QUOTE(mmanre @ 2012 01 23, 20:21)
musu ilgas 7ciklai,dabar 7savaites,po to dvi sav.laisvos tada 3sav...zodziu..ir kaip suprantu cia tik pirmas ciklas

,na po to sake,regis kas dvi savaites reikes..tas pirmas ciklas labai ilgas,o jau po 3kartu skundziasi,kad sveikatos nera,tai kas toliau

be to kaip gyd.pasake,matau ne geryn eina,sakau i ka man reiktu kreipti demesi geryn ar ne,sako tai va sveikatos nebera

palaukit o kam ta sveikata yra po chemiju

o be to juk amzius,jaunam nera,tai ka cia noreti..zodziu gyd.jau nurase
kas del lauko,tai as labiau bijau,kad nepersaltu ar kokio "bieselio"nepasigautu

juk imunitetas jau nebe toks

o i vezimeli

neisodinciau jokiais budais,ji nenori,kad kas suzinotu
Sveikos merginos,
Visas visas temukes perskaiciau naktimis ieskodama iseities, vilties. Semiausi is jusu stiprybes. Sergu ne as- sirgo mano tevelis. Storzarnes 3 st. Rasau sirgo, nes jau keletas dienu as jo nebeturiu.

Skaitau Mmanre- kaip man viskas girdeta, regeta. Mano tevelis istvere 5 seansus. Nusilpo siaubingai - 25 kg. Metastazes riebaliniame audinyje ir pilvapleveje. Ir staiga zarnyno nepraeinamumas- operacija ekstrine- arba arba. Gydytojai padare viska- tevelis po operacijos atsigavo, bet tas baisusis padaras vezys paliestas apnuodijo visa organizma ir gavosi vezine intoksikacija. po savaites mano brangiausias zmogus uzgeso- sunkiai labai sunkiai geso. Atleiskit merginos, gal ne i tema, bet tiesiog norejau parasyti. Beje, liko keletas dezuciu Zofrano. Gal kam praverstu.