Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(katee @ 2012 08 12, 19:27)
ir...o, Dieve! menesiniu nera lotuliukas.gif

Kad nera menesiniu tai ne pliusas ,o greiciau minusas . Kiausides aptingsta ir nebegamina naturaliu hormonu ,ima senti . Labai daznai po Mirenos moterims prasideda prieslaikine menopauze . Vat tai yra tikrai ,mano nuomone, baisu ...

Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 19:59)
Kad nera menesiniu tai ne pliusas ,o greiciau minusas .

Tai butent ta ir norejau pasakyti drinks_cheers.gif

NakedA - tuo mus cia uzmetys, sujaukem tema lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 19:04
QUOTE(katee @ 2012 08 12, 20:02)
Tai butent ta ir norejau pasakyti drinks_cheers.gif

biggrin.gif gal neuzmetys ,kur cia bemetysi ant nukentejusio jau ir taip .
Nepykstu as ant tu kurios taip sneka ,nes joms pasiseke ir nieko neatsitiko ,suprantu jas ,nes jos vertina viska pagal savo patirti ir joms sunkiau patiketi ,kokie baisus dalykai dedasi su ta Mirena . Pykstu ant Mirenos gamintoju ,kurie neatskleidzia visu faktu . Tikiuosi Peticija surinks pakankamai parasu ,kad Mirenos gamintojas parasytu tikruosius salutinius poveikius ,ko ir siekia siuo metu pasaulio moterys . 4u.gif
Kas del plauku ,tai kai pradeda slinkti -nebeimanoma ju sustabdyti ,nors verk kruvinom asarom ... daugelis nesiojanciu spirale net nesupranta kad plaukai slenka del spirales ,nes niekas apie tai neraso ,daktarai vaidina nustebusius , o reklama pateikia vien tik pozityvia informacija .
Taip kai pasidomi daugiau tai oda siurpsta .
Gailiuosi tik vieno - kad nepasiskaiciau pries isidedama forumu anglu kalba ,ka kalba viso pasaulio moterys ,tos ,kurios pacios patyre savo kailiu si kosmara verysad.gif
Todel manau ,kad ir lietuviu kalba turime pasisakyti ka jauciame negero , kad kitos nekartotu tos pacios klaidos ,kad bent turetu proga susimastyti pries isidedant .

P.S. ir nesipykim 4u.gif ,ne tam cia atejau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 12 rugpjūčio 2012 - 19:18
QUOTE(katee @ 2012 08 12, 18:57)
1.O kaip jus galit rasyt, ne iki galo perskaicius? g.gif  lotuliukas.gif Idomoka, idomoka g.gif Nors, zinoma, hormonais paveikti zmones gali elgtis neadekvaciai...
2.Jus ir neturit kiekviena savo parasyma aiskinti, tai kodel aiskinat? Ar as reikalavau, prasiau? biggrin.gif
3.Beje,nesakiau, kad as "zinau".... As kaip tik jums palinkejau buti ta isimtim smile.gif

pirma, galiu rasyt visko neperskaicius,tiesiog pirmas frazes impulsyviai,tai nera draudziama lyg g.gif Antra,kaip ten buvo nepamenu ir tai nera svarbu. Galbut parasiau ir tik po to pagalvojau,kad dar reik ta dalyka iterpt. Nu ir kas?
kaip as paveikta ar nepaveikta ne jums sprest,labai jau izuli esat.
Nesakiau,kad jus kazko reikalavot ar praset,bet atsakau,nes menegstu,kai mane neteisingai supranta ir kalba nebutus ir isgalvotus dalykus.

Ir paskutinis dalykas.. is kur turit tokia statistika,kad jei kazkam gerai,tai yra isimtis,o jei blogai tai jau taisykle? g.gif
Jus man linkit but isimtim,juk aiskiai parasyta. As neisvartau jusu zodziu kaip jus 4u.gif
Viskas gana,daugiau nesivelsiu,nes beprasmiska doh.gif
jauciu tuoj moderatores isikis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 12 rugpjūčio 2012 - 20:37
NakedA, noriu paklaust, kai issiemei spirale, kaip tau mmm ciklas? Ar is pradziu nebuvo kokio gausesnio kraujavimo? Klausiu, nes kitoms paplusta smarkiai, teko skaityti. As dar vis su ja, nes gydytojas atkalbineja. Tebevargstu su vaginitu, bet neigia Mirenos kalte. Naturalistai liepia imt kuo greiciau lauk, tradiciniai gydytojai palaiko farmacijos pramone smile.gif Esu tarp dvieju barikadu. Bijau nukraujavimo.
Papildyta:
g.gif keista ta tema "Spiralė Mirena". Ar čia tik toms, kur gerai su ja jaučiasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 19:14)
biggrin.gif gal neuzmetys ,kur cia bemetysi ant nukentejusio jau ir taip .

Todel manau ,kad ir lietuviu kalba turime pasisakyti ka jauciame negero , kad kitos nekartotu tos pacios klaidos ,kad bent turetu proga susimastyti pries isidedant .

P.S. ir nesipykim  4u.gif  ,ne tam cia atejau .

nieks cia nieko neuzmetys,nebukim vaikiskos 4u.gif
bet nesmagu,kai kitokia nuomone bandoma is kart kvailint netiesiogiai,bet viskas jauciasi tarp eiluciu taip sakant.
Man plaukai slenka visa gyvenima,kai dar apie jokias spirales negalvojau ir neturejau.
Bet nenuplinku biggrin.gif
O jei bus labai blogai isemus,tai tikrai ne kas,as ir nesiginciju,nes nezinau to. Ta mano pazistama,kuri des trecia mirena dar normaliai serga,nors jai virs 50 bigsmile.gif
Kita galvoja apie antra ir yra 47 metu. Tai gal jei tas klimaksas ateina kazkam anksciau,tai gal nebutinai susije su ja g.gif
gal ir be jos butu tuo pat metu atejes,juk nieks to negali zinoti.
Be jokiu mirenu yra moteru,kurios jau 40ties nebeserga mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 08 12, 20:31)

g.gif keista ta tema "Spiralė Mirena". Ar čia tik toms, kur gerai su ja jaučiasi? smile.gif

kodel taip nusprendet,kad tema tik toms,kurios gerai jauciasi?
juk raso visaip.
Tos,kurioms ne kas dar aktyviau ir daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 21:28)
1. Nu ir kas?

2.  Ir paskutinis dalykas.. is kur turit tokia statistika,kad jei kazkam gerai,tai yra isimtis,o jei blogai tai jau taisykle?  g.gif

1. Niu ir nieko biggrin.gif Nesmerkiu jus uz tai cool.gif
2. Paukstelis paciulbejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 20:42
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 08 12, 21:31)
NakedA, noriu paklaust, kai issiemei spirale, kaip tau mmm ciklas? Ar is pradziu nebuvo kokio gausesnio kraujavimo? Klausiu, nes kitoms paplusta smarkiai, teko skaityti.

Sveika 4u.gif
Kai istrauke spirale stipriai kraujavau ,labai gausiai unsure.gif ... ,sekancios menesines jau buvo kitokios negu iprastai - trumpesnes ... poto nebereguliarios verysad.gif Zodziu ,vietoj iprastu 4 dienu kraujavimo beliko tik viena diena verysad.gif Man asmeniskai sutrumpino ir sujauke cikla .
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 23:04)
Sveika  4u.gif
Kai istrauke spirale stipriai kraujavau ,labai gausiai  unsure.gif ... ,sekancios menesines jau buvo kitokios negu iprastai - trumpesnes ... poto nebereguliarios  verysad.gif  Zodziu ,vietoj iprastu 4 dienu kraujavimo beliko tik viena diena  verysad.gif  Man asmeniskai sutrumpino ir sujauke cikla .

aišku...bet i gydytoja nereikejo kreiptis del kraujavimo stabdymo vaistais ar pan.? tiesiog gausiai ir tiek? O su tokiu kraujavimu galima i darba eiti? Biuletenio tai del tokio dalyko neduos smile.gif va, to tai bijau
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 22:36)
kodel taip nusprendet,kad tema tik toms,kurios gerai jauciasi?
juk raso visaip.
Tos,kurioms ne kas dar aktyviau ir daugiau 4u.gif

raso tai visaip, bet tos, kur skundziasi yra uzpuolamos kazkodel smile.gif tiek to, yra ir kitokiu info saltiniu
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 08 12, 19:02)

koks susireikšminimas tongue.gif

o temą jei jau jaukiat, tai tikrai ne dėl savo nuomonės išsakymo (nes tema yra apskritai apie Mireną, tiek gerąsias puses, tiek blogąsias), o dėl išsakymo būdo bei reakcijų į kitas.

p.s NakedA, gal galima būtų bent vieną nuorodėlę, niekur neradau apie tą baisią plaukų slinkimo statistiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 21:36)
*nieks cia nieko neuzmetys,nebukim vaikiskos 4u.gif
** bet nesmagu,kai kitokia nuomone bandoma is kart kvailint netiesiogiai,bet viskas jauciasi tarp eiluciu taip sakant.
***Man plaukai slenka visa gyvenima,kai dar apie jokias spirales negalvojau ir neturejau.
Bet nenuplinku biggrin.gif
**** O jei bus labai blogai isemus,tai tikrai ne kas,as ir nesiginciju,nes nezinau to. Ta mano pazistama,kuri des trecia mirena dar normaliai serga,nors jai virs 50 bigsmile.gif
Kita galvoja apie antra ir yra 47 metu. Tai gal jei tas klimaksas ateina kazkam anksciau,tai gal nebutinai susije su ja g.gif
gal ir be jos butu tuo pat metu atejes,juk nieks to negali zinoti.
Be jokiu mirenu yra moteru,kurios jau 40ties nebeserga mirksiukas.gif

* Cia jug perkeltine prasme smile.gif
**Blogai mane supratai . Ne kvailinti nesiojancias spirale ,o perspeti tas , kurios abejoja arba nera tinkamai informuotos .
*** Ar tikrai ? g.gif ar tikrai visa gyvenima ,ar tik nuo tada kai pradejote nesioti Mirena smile.gif ?
Labai saunu smile.gif
**** O kodel visi prisimena tik viena zmogu kuris sau kenke visa gyvenima (gere ,ruke kaip kaminas ) ir nugyveno 80 metu ,taciau uzmirsta visus tuos kuriems pakako daug maziau kad pabaigtu gyvenima anksciau smile.gif Palyginimui .
Papildyta:
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 08 12, 22:13)
[/size]

*aišku...bet i gydytoja nereikejo kreiptis del kraujavimo stabdymo vaistais ar pan.? tiesiog gausiai ir tiek? O su tokiu kraujavimu galima i darba eiti? Biuletenio tai del tokio dalyko neduos smile.gif va, to tai bijau
Papildyta:
[size=1]

**raso tai visaip, bet tos, kur skundziasi yra uzpuolamos kazkodel smile.gif tiek to, yra ir kitokiu info saltiniu

*Ne ,nereikejo smile.gif ,nors ginekologe primygtinai norejo israsyti leidziamus i raumeni vaistus nuo galimo kraujavimo ,as kategoriskai atsisakiau . Man neprireike 4u.gif
** drinks_cheers.gif
Atsakyti
baikit viena karta tyciotis is moters, kodel rasot su pasaipia gaidele? moteris nukentejo ir taip ir ieskojo informacijos, kas liecia jos beda. Ir ja rado. Kokiu irodymu jums dar reikia???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo everlasting♥: 12 rugpjūčio 2012 - 21:34