Sveikos,
Noriu paklausti, gal kuri lankotės ar turite nuomonę apie Gyd.
E. Tvarijonavičienę. Susidūriau su ja, kai gulėjau klinikose, girdėjau, kad ji dirba vaisingumo klinikoje. pasirodė tikrai daug žinanti ir jautri. galvoju gal pakeisti gydytoją, nes savuoju iš tikrųjų nusivyliau. gal truputį kaltinu ir tuo, kas man atsitiko, bet ne tik tai. visiškas šaltumas. nežinau, kažkaip reikia pokyčių...
O mano istorija tokia. Po 3 IUI pastojau. Esu sąraše, bet manau galima mane geltoninti, nes kaip ir aplankė nesėkmė. Nuėjau pas gydytoją 5,5 savaičių, nėštumas yra, trynukai.. Tikrai žinokit puoliau į neviltį, sustresavau. Negalvojau visai apie tai, kaip auginsiu, bet buvau visiškai tikra, kad nesugebėsiu išnešiot. Esu kūda pakankamai. Nu vaizdas toks, kad neteksiu visų kokį penktą mėn. Žodžiu, savijauta buvo bloga. Gydytojas nieko nepasakė, sakė neaišku ar išnešiosiu, tipo tik savo pavyzdžiu įrodysiu. Tipo būk bandomasis triušis. O buvo pas mane 4 folikulai, gydytojas visai neperspėjo, tik skatino daryt IUI, drąsino, nors išsakiau baimę dėl trynukų.
tai va. o baigėsi tuo, kad 8 savaitę prasidėjo 2 persileidimas, vienas laikėsi. Labai tikėjau, kad išsilaikys. Pragulėjau 8 dienas ligoninėj ir 9 savaitę persileido paskutinis. Va tokia istorija... Dabar žinau, kad IUI su 4 foliais nesidaryčiau, būsiu atsargesnė. Bet gydytojas buvo toks užtikrintas... O trynukai labai rizikinga, nes didelė tikimybė, kad bent vienas yra su chromosominėmis klaidomis, taigi jis persileidžia ir reikia didelės sėkmės, kad jis nenusineštų kitų, sveikų...
P.S.Aš iš IVF skyrelio, bet paskaitinėju retkarčiais ir kaip jums sekasi, nes pati dariausi 5 IUI pas S (deja,jie nesėkmingi) ir bendraudavau jūsų skyrelyje. LINKĖJIMAI TOMS, KAS MANE PAMENA IR NAUJOKĖMS