Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(Rasukas @ 2012 01 09, 17:42)
thumbup.gif  ,liuks ideja,reiks isbandyt
Asseni,kokie ziemiski tortai,o jau aguonos  wub.gif
Olesta,labai grazus torciukas,zolyte labai "zoliska",vis mastau kaip man nudazyti beze,nesisiunciant dazu,nes vietoj yra pirkti tik vandeniniai,ju ir spalvos tokios fe ir beze nenudazysiu vandeniniais?Kazin pakaitinus juos kas gautusi,gal isgaruotu skystis ir liktu sausi dazai  g.gif

kaip kaip blink.gif blink.gif Jūs čia tikiuosi apie skystus DAŽUS, NE APIE VANDENINIUS TIKRUS???
o kuom sudėtinga siuntimas, LT jau pilna tų dažų, nebereikia nei užsienio, kas per sunkumai užsakant???vieną dieną užsakai, kitos ryte jau namuose turi rolleyes.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 09, 19:36)
svarbiausia,kad zmones nebutu mate Asseni,Migles,@drijos ir kitu profiu tortuku,tada ir musu tortukai bus patys graziausi  biggrin.gif
man grazu

hihihi.gif pritariu... Kol nepamate tol ir musu grazus biggrin.gif
Aciu:)
Atsakyti
Asseni, Neli, Pasta222, Olesta, Coolmama - tieiog puikus torciukai wub.gif
Ir pradedanciuju tortukai figureles mielos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2012 01 09, 16:42)
thumbup.gif  ,liuks ideja,reiks isbandyt

Tik nepamirs su kokiu spiritu isvalyti ax.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 01 09, 17:30)
As kai ta zuiki dariau, tai morkai lapus dariau per cesnaku spaustuva, toks kur su skylutem yra smile.gif irgi gerai pasidaro, tik gal jie trumpesni, nes daug ten tos mases neprikisi smile.gif

Ai , irgi bandziau, bet per trumpi isejo biggrin.gif o zuikutis fainutis tavo wub.gif

QUOTE(Rasukas @ 2012 01 09, 18:05)
turiu issisaugojus beveik visus Olestos tortukus,nes jie tokie  wub.gif ,ir balta zolyte labai grazu,turbut ir reiks daryt balta,nes siustis tik kelis buteliukus dazu irgi nesamone.

Siusk rinkinuka is 4 padrindiniu spalvu biggrin.gif

O-RE-AR, rozyte thumbup.gif

QUOTE(Cool Mama @ 2012 01 09, 18:25)

Tortukas thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 09, 18:36)
svarbiausia,kad zmones nebutu mate Asseni,Migles,@drijos ir kitu profiu tortuku,tada ir musu tortukai bus patys graziausi  biggrin.gif
man grazu

drinks_cheers.gif bet tavo tortukai man labai labai fainuciai wub.gif wub.gif wub.gif
ir zolyte pas tave pasakiska iseina thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Smailyte, erikiux aciu iz ivertinima,kaip naujokei man labaidaug tai reiskia, tiesiog paskatina nesustoti ir toliau stengtis 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz ivertinima,tikrai maniau,kad ji nieko verta bigsmile.gif tai einu dar kelias pasidarysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 01 09, 18:39)
kaip kaip blink.gif  blink.gif Jūs čia tikiuosi apie skystus DAŽUS, NE APIE VANDENINIUS TIKRUS???
o kuom sudėtinga siuntimas, LT jau pilna tų dažų, nebereikia nei užsienio, kas per sunkumai užsakant???vieną dieną užsakai, kitos ryte jau namuose turi rolleyes.gif

ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kad as ne lt,o cia,kur gyvenam- kaimas,yra viena parduotuve uz 25 km,kur yra dazu dr.oetker,atrodo, ir jie skysti kaip vanduo,bet ne tie,kur vaikai piesimui naudoja lotuliukas.gif .
Papildyta:
pabandysiu ideti fotke dazu,kuriuos as turiu

user posted image
Atsakyti
sveikutes,tortai nuostabus 4u.gif

o sitie dazai otker tikrai nekokie....nors gelytem mase esu dazius...ir grietinele daziau...kol neturejau geresniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2012 01 09, 21:08)
kad as ne lt,o cia,kur gyvenam- kaimas,yra viena parduotuve uz 25 km,kur yra dazu dr.oetker,atrodo, ir jie skysti kaip vanduo,bet ne tie,kur vaikai piesimui naudoja  lotuliukas.gif .
Papildyta:

Va ir as tik panasius randu pirkt vietinese parduotuvese drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šitus dažus reikia greitai sunaudoti , ir laikyti šaltai .

Jie netinka beze jokiu būdu , o norint nudažyti masę , želatiną reik užpilti ir brinkinti tik jais , be vandens , jei norite tamsios ryškios spalvos .

Puikiai tinka dažyti pačių daromą žele , arba paryškinti pirktinės spalvą .

Kaune jų yra MEGOJE , Rimi parduotuvėje , kitus neatkreipiau dėmesio .

saulės zuikuti , pamiršai save įrašyti tarp " profių " , nes tavo tortai puikūs , bent nuo tada , kai pradėjai juos vėl čia rodyti smile.gif .

Cool Mama , puikus tortas skaičius , ir kruopštumo tikrai matosi , kad įdėta , nenuvertink taip savęs mirksiukas.gif .

Diana .... šaunuolė , lipdyk , ir pamatysi kaip eisi pirmyn , kuo daugiau tai darysi , tuo darbai gerės , sėkmės smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 09, 12:17)
2cm,tai nera plonai  lotuliukas.gif tikriausiai mm norejot parasyt? ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif matyt vis tik mm g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ispaikyta @ 2012 01 09, 15:08)
o baltyma isplakti reikia?su degtine man neprilimpa doh.gif  blush2.gif

neplaku

QUOTE(Rasukas @ 2012 01 09, 23:08)
pabandysiu ideti fotke dazu,kuriuos as turiu

šitie dažai man nepatiko schmoll.gif gal va adrija parašė, kaip juos naudoti, aš tai išmečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 09, 22:54)
Šitus dažus reikia greitai sunaudoti , ir laikyti šaltai .

reiskias mesiu lauk,nes pas mane jie daugiau nei metai ir stovi virtuvej spintelej doh.gif ,Aciu @drija,nes butumem gal ir apsinuodije
Atsakyti