Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

O-RE-AR, Pirmoji tavo barbe graziai isejo wub.gif , dzibukai thumbup.gif
Tik kita syki, pacia barbe taip gyliai i torta nekisk, tada isriskeja liemuo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 19, 22:14)
Sveikos
Atbegu ir as pasirodyt savo 1-aji Barbes torta. ax.gif  Siaip savo darbu likau labai patenkinta wub.gif

labai grazu, is ko dzibukus darei?ir su kokiu antgaliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 20, 11:54)
O-RE-AR, Pirmoji tavo barbe graziai isejo wub.gif , dzibukai thumbup.gif
Tik kita syki, pacia barbe taip gyliai i torta nekisk, tada isriskeja liemuo ax.gif

Va matai,mano akim ji nera ''skestanti'',bet aciu,kad pasakei.O jos auksciau jau negalejau padaryt,nes ja dejau be koju,nes su kojom per auksta pagal mano iskepta auksti
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 01 20, 11:57)
labai grazu, is ko dzibukus darei?ir su kokiu antgaliu blush2.gif

Raudoni-is grietineles,rusvi-sviestiniai,sakysit,kam taip dariau?tiesiog norejau isbandyt tiek viena,tiek kita buda rolleyes.gif O antgalis tipo kaip gelyte,svirkstu rinkini keli jie buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 20 sausio 2012 - 13:11
QUOTE(naitas @ 2012 01 20, 13:50)
aš sudedu.. man taip gražiau.. nekenčiu aplipusių popieriukų laugh.gif paprastai jau kas nors iš karto nori paimti monetų.. tai jeigu bus priklijuotos, sudarkys tortą, to ir labai nenorėdamas.

aciu
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 20, 12:10)
Va matai,mano akim ji nera ''skestanti'',bet aciu,kad pasakei.O jos auksciau jau negalejau padaryt,nes ja dejau be koju,nes su kojom per auksta pagal mano iskepta auksti

Todel ir atrodo skestanti,nes sijonas per trumpas. turetu buti aukstesnis,as dedu barbe be koju,bet visada torto auksti matuoju pridejus salia barbe dar su kojom. Dzibukai lb grazus.

Ir seip lb faini tortai visu,tik kad tyngiu vis pakomentuot blush2.gif

Del monetu,as kai dariau nuvirtusi maisa,tai kurios monetos laikesi,tu neklijavau,bet tos kur nesiliete su tortu ir 'slidinejo' po lenta,priklijavau,nes butu nuveze ta torta belekoki jei nubuciau priklijavus.
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 01 20, 13:50)
Todel ir atrodo skestanti,nes sijonas per trumpas. turetu buti aukstesnis,as dedu barbe be koju,bet visada torto auksti matuoju pridejus salia barbe dar su kojom. Dzibukai lb grazus.

Ir seip lb faini tortai visu,tik kad tyngiu vis pakomentuot  blush2.gif

Na taip,truksta 2cm,buvau issikepus 11 laksteliu,ale sutepiau 10,vadinasi to 1 ir truko iki pilnos laimes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 20, 00:14)
Sveikos
Atbegu ir as pasirodyt savo 1-aji Barbes torta. ax.gif  Siaip savo darbu likau labai patenkinta wub.gif
user posted image

As tai ziauriai nemegstu tortu su barbem schmoll.gif Bet sitas man grazus bigsmile.gif Toks mielas wub.gif
Atsakyti
pirma kempiniuka dariau praktiskai pries metus.dabar antrasis smile.gif
varskinis su persikais,2800gr.pastilazas
user posted image
Atsakyti
DDOVILUX,dekoju,tikriausiai pati barbe grazi ir papirko jus smile.gif

SAULES ZUIKUTI-labai grazus kempiniukas.O tortuko recepta gal galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 20, 16:46)

SAULES ZUIKUTI-labai grazus kempiniukas.O tortuko recepta gal galima? blush2.gif

aciu
o recepta i az imesiu,kad cia ne i tema nebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 20, 16:46)
DDOVILUX,dekoju,tikriausiai pati barbe grazi ir papirko jus  smile.gif

O gal spalva, kad ne rozine kaip parselio, o siek tiek i raudonuma labiau g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 20, 14:59)
aciu
o recepta i az imesiu,kad cia ne i tema nebutu  smile.gif

Aciu labai 4u.gif
QUOTE(ddovilux @ 2012 01 20, 15:09)
O gal spalva, kad ne rozine kaip parselio, o siek tiek i raudonuma labiau  g.gif  ax.gif

gal lotuliukas.gif
Atsakyti