Įkraunama...
Įkraunama...

Sūrio lazdelės

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 03 03, 22:12)
Ėėėė neeee, tetulės  schmoll.gif Tikrosios sūrio lazdelės gaminamos vot tak: jamam 30g sviesto, 100g miltų, rusišką tarybinį stakaniuką pieno, druskikės, pipiriuko, kam skanu vegetos, apie 200g fem. sūrio, miltų apvoliojimui, 2 kiaušiukus, džiūvėsėlių, aliejaus.

Ištirpinam viestą, suberiam miltus, pakepinam. Pilam pieną, beriam sutarkuotą sūrį, dedam prieskonius ir paverdam biškelį maišydamos. Pasidaro tokia tiršta masė, ją tepam ant folijos, celofano ar tiesiog lentelės, atvėsinam, supjaustom juostelėmis, suvyniojam voliukus, voliojam juos miltuose, tada plaktuose kiaušuose, pskum džiūvėsėliuose ir verdam aliejuje, kol gražiai apskrus. Psio. Niam niam  biggrin.gif

blink.gif
Atsakyti

labai įdomus pasirodė Ciocės- Polės receptas, ryt pat ir išbandysiu.
Atsakyti
o nera labai jau riebu?taip galvoju ...suri kepti ant keptuves aliejuje..aaa..tikrai prisipazinsiu niekad neragavus g.gif todel ir nesamoniu klausineju ax.gif doh.gif
Atsakyti
Jau pats sūris yra riebus, o dar aliejuje kepama (ir į džiūvėsius įsigeria). Jei "ant dietos", geriau nė neuostyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 03 03, 21:12)
Ėėėė neeee, tetulės  schmoll.gif Tikrosios sūrio lazdelės gaminamos vot tak: jamam 30g sviesto, 100g miltų, rusišką tarybinį stakaniuką pieno, druskikės, pipiriuko, kam skanu vegetos, apie 200g fem. sūrio, miltų apvoliojimui, 2 kiaušiukus, džiūvėsėlių, aliejaus.


kažką panašaus gamindavo kavinėje, kurioje dirbau, bet tešlą rankose rutuliodavo, kol pasidarydavo tokie kaip spagečiai, tik storesni, tada supjausto ir kepa smile.gif tik va tešlos sudėties niekaip neatgaminu, bet naudoja šiuos produktus, tiesa, gal ne visus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 03 14, 11:41)
Jau pats sūris yra riebus, o dar aliejuje kepama (ir į džiūvėsius įsigeria). Jei "ant dietos", geriau nė neuostyk  mirksiukas.gif

Nu as ne ant dietos,tiesiog siaip pagalvojau,kad daug ju nesuvalgytum jauciu blush2.gif
Atsakyti
As zinau reikes: fermentinio surio, dziuveseliu, kiausiniu

susipjaustyk suri lazdelemis tada voliok kiausinyje, tada i dziuveseliu, ir taip pakartok kokius 4 kartus, kad storai apliptu ir nebutu tarpu suriui isbegti, tada kepti ikaitintame aliejuje ax.gif skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sūrio vyniotinis,
300-400g termentinio s8rio,
300- 400g. varskes s8relio su zalumynais,
50g. kumpio,
paprika, 2esnako skiltel4,
petrazoliu,
maltu pipiru,
druskos,
Fermentinį sūrį sudėti į maišelį[plitileninį,yra specialus virti} įdėkite į verdantį vandenį ir 20-30min.kaitinkite,kad visiškai issiilydytų..
Tuo metu paruošti kitus produktus.
Česnako skiltelę nulupkite,papriką perpjaukite per pusę ir išskobkite,petražoles nuplaukite.
Kumpį ,papriką supjaustykite kubeliais,petražoles,česnaką kuosmulkiau.
Varškės sūrelį ištrinkite su česnaku ir petražolėmis.
Išsilydžiusį sūrį krėskite ant folijos ir iškočiokite .
Ant viršaus tepkite varškės sūrelįn,berkite paprikas ir kumpio kūbelius,garginkite juodais pipiraisir sūdykite .
Vyniotinį sukite į foliją ir3-4val.laikykite šaldytuve,kad sustingtų.
Supjaustykite,tiekite.
Šaltinis{sūrio gaminiai}
Atsakyti
smile.gif liuxs
Atsakyti
QUOTE(dopa @ 2006 05 11, 22:40)
Visos rasote viena ir ta pati, bet visa paslaptis yra kur kitur mirksiukas.gif  Is tiesu reikia riebaus surio (visiskai netinka Picnik lazdeles), dziuveseliu, kiausinio. Paslaptis tokia : kai supjaustote suri jis buna kvadratinis, o turi gautis apvali lazdele, tad mirkome kiausinyje, dziuveseliuose ir smarkiai spaudziant rutuliuojam, tada vel kiausinis, dziuveseliai, rutuliuojam ir taip keleta kartu kol gausis apvali grazi lazdele. Tada i labai gerai ikaitintus riebalus kelias minutes. Pdazas dazniausia yra daromas majonezas, keciupas, truputi cesnako. Viska pakaitinti. Skanaus. biggrin.gif

va sitas receptukas geras biggrin.gif pati dariau bare begale kartu tai butent sitaip 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už receptukus 4u.gif
Atsakyti
Sūrio lazdelės
1kg. sviestinės arba sluoksniuotos tešlos,
1 suplaktas kiausinis,
200 ml. tarkuoto sūrio.
lakštą i škočiojame supjaustome 1cm.pl.juostelėmis.
Aptepame iš abiejų pusių plaktu kiaušiniu,pavoliojame sūryje.
Susukite juosteles ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą
Kepkite8min. ,220Ctemperatūroje.
Atsakyti