Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos - 35

QUOTE(**Leila** @ 2012 01 25, 02:56)
Svetka, gali pagal krauja  itarti? Ar tik po biopsijos? Isoriskai limfmazgiai normalus. Paskaiciau Karujas.lt tai itarciau letine mieloleukemija arba Agnogenine mielofibroze verysad.gif Ryt bus mokama konsultacija. Kad gydymas kainuos tai zinau, mums svarbiausia tikra diagnoze, nes Vokietijoj vel israsys ibufeno ir atia doh.gif O kai jau bus diagnoze, tures skubiai gydyti. Tai vat ir idomu kiek tokie tyrimai kainuotu g.gif Nes pinigais nelyja verysad.gif Noretusi zinoti, ar pagal krauja nustato, kad bereikalingu mokamu tyrimu nepadarytu g.gif

Vien pagal krauja nenustato tai tikrai,bet kokiu atveju reikes trepano biopsijos.tikrins,ar pazeisti kaulo ciulpai.Sekmes jums rytoj 4u.gif gydytojus tikrai paaiskins viska manau 4u.gif as del kainu nezinau,jau rasiau kad man nemokamai dare viska
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2012 01 25, 02:14)
Vien pagal krauja nenustato tai tikrai,bet kokiu atveju reikes trepano biopsijos.tikrins,ar pazeisti kaulo ciulpai.Sekmes jums rytoj 4u.gif gydytojus tikrai paaiskins viska manau 4u.gif as del kainu nezinau,jau rasiau kad man nemokamai dare viska

Gryzom is Santariskiu, paeme krauja tyrimams, siandien bus ats. Papuolem pas gyd. Renata Jucaitiene, ar yra susidurusiu su sia gyd? Kokie atsiliepimai?

Beje, ji taip pat itaria letine mieloleukemija verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2012 01 23, 20:53)
Neparasiau,kad ieskau gydytojo pulmonolgo  blush2.gif

prof Danyla, santariskiu pulmunuloginis skyrius, eikite drasiai prie kabineto i skyriu, 6 aukstas, prasykite ir priims, gal pirma eikite jus be mamos, sutarsite diena, val, tada jau ir atvesite, o gal pasiguldys ir viska atliks,
man jis padejo, tikrai tikiu pades ir jusu mamai
sekmes, jei kas rasykite i AZ. 4u.gif
Atsakyti
Gavom ats., kad nieks neaisku doh.gif Leukemija atmete, itaria limfoma doh.gif Ryt srandi ziures, turbut biopsija ims, jei nieko neras, tai kepenu biopsija ims, o jei ir ten viskas ok., tai tada is kaulo biopsija.
Atsakyti
Pirmadienį einu pirmai chemijai. Bus iki 6, jei užteks - 2. Dienos stacionaras. Po to operacija, jiems nepatinka limfmazgio didumas.
Prisiskaičiau visokių baisybių apie šalutinį poveikį. ar dar pirmomis savaitėmis galėsiu vairuoti? Ar tas poveikis tą dieną būna, kai lašina , ar tęsiasi pastoviai?
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 01 26, 16:55)
Pirmadienį einu pirmai chemijai. Bus iki 6, jei užteks - 2. Dienos stacionaras. Po to operacija, jiems nepatinka limfmazgio didumas.
Prisiskaičiau visokių baisybių apie šalutinį poveikį. ar dar pirmomis savaitėmis galėsiu vairuoti? Ar tas poveikis tą dieną būna, kai lašina , ar tęsiasi pastoviai?

skirtingų vaistų - skirtingas poveikis. be to, dar priklauso ir nuo bendros sveikatos būklės, nuo psichologinio nusiteikimo. geriausia - tiksliai išsiaiškinti, kokie vaistai bus leidžiami, kokie šalutiniai tų konkrečių vaistų poveikiai - ir, atitinkamai, kaip galima sau padėti. na ir galiausiai, reikia žinoti, kad nebūtinai jums tie aprašyti poveikiai pasireikš.

kas labai svarbu: turite atvirai bendrauti su gydančiu gydytoju. klauskite visko, kas neaišku. klausimus užsirašykite iš anksto - kad iš susijaudinimo nepamirštumėte. netgi galite kartu ką nors vestis, kad jus palaikytų: dvi galvos vis ne viena.
Atsakyti
Labas, gal kuri zinote ka konkreciai tyria sie tyrimai, paskyre pakartotinai HEMETOLOGIJA-KKS+D ir BIOKEMIJA-S-CRP pirmas kraujo vezi o antras?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(lego76 @ 2012 01 27, 13:26)
Labas, gal kuri zinote ka konkreciai tyria sie tyrimai, paskyre pakartotinai HEMETOLOGIJA-KKS+D ir BIOKEMIJA-S-CRP pirmas kraujo vezi o antras?
Aciu

tai bendri kraujo tyrimai:
hematologinis tyrimas
biocheminiai tyrimai

CRB - C reaktyvusis baltymas: pagal jo kiekį nustatoma, ar organizme yra uždegimas.
Atsakyti
QUOTE(mmanre @ 2012 01 23, 20:21)
musu ilgas 7ciklai,dabar 7savaites,po to dvi sav.laisvos tada 3sav...zodziu..ir kaip suprantu cia tik pirmas ciklas verysad.gif ,na po to sake,regis kas dvi savaites reikes..tas pirmas ciklas labai ilgas,o jau po 3kartu skundziasi,kad sveikatos nera,tai kas toliau verysad.gif be to kaip gyd.pasake,matau ne geryn eina,sakau i ka man reiktu kreipti demesi geryn ar ne,sako tai va sveikatos nebera blink.gif  blink.gif palaukit o kam ta sveikata yra po chemiju doh.gif o be to juk amzius,jaunam nera,tai ka cia noreti..zodziu gyd.jau nurase verysad.gif

kas del lauko,tai as labiau bijau,kad nepersaltu ar kokio "bieselio"nepasigautu ax.gif juk imunitetas jau nebe toks g.gif o i vezimeli schmoll.gif neisodinciau jokiais budais,ji nenori,kad kas suzinotu verysad.gif

Sveikos merginos,
Visas visas temukes perskaiciau naktimis ieskodama iseities, vilties. Semiausi is jusu stiprybes. Sergu ne as- sirgo mano tevelis. Storzarnes 3 st. Rasau sirgo, nes jau keletas dienu as jo nebeturiu. verysad.gif Skaitau Mmanre- kaip man viskas girdeta, regeta. Mano tevelis istvere 5 seansus. Nusilpo siaubingai - 25 kg. Metastazes riebaliniame audinyje ir pilvapleveje. Ir staiga zarnyno nepraeinamumas- operacija ekstrine- arba arba. Gydytojai padare viska- tevelis po operacijos atsigavo, bet tas baisusis padaras vezys paliestas apnuodijo visa organizma ir gavosi vezine intoksikacija. po savaites mano brangiausias zmogus uzgeso- sunkiai labai sunkiai geso. Atleiskit merginos, gal ne i tema, bet tiesiog norejau parasyti. Beje, liko keletas dezuciu Zofrano. Gal kam praverstu.
Atsakyti
Sveiki, noreciau paklausti ka reiskia "raudona" chemija? kokie isties tai vaistai? gal kas susidurete, teko...
ko tiketis, kokiu organizmo reakciju, blogybiu? patarimu gal turit kokiu?
aciu...
Atsakyti
QUOTE(Done @ 2012 01 27, 18:55)

užuojauta didžiausia friends.gif heart.gif

QUOTE(vobla @ 2012 01 27, 19:48)

Raudona chemija reiškia, kad chemija bus raudonos spalvos. Dėl to, kad raudona, nereikia išsigąsti ir manyti, kad dabar tai bus.... Spalva neturi reikšmės. Norint žinoti specifinius šalutinius poveikius konkrečios chemijos, reikia žinoti jos pavadinimą ar schemą. Dažniausias pojūtis, tai pykinimas ir silpnumas. Leidžiant chemiją gali skaudėti skrandį, pakilti temperatūra. Organizmai reaguoja skirtingai, gali būti bėdų su širdute, spaudimu. Per daug nereikia išsigąsti, nes kiti chemiją pakelia pakankamai gerai, be didesnių reakcijų. Pirmas dienas gali jaustis silpniau, o paskui atsigauna.
Patarimas: neišsigąsti, nes pamenu kaip man pradžioje buvo viskas baisu... kiekvienas mamos pasakymas, kad jai ar tai tas, ar anas negerai iškart kirsdavo per kojas, nors iš tikrųjų ir dabar neišmokau ramiai reaguoti... kas dieną vos ne naujieną.
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2012 01 27, 20:46)

Patarimas: neišsigąsti, nes pamenu kaip man pradžioje buvo viskas baisu... kiekvienas mamos pasakymas, kad jai ar tai tas, ar anas negerai iškart kirsdavo per kojas, nors iš tikrųjų ir dabar neišmokau ramiai reaguoti... kas dieną vos ne naujieną.

man lygiai tas pats. mirstam ir atsisveikinam karta per pora menesiu. lygiai taip, kaip ir rasete. kas diena- taip naujiena. iprast nemanoma. vargina... ligoni aisku, dar labiau- cia nesulyginsi. bet artimieji ne ka maziau isgyvenam...
dekui 4u.gif
Atsakyti