QUOTE(*woman* @ 2012 01 27, 19:01)
aš apie abu tą patį manau,nes ir banginio seniai lavonėlius nupigina

,būna kartais dar koks pusėtinas,bet jau sėkmės dalykas su tokiu
aš Banginio Senukuose labai sveiką raibuolę nukoviau - aišku kol kas lapų krūva, bes labai sveikai atrodo ir šaknų buvo daug bei gražių. Bet pati suprantu, kad tai visiškas laimės dalykas ir deja ne taisyklė
...............
o aš pagaliau pagaliau mūsų Pilaitės maksimoj savo svajonę nukoviau, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gi vis eidavau ratais apie taip vadinamą dalmantiną/kartvytę, kur violetinės dėmės ne baltam, o geltonam fone ale vis gailėjau 60lt (net ir su 30% nulaida gaila buvo pirkt

). O pasiderėt niekaip liežuvis neapsiversdavo, nes kai dirbdavo mūsų arogantiškas "monekenas" kažkaip kalbos dovaną atimdavo, nes labai jau jis man ne prie širdies
Gi šiandien žiūriu mergina dirba, tai ir paleidau visą savo žavesį į darbą

Pasirodo ji nukainuota iki 20lt, nes baigia žydėt. Taigis suokiau kaip man ji patinka, kaip jos noriu ale su žiedais jau kvit, tai nusiderėjau iki 10 Lt
taigis stovi dabar ana prieš mane ant stalo, o aš sėdžiu išsišiepus - turėsiu dar vieną kopūstą, nes dabar lapai labai ilgi, bet matosi, kad šaknys labai sveikos ir jų daug - tuoj kibsiu į persodinėjimo darbus