Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi Cosi Mura4/Mura3

QUOTE(Kitte @ 2012 04 02, 19:55)
Vat ir as pradedu mastyti biggrin.gif
O kaip miegmaisiukai i autokedute? ar geri? ar pirkti kombinezona, kur dedasi i sportinuka ir ji panaudoti ir keduteje ar taip neiseitu? blush2.gif

su sportinuko neišsiversi, nes bus ryškiai per didelis.

lyginant pebble ir cabriofix, tai pebble man geresnis miegmaišiukas.
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 04 02, 19:55)
Vat ir as pradedu mastyti biggrin.gif
O kaip miegmaisiukai i autokedute? ar geri? ar pirkti kombinezona, kur dedasi i sportinuka ir ji panaudoti ir keduteje ar taip neiseitu? blush2.gif

as naudojau kombinezona kedutej, tik klesnes reikejo po sikniuku sukist, kad netabaluotu mirksiukas.gif Puiki iseitis, nereikejo jokiu vokeliu. Turint maisa pinigu gali visko prisipirkt, bet ar verta rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2012 04 02, 18:46)
Gal man galetumet patart kaip atskirt 2011 m mura nuo senesniu? Galvoju apie 2011 m deveta mura, maciau jau pardavineja mamos, per tiek laiko tkrai dar nebus sudroztas, kaina gera, tik kaip juos atskirt? Man kol kas jie visi vienodi  biggrin.gif Ir ar tikrai 2011 mura geresne nei 2010???

Tik turėčiau tokį pastebėjimą. Daugumoj skelbimų mačiau,kad parduoda vežimėlius PIRKTUS 2011 metais,bet tai dar nereiškia,kad jie 2011 metų modelio ax.gif Reikėtų konkrečiai išsiaiškinti jeigu jums reikia būtent tam tikrų metų modeliuko,kad neapsigautumėte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2012 04 02, 20:24)
su sportinuko neišsiversi, nes bus ryškiai per didelis.

lyginant pebble ir cabriofix, tai pebble man geresnis miegmaišiukas.

Kuo jie skiriasi? internete paziurejus, tai pebble kazkoks labai trumpas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 04 03, 12:38)

Kuo jie skiriasi? internete paziurejus, tai pebble kazkoks labai trumpas atrodo biggrin.gif

pebble medžiaga malonesnė man.

plius skiriasi pats susiautimo principas ž cabriofixo šonuose užtrauktukai, pebble sagutėm susisega susiautus prieš tai.

aišku, čia labiau skonio reikalas biggrin.gif

bet pebble man ir kėdutė pati labiau patinka.

o ilgio jie abu vienodo ar labai artimo ilgio.
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2012 04 03, 13:14)
pebble medžiaga malonesnė man.

plius skiriasi pats susiautimo principas ž cabriofixo šonuose užtrauktukai, pebble sagutėm susisega susiautus prieš tai.

aišku, čia labiau skonio reikalas biggrin.gif

bet pebble man ir kėdutė pati labiau patinka.

o ilgio jie abu vienodo ar labai artimo ilgio.

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
O kaip jums su sio vezimo transportavimu? Ar telpa i auto, ar daug ardyt tenka - aisku, cia ir nuo automobilio priklauso. Gal galit parasyt, kaip jusu atveju. Aisku, ir del lifto butu idomu, jei kas susiduria smile.gif pasidalinkit patirtimi, aciu!
Atsakyti
QUOTE(arbuzas @ 2012 04 03, 23:34)
O kaip jums su sio vezimo transportavimu? Ar telpa i auto, ar daug ardyt tenka - aisku, cia ir nuo automobilio priklauso. Gal galit parasyt, kaip jusu atveju. Aisku, ir del lifto butu idomu, jei kas susiduria smile.gif pasidalinkit patirtimi, aciu!

tikrai jau temoj skaičiau, kad į senus liftus netelpa. O dėl auto, tai tikrai automobilis automobiliui nelygus. Viena gali į džipo bagažinę dėt, kita bandyt įkišt į A klasės merso...
Atsakyti

Del lifto as jau buvau klaususi biggrin.gif yra iseitis-nuimti rata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 04 04, 09:40)
tikrai jau temoj skaičiau, kad į senus liftus netelpa. O dėl auto, tai tikrai automobilis automobiliui nelygus. Viena gali į džipo bagažinę dėt, kita bandyt įkišt į A klasės merso...

Tai ir klausiu, kokie jusu auto ir ar telpa, o gal kaip kitaip sukates. Tarkim, kaip su vidutinio dydzio automobiliu bagazinem: ar telpa ir remas, ir lopsys, ar lieka vietoskitiems daiktams? Suprantu, kad i dzipo bagazine ir kelus vezimus sutalpinsit noredami.
Atsakyti

pas mane senukas BMW ir dar duju balionas ikistas biggrin.gif Telpa Mura be jokiu problemu. Tutis netilpdavo, reikdavo visus ratus nuimt rolleyes.gif Tik nuimu sedyne, nes man taip kompaktiskiau susideda, dar ir daiktu pakraunu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 04 balandžio 2012 - 15:50
QUOTE(arbuzas @ 2012 04 04, 16:45)
Tai ir klausiu, kokie jusu auto ir ar telpa, o gal kaip kitaip sukates. Tarkim, kaip su vidutinio dydzio automobiliu bagazinem: ar telpa ir remas, ir lopsys, ar lieka vietoskitiems daiktams? Suprantu, kad i dzipo bagazine ir kelus vezimus sutalpinsit noredami.

Na, as savo myleta Golfiuka "iskeiciau" i Audi A4 universala, vien todel, kad nusprendeme su vyru jog mums reikalinga didesne bagazine i kuria tilptu ne vien vezimas, bet ir daugiau daiktu, nes esam "keliauninkai" biggrin.gif o ir man paciai lengviau bus pakrauti vaiko ratus i tokia bagazine 4u.gif
Skaiciau, kad mamos ir i mazu auto sutalpina Muras thumbup.gif
Atsakyti