kai mane kas įžeidžia ar pažemina taip, kad blogiau nėra kur, aš visada garsiai palinkiu "Tegul jam Dievas sveikatos". Net nežinau kodėl...
O aš manau, kad tų piktybinių žmonių jau ir nebereikia užkeikinėt. Jie bjauriai elgiasi, nes jau ir taip yra labai nelaimingi...
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 11, 18:16)
Motera tu motera laugh.gif Į kitą pusę greičiau jau būtų palaiminimas, o ne užkeikimas, tik kad ne burtas tas vis tiek ir nuo užkeikimo kad ir į kitą pusę  lotuliukas.gif skirias.

O tai kaip jį laimint? Irgi vidury tamsios nakties ten su visais pribombasais? Ar tiesiog vietoj, neatsitraukiant nuo gamybos? Bet taigis pagalvos, kad aš į Jehovos liudytojus įstojau unsure.gif

QUOTE(Alksniukė @ 2007 02 12, 16:57)
Noa, nu čia tai super idėja  thumbup.gif O kas gi uždraus žmogui gera linkėt  lotuliukas.gif Susimąsčiau, kad kai mane kas įžeidžia ar pažemina taip, kad blogiau nėra kur, aš visada garsiai palinkiu "Tegul jam Dievas sveikatos". Net nežinau kodėl...

Nu kad kai kas kitas paklaustų - o tai kuo jis serga, galėtum atsakyt - toks piktas, tai pamaniau, kad musėt hemorojum unsure.gif
Atsakyti
beskaitydama sia tema, prisiminiau viena nutikima... pries kokius 4m, kaune, prie autobusu stoties, pagriebe mane uz rankos cigone. sako is tavo akiu matau, jog esi uzkeikta. reikia sukt pinigus ant kazko, kad nuimt uzkeikima. as ja pasiunciau i gera vieta
Atsakyti
Mergytės, prisipažinsiu, neskaičiau šitos temos. Bet pagal pavadinimą supratau apie ką ji.
Nedarykit tokių dalykėlių. Lazda turi du galus, jei palinki bloga kitam, gausi dvigubai bumerangu. Nedarykit nieko niekam bloga, nes ateis valanda.
Geranoriškai patariu (pati nedariau, bet žinau, kas tai yra ir kaip tai stipru)
Atsakyti
na, tikekimes, kad autore per grubiai issireiske "uzkeikti".
nezinomi jos ketinimai, ar blogo linketi kazkam sumaste ar tiesiog vyra prisivylioti biggrin.gif , graziau skambetu "uzkalbejo" biggrin.gif , kiek yra atveju ,kai jaunos merginos tekinos bega su pinigeliais pas "bobute" ketindamos "prisiristi" vaikina.
o kas jom, jos jaunos, laisvos daro ka nori.
pamenu, kai lankiausi pas viena bureja, tokia paprasta moterele, pasiguode man, sako vaikeli, neisivaizduoji kas darosi, ateina 15-16 m. merginos siulo dideles sumas pinigu, kad "uzkalbeciau" vaikina, ka ten vaikina, vedusi vyra, kuris turi du vaikus ir pan., sako, as varau jas lauk, tokiais dalykais neuzsiimu, bet kiek yra ,kurios uzsiima...
Atsakyti
aš kažkaip visais šitais dalykais netikiu, bet va neseniai nutiko keistas ir žiaurus nutikimas. Aš gimiau ir užaugau Vilniuje, na žinote kaip tas gyvenimas mieste - nepažįsti net kaimynų. Ištekėjau, o mano vyras iš Amerikos kaimo. Na persikėliau aš į tą kaimą ir papuoliau į tą kaimietišką gyvenimą: visi vieni kitus žino, visi vieni kitų penktos eilė pusbroliai, paskalos, pletkai, tas tą, tas aną ir t.t. Musų kaimas labai gražus, šiauries rytuose prie vandenyno, nusikalstamumo nėra, visi (visi, visi, visi) balti ir t.t., todėl pradėjo keltis į penciją išėję turtuoliai ir jų šeimos. Mano vyro pusbrolis, kuris labai šustras, gražus, darbštus, susirado labai turtinga (ta prasme ir vietiniais mastais) žmoną. Ji baigus vieną iš geriausių universitetų visoj Amerikoj, jos šeima super turtinga, ji pati turi super figūrą, super plaukus, super darbą ir super stilių ir super viską. Na gal veidas nelabai gražus, čia vienintelė paguoda ax.gif O kaimas gi..., visos bobos pavydi, apkalbinėja dėl nežinia ko. Ji pagrindinė kalbų tema. Jų namas stovi ant kalno ir negali jo nepamatyt. Aš esu pats nepavydžiausias žmogus pasaulyje, bet vis pagaudavau save apie ją galvojant ir kažko blogo linkint. Gimė jai (beja jai 37 metai) ir vyro pusbroliui dukrytė. Dieną prieš jų dukrai gimstant ją susitikau. Tai ji buvo tokio storumo, kaip aš buvau 6 mėnesių nėščia. Savaitė po gimdymo (taip savaitę!!!) ji atrodė kaip super modelis - jokio riebalo, jokio rynkio. Bet kurią moterį pavydas pagraužtų. Išvažiavom su vyru ir dukryte į Floridą žiemot ir ką sužinau - jai vėžio paskutinė stadija. To vežio kur ėda visus organus. Visi plaukai nuslinkę, paakiai pajuodę, patys geriausi pasaulio daktarai nepadeda, liko gyvent keli mėnesiai. Viską, viską, viską gyvenime turėjo, bet man atrodo grynai aplinkinių pavydas (kuriuom ji beja labai džiaugės) ją "suėdė". Na labai sunku yra aprašyt pavydą, bet grynai ją prakeikė, na gal tiksliau nužiūrėjo visas miestelis. Siaubas kažkoks. Kaip minėjau nelabai raganavimais tikiu, bet šita istorija verčia susimąstyt, nes nuo gimimo žmogus turėjo visą ką geriausią ir 37 metų viskas baiginėjas. O ir dukrytė vos pusės metukų... Prakeikimas, kitaip nepavadinsi
Atsakyti
na nezinau, daug gi yra graziu zmoniu. pvz Brado Pito gerbejos turejo seniai prakeikti Angelina Jolie, bet ji kol kas gyva smile.gif
sakyciau nereikia pritempineti dalyku, nes taip viska galima pritempti iki begalybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2007 02 16, 21:09)
na nezinau, daug gi yra graziu zmoniu. pvz Brado Pito gerbejos turejo seniai prakeikti Angelina Jolie, bet ji kol kas gyva smile.gif
sakyciau nereikia pritempineti dalyku, nes taip viska galima pritempti iki begalybes  doh.gif

na nereikia Brado Pito lygint su paprastais žmonėm. Bet tarkim net nežinau kodėl, bet tai moteriškei aš pavydėdavau nesveikai, nuolat apie ją galvodavau. Ir pačiai dėl savęs gėda būdavo, nes niekad niekam gyvenime nesu pavydėjus, nes niekad nieko netrūko. Bet va jai grynai visas miestelis nesveika pavydėdavo. Net negera kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2007 02 16, 21:09)
sakyciau nereikia pritempineti dalyku, nes taip viska galima pritempti iki begalybes  doh.gif

Cha, čia tai gerai blink.gif nu nežinau, kas gali užkeikinėt žmogų,,,,,kokiam reikia būt blogam, kad taip pasielgt blink.gif
Atsakyti