Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos - 35

QUOTE(willow @ 2012 04 02, 20:12)
1.kur ir kokį pirkai? Kiek mokėjai? Gali į paštą parašyt, jei čia nenori detalizuoti smile.gif
2. Aš jau taip buvau nusiteikusi, kad man šalins, bet dabar, kai nyksta - nieko nežinau kas čia bus....

1.top shope paemiau. isimoketinai smile.gif PTV_KL.su sidabravimo funkcija.
siaip ir vaistinese ju buna. www.burbuliukas.lt cia apie juos raso
2. o as beveik galvoju, kad iseitis butu pasalinti visa. tik kazkiap nebezinau su kuom konsultuotis. manau, kad kruties salinimas mazesne blogybe, nei svitinimas..nors..nezinau
Atsakyti
Sveiki..

maniskiui rado guza 1,9x3 po mentim verysad.gif rytoj bus biopsijos rezultatai..
staigiai pradejo skaudet labiau, pries tai neskaudejo, tiesiog nuovargis jausdavosi, mieguistumas visada..rytais labai troskindavo, atsikosejo su krauju viena ryta..kazkada labai seniai skaudejo ten pries kokius 5 metus..dabar paskauda visa nugara...labai neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2012 04 01, 14:18)
Labukas,
bandysiu prisijungi prie jusu pokalbiu jei galima  4u.gif (aciu SVETA K. uz padrasinima )
Kolkas esu panikoje,ieskau patarimu,skaitau apie isgirsta liga ir jau net nezinau ko griebtis ir kaip nusiraminti..
Savo ligos baisuji pavadinima - smulkialasteline karcinoma,suzinojau tik pries dvi dienas,po bronchoskopinio tyrimo gavus atsakyma  verysad.gif
Rytoj i ligonine guldo,galvoje visiska sumaistis,nespeju net visko suvokti..Nuo ieskomos informacijos jau akyse mirga ..
Ar priimsite i savo gretas?  4u.gif

Sveikute atėjusi į temutę. Žinoma, geriau būtų, kad nereiktų į tokias temeles užsukinėti.... unsure.gif Gerai suprantamas tavo nerimas ir panika. Tikriausiai daugelis mergaičių ir vyrukų, sužinoję diagnozę perėjo per tą patį. Tau dabar atrodo, kad viskas prarasta ir net nežinai , ką galvoti (ir tai natūralu), vėliau viskas susigulės. Jei labai sunku, būtinai pakalbėk su gydytoja - gal kokių raminančių vaistukų reikia. Juos vartojant ramiau imsi žiūrėti į situaciają ir ją vertinsi kitaip. Ar tu turi žmogutį, kuris tavimi gali pasirūpinti? Būtų gerai, kad lydėtų į ligoninę, nes gali daug informacijos praleisti pro ausis, o kelios ausys geriau. Ir stenkis nepulti dvasioje - pažiūrėk, kiek šioje temutėje stiprių mergaičių, kurios praeina sunkiausius išbandymus ir vėl iškėlusios galvas dalinasi savo gyvenimu, džiaugsmais ir rūpestėliais. Žmogaus stiprybė neišmatuojama, ir tu net negali žinoti, ką tu gali įveikti. Ir tu turi sau pasakyti - aš pasveiksiu, aš sveikstu, aš jau sveika. Ir tai kartoti tarsi mantrą . Pagalvok ir dėl ko taip tu turėtum pasveikti - gal tai vaikai, gal mylimasis, gal tėveliai, pagaliau tu pati - unikali ir vienintelė tokia , kokia esi.
Būtinai užsuk čia ir klausk, kad tau neaišku. Čia tikras žinų "iš praktikos" lobynas , mergaitės, kaip vaikščiojančios enciklopedijos. Patars, paguos. Neužsisklęsk ir dalinkis savo išgyvenimais - taip padėsi sau ir nugalėsi ligą.
Gali užsulti ir į kitą temutę.

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė

Būk tvirta ir pasitikėk gydytojais, gydymu, savimi ir Dievuliu.... Tu ne viena...heart.gif
Papildyta:
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 04 03, 09:18)
Sveiki..

maniskiui rado guza 1,9x3 po mentim  verysad.gif rytoj bus biopsijos rezultatai..
staigiai pradejo skaudet labiau, pries tai neskaudejo, tiesiog nuovargis jausdavosi, mieguistumas visada..rytais labai troskindavo, atsikosejo su krauju viena ryta..kazkada labai seniai skaudejo ten pries kokius 5 metus..dabar paskauda visa nugara...labai neramu  verysad.gif


Sveiki. Ir Jums stiprybės ir sveikatos įveikti ligelę. Tikėkitės, kad biopsijos rezultatai Jūsų nenuvils. Juk būna ir daug visokių kitokių , ne su šia ligele susiįjusių situacijų. 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaitės.
Matau, kad paskutinis lapas.Gal nereikia dviejų temų? Gal kalbame vienoje temoje?
Kuo pozityviau, be verkšlenimų.
Tai nereiškia , kad nieko pasiklausti negalima.
Dar prisimenu kaip po pora kartų ateidavo sveikos naujokės ir aprašydavo artimųjų kančias, dar po mėnesio mirties agoniją ir dingdavo.
Pamenu amžinatilsi Adis prašydavo taip nerašyti.
Daug baimės patiria išgirdusios šią diagnozę,todėl stenkimės padrąsinti.

Mano gatvėje trys moterys sėkmingai išgydytos , viena 5 metus , kitos po du metus gyvena, tik aš kažkoks bandomasis triušis.Bet sulaukiau trijų muškietininkų.

Žmogaus psichologija turi savybę prie visko priprasti.Tik nereikia rinktis neigiamą informaciją.Kada leidžia chemo stengiuosi nebūti draugiška.Žmonės labai mėgsta išsikrauti, išeina namo, o palatoje ir galvoje palieka negatyvą.

emilly susikurk ateities vaizdą, papasakok ką dar žadi nuveikti.
Aš prieš galvos operaciją piešiau fraktalus.Yra internete jų aprašymai.Tik geriau su flomasteriais piešti, nes jie minkšti.Nevargina venų.
Nežinau ar gerai parašiau?

user posted image






Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 03 balandžio 2012 - 10:48
GABIJA ,man geriau butu viena tema blush2.gif

as cia ne del saves,o del nauju mergaiciu taip manau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 03 balandžio 2012 - 11:14
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 04 03, 10:46)
Labas mergaitės.
Matau, kad paskutinis lapas.Gal nereikia dviejų temų? Gal  kalbame vienoje temoje?
Kuo pozityviau, be verkšlenimų.
Tai nereiškia , kad nieko pasiklausti negalima.
Dar prisimenu kaip po pora kartų ateidavo sveikos naujokės ir aprašydavo artimųjų kančias, dar po mėnesio mirties agoniją ir dingdavo.Pamenu  amžinatilsi Adis prašydavo taip nerašyti.
Daug baimės patiria išgirdusios šią diagnozę,todėl  stenkimės padrąsinti.

user posted image

iš tiesų, šitai ir mane labiausiai gąsdina ir varo į paniką...
Man prie trigubo neigiamo krūties, kuris sėkmingai nyksta po trijų cheemoterapijų, komplektuojasi negeras darinys ir dešinėj kiaušidėj. Po MR - ryt koreguosim gydymą. Pasiskaičiau - prognozės ne kokios. Kas turit panašios patirties, parašykit, prašau. Ar echoskopija, MR ir markeris pakankama diagnostika kad nustaytų piktybinį?
man ir geriau būtų viena tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 03 balandžio 2012 - 12:22
QUOTE(SVETA K. @ 2012 04 03, 12:13)
GABIJA ,man geriau butu viena tema blush2.gif

as cia ne del saves,o del nauju mergaiciu taip manau....


Aš irgi užeinu ,gal galėčiau kuo patarti, bet kuo toliau tuo visokių teorijų daugiau.Kiek išbandžiau ir negaliu niekam pasakyti, kad štai tas padėjo.
Marti turi draugę vaistininkę.Giria kažkokį grybo preparatą.Marti sako -aš tau nupirksiu.Man toks jausmas , kad farmacijai vasarą bus atostogauti smagiau, jei kuo daugiau grybukų parduos.Ji iš visos širdies tiki, kad farmacininkė ir draugė, sako šventą teisybę.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 04 03, 13:18)
iš tiesų, šitai ir mane labiausiai gąsdina ir varo į paniką...
Man prie trigubo neigiamo krūties, kuris sėkmingai nyksta po trijų cheemoterapijų, komplektuojasi negeras darinys ir dešinėj kiaušidėj. Po MR - ryt koreguosim gydymą. Pasiskaičiau - prognozės ne kokios. Kas turit panašios patirties, parašykit, prašau. Ar echoskopija, MR ir markeris pakankama diagnostika kad nustaytų piktybinį?
man ir geriau būtų viena tema...


Baikit su tom prognozėm. Pagal prognozę su kiaušidžių vėžiu 3C - 5 metai (tikiuosi žymiai daugiau). Savo rate turiu lygiai TRIS moteris, kurios gyvena daug ilgiau: I - apie 17 metų, II - 9, III - apie 6 (tiesa šiuo metu jai baigė chemiją ir pradėjo švitintis). Bet gi gyvena.
Echo, markerio ir MR nepakaks. Ca125 yra nespecifinis. Echo, priklausomai nuo vėžio tipo, gali nesimatyti visai. O MR geriausiai rodo kaulus, bet su minkštais audiniais - šiaip.
Willow, brangioji, nepanikuok 4u.gif
Pakoreguos chemiją ir tikėkimės bus rezultatas.

Aš irgi turiu draugę vaistininkę. Todėl, kad draugė, ji man atrenka ko nepirkti thumbup.gif Taigi ten nerealūs pinigai sukasi. Esu skeptikė.
O va dilgelėm, pienėm ir beržų sula tikiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 03 balandžio 2012 - 13:28
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 04 03, 11:46)
Gal  kalbame vienoje temoje?
Kuo pozityviau, be verkšlenimų.

Na, matai, šioje temoje apie onko turi sutilpti du nesutaikomi dalykai - visiška neviltis ir pasimetimas bei pozityvo ieškojimas, viltis. O tas pozityvas priklauso nuo to, kaip sekasi gydymas - jei gerai, tai atsispindi ir nuotaikoj. O koks gali būti pozityvas, kai šviežiai sužinai diagnozę??? Ateini į temą, o ten kažkas linksmai šmaikštauja... Šalia mirties - juokeliai... verysad.gif nedera... Tai aš manau ta "pozityvioji" (antra) tema ir būtų tam atokvėpiui, kai norisi pabėgt nuo ligos. Visada galima užsukti ir į vieną, ir į kitą temą, pasidalinti patirtimi, padrąsinti.

Su vaistais/papildais tai taip... Artima giminaitė vaistininkė pasakojo apie šiais metais sumažintą atlyginimą, su ta intencija, kad vaistininkė prisidurs prie algos pardavus tam tikrą kiekį tam tikrų brangių vaistų/papildų. Norėsi ilgesnio lito - kiši žmogui reikia/nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 03 balandžio 2012 - 14:05
Man tinka ir dvi temos 4u.gif

Del prognoziu. As ir willow suvalgem 2 obuolius. As abu, ji ne vieno. O statistika sako, kad mes abi suvalgem 2 obuolius. smile.gif D
Drauges mama 8 g.gif metai po kruties II st.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti