QUOTE(Adelina40 @ 2012 03 26, 19:47)
na žinot, net nežinau ką ir pasakyti

Bet ar reikia čia dabar šitaip kategoriškai rašyti ir visas gąsdinti. Įsidėjom jau, šaukštai po pietų, ir ne dėl kažkokių patogumų, o daugumai gydytojai rekomendavo dėl jau turimų pavojingų ligų. Pažiūrėkit pvz vaistai, juk tas pats - chemija ir nuodas, o chemija nuo vėžio?...Nesam medikai, tik eilinės Mirenos nešiotojos,tai gal nedarykime tokių medicininių pareiškimų, juk ir patys medikai nėra vieningos nuomonės apie Mirenos teigiamas ir neigiamas puses, kaip ir visų kitų kontraceptikų. Kas gali 100 procentų tvirtinti, kad pvz man užaugo cista nuo Mirenos, juk šimtams moterų jos užauga ir be Mirenos? Gydytojai neturi vaisto sustabdyti besivystančiai adenomiozei, tik Mirenos pagalba (arba nėštumo), tai ką daryti laukti kol pradės bujoti jau ne adenomiozė, bet endometriozė ir rezultate - gimdos pašalinimas. Argi nebūna depresijos dėl kitų faktorių ir aplinkybių? Tikrai nesu fanė šios Mirenos, pati esu linkusi nurašyti pusę, o gal net visus savo negalavimus jai, bet ar nuo to man bus lengviau, ar nuo to tapsiu sveikesne? Nepanikuokit be reikalo ir nenuteikinėkit kitų, juk žodis - visagalis, lengva žmonėms įšnekėti bet ką. Sveikatos visoms ir nesvarstykim blogiausių scenarijų
LIUKS, labai tau pritariu

. Jei kažkam netinka, tai nereiškia, kad visom netinka, ir negerai, kad esam visos bauginamos tos mirenos, kaip kažkokio baubo...Visi vaistai turi šalutinių poveikių, bet ne visom jis pasireiškia. aš žinau ne vieną moterį, kuri įsidėjus Mireną, ir labai džiaugiasi. Tačiau čia rašo dauguma, kurios susiduria su kažkokiom problemom, o kam gerai, tas dažniausiai čia nei neužsuka