Įkraunama...
Įkraunama...

Hyundai

na matai... aš degalinėj apskritai jau seniai nesu buvus, nes kurą pila vyras iš firmos kortelės - taip gaunasi nuolaida ir PVM nusiima smile.gif
o kai ruošiausi auto keisti, tai į mažiau kaip 3 litrų nežiūrėjau - kartą paragavęs negali sustot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 02 14, 21:42)
na matai... aš degalinėj apskritai jau seniai nesu buvus, nes kurą pila vyras iš firmos kortelės - taip gaunasi nuolaida ir PVM nusiima smile.gif
o kai ruošiausi auto keisti, tai į mažiau kaip 3 litrų nežiūrėjau - kartą paragavęs negali sustot smile.gif

na tai cia kitas klausymas, jei man kas nors piltu, tai as seniai su mitsubishi eclips'u vazineciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2008 02 15, 09:04)
na tai cia kitas klausymas, jei man kas nors piltu, tai as seniai su mitsubishi eclips'u vazineciau  wub.gif

iš patirties - į sportinę dvidurę baisiai sunku sukišt vaikus g.gif be vaikų - super mašiniukas, su vaikais jau reikia kažko buitiškesnio...
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 02 15, 11:04)
iš patirties - į sportinę dvidurę baisiai sunku sukišt vaikus  g.gif be vaikų - super mašiniukas, su vaikais jau reikia kažko buitiškesnio...

neturiu ka kisti kol kas mirksiukas.gif praktiskai visada vazineju viena, o kai ne vena, tada draugas veza:)

O kaip su Huyndai remontu? ar brangus? ar su detalem problemu nebuna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 15 vasario 2008 - 10:13
QUOTE(Luandra @ 2008 02 15, 11:12)
neturiu ka kisti kol kas  mirksiukas.gif praktiskai visada vazineju viena, o kai ne vena, tada draugas veza:)

O kaip su Huyndai remontu? ar brangus? ar su detalem problemu nebuna?
žinau kol kas tiek - pirkom naują radiatorių, kainavo 500 lt. brolio peugeot radiatorius kainavo 420. čia jau brangiau. bet jo mašina tų pačių metų kainavo lygiai 3 kartus daugiau smile.gif
remontas servise - bus aišku kitą savaitę, nes ketvirtadienį varysiu kad sutvarkytų viską ką ras.
šiaip per porą savaičių turėjimo galiu pasakyti, kad džipą arba sportinę auto išlaikyt kainuoja brangiau jau vien dėl pačiai klasei iškeltų kainų (na toks požiūris vyrauja, kad jei turi sportinę ar džipą, reiškia gali mokėt belekiek).

o dėl detalių bėdos tikrai nėra, nes viską galima užsisakyti (kad ir tą pati radiatorių, užsisakėm ir po dviejų dienų gavom, tiesa, reikėjo avansą palikti)
Atsakyti
pas mane H coupe '99 2ltr su tiburon apdaila limited edition.
jama 2/3 mieste vazinejant ir 1/3 uzmiesty, spiriant gaza (ramiai nemoku) 10-11 ltr. trasoj - apie 8-9, per varzybas (sport rezimas pora valandu) - ir 14 paima, bet ir greitis ir apsukos buna sukeltos.

remontas - ner stebuklingas. na, galinis guolis ~200lt tai brangokai, faros irgi ne is pigiu - apie 1000 lt, bet mano casko drausta, tai nelabai suku galva ax.gif

einamas remontas - dirzai,ivores,atraminiai - kaip ir visu panasiai.

seniau su fiesta vazinejau, tai i H isedus biskiuka nustebino salone sedint kalbant garsas - kaip skarbonkej biggrin.gif bet ipratau jau biggrin.gif

nepatogu su vaiku tik tas, kad nevisos auto kedutes telpa i galines sedynes isformavima biggrin.gif
Atsakyti
labai geri atsiliepimai apie hyndai sonata nuo berods 2005 metu jos eina. tikrai vertos demesio kas ieshko automobilio apynaujo uz gera kaina ir nebrangaus ishlaikymo mirksiukas.gif
apie senus nieko negaliupasakyti gero ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes turime Huynday tiburon (kitaip vadinama coupe), 2005 metu, 2,5 variklis.
Siaip masiniukas atrodo fantastiskai, salonas labai grazus, tik mazai vietos,et tai sportine masina, nieko pries neturiu jei tai butu kai antra masina smile.gif noreciau didesnes, kad autostradoj "plauktu", na o cia zaidimas su ta masina smile.gif na bet pokolkas lakstom.

P.S. Jei cia kas nors usuka, tai noreciau pakviesti )tiksliau ne as, o MB paprase parasyti) i TIBURON, COUPE IR TUSCANA (nzn kaip rasosi) kluba.

http://www.tiburon-klubas.info/

Uzsukit, organizuojami meet'ai, butu idomu daugiau tureti panasiu zmoniu, lakstanciu su tokiom masinytem smile.gif (masinu metai, varikliai nesvarbu,svarbu modeliai smile.gif )
Atsakyti
Apie technine bukle tai nedaug ka apie „Hyundai" galeciau pasakyti, bet va groziu ir naujienom si firma ne ka prastesne uz kitas:
http://vilniaus.dien...aujienos-121289
Atsakyti
Gal dar kas nors ka nors galetu pasakyti apie Hyundai automobilius, pvz minusus ir pliusus. Ruosiuosi pirkti auto is salono, tik vis neissirenku, kokios firmos masinele pasirinkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 10, 10:01)
vat as pora postu anksciau ir rasiau ir klausiau ar kazkas mate surudijusi (jau netgi ne kiaurai) Hyundai markes auto, nes as nemaciau o kitu markiu vazinejanciu zeleziaku pilnos gatves

Gunday subyra anksčiau nei spėja surūdyt - va ir visa gudrybė...biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2007 11 29, 03:09)
Eksperte atsirado biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kopijuoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu karoce didesnes nesamones nesu girdejes tai parodyk man nors viena foto Hyundai modelio bet kokio i ka jin yra panasi biggrin.gif

Oj juokiausi tokiu paskaites biggrin.gif koma karoce biggrin.gif

O jei rimtai del patarimo turiu dbr Hyundai Coupe 2002m super masiniukas kaip sako man drauge wrum wrum daro gerai smile.gif ir is tikro eina tikrai gerai galima palakstyt smagiai ir siaip lb patinka kad ant kelio tikrai stabili ir problemu dideliu nesu turejes ir va Mama dbr nusipirko nauja Hyundai Tuscon irgi lb patenkina thumbup.gif

Detales siaip anksciau budavo brangios dbr normalios kainos ir pats noreciau Hyundai pirkti va jau buvau issirinkes Hyundai I30 Sport bet deja iki lietuvos jis dar neatkeliavo yra tik paprastas Hyundai I30 lb jau jis man moteriskas ir biski galios truksta kaip po Coupe tai lauksiu Sport arba teks ieskot kazko kito, na dar galvojau apie nauja Coupe bet jau noreciau dyzelio nes visgi ekonomiskiau o Coupe dyzeliu nera  tongue.gif
Papildyta:
O gal gali pasakyti kuris dzipas skirtas masinei prekybai tinka rimtai bekelei??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sneki ir pats nesuvoki truputi ka sneki biggrin.gif lb lb mazas procentas dabartiniu dzipu kuriuos stampuoja visi is eiles skirti tai tavo bekeliai ir beje dbr jau 2007m visi zmones vazineja keliais nes siaip palyginus nemazai ju yra jau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Jeigu tau 40 000 uz masina atrodo lb pigu tada tau gerai ir beje 2006 metu uz tokia kaina tikrai negausi...

Nesakau kad brangu bet jau nereik kalbet apie lb pigu  doh.gif

Kopijavimas nebūtinai išorės dizaino....yra daugybė dalykų ką galima pamatyt palindus po mašina.
Nemanau kad rimta bekelė reikalinga eilinei vartotoji moteriai-miestietei...bet kas sezoną keist tarpašinių diferencialų movas - tiesiog apmaudu.Turiu gyvą pavyzdį - tiesa ne gundai o KIA sportage...Moteriškė pirko naują iš salono, per visą garantiją važinėjo beveik tik iki serviso...ir paskui sako dvejopas jausmas, kai pardavė estui - ir džiaugsmas, ir žmogaus gaila...
Paprasti HYUNDAi modeliai - kodėl gi ne, viskas ten atidirbta ir nukopinta....
Bet jei kažką panašaus į visureigį - gerai pagalvočiau ką pirkt....
O šiaip tai jei jau pastebėjote, kad kelių net 2007 metais nemažai jau yra, tai nafik tada tie 4 ratai varomi? Šiaip tai pakankamai sudėtingas dalykas...Gal galima ir be to apsieit? Ar būtinai reikalinga mašina, kad daugiabučio kieme vaikų smėlio dėžėj prisiparkuot?
Atsakyti