Na gerai...niekas neatsakė, bet paskui radau, kad GALIMA daryti rožytes ir iš juodo šokolado-medaus masės... Bet visiškai nesigavo, šokoladas kaip buvo skystas, taip ir liko...Kodėl?

Iš baltojo šokolado tai kažkaip be problemų "sušoko" visa masė į gumulą dar bekaitinant ant garų...O va iš juodo ne. Ar šokoladas ne toks?
Tai pridėjau į jį dar marshmallow saldainių, sviesto, culraus pudros...ir tikiuosi, kad bus įmanoma panaudot (skonis tai visai neblogas)
O va psirodysiu, ką jau pavyko padaryti:
keksiukai naujametiniai (masė iš marshmallow saldainių+aisingas)...besmegenius tai nusibeždžioniavau iš interneto



o čia bandymai daryt papuošimus būsimam tortui...rožytės iš balto šokolado-medaus masės:

meškiukas iš marshmallow saldainių/cukraus pudros masės: