Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi Cosi Mura4/Mura3

QUOTE(agnuzele @ 2012 02 20, 17:56)
Na jo tikrai daug reikia zinoti g.gif ,kaip gaila pas mus anglijoi nera tu vezimu spalvu pasirinkimo,kiek radau tai tik juodi ,raudoni,ir dar radau lopsy tamsu-bet ne juoda...gal bandysiu siustis ir kur kitur??? g.gif  na dar tik pradejau dometis tai laiko turiu ir labai dekui mamytem kad pasidalinete informacija 4u.gif

mano pirmasis buvo tango red smile.gif juodas su raudonu vidumi wub.gif

Atsakyti
Mamytes, koks vaziuokles plotis Muros vezimaiciu?
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 02 21, 10:49)

platus biggrin.gif cm jau nebeatsimenu. bet į liftus tarybinius netelpa
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 02 21, 10:49)

65 cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2012 02 21, 14:33)

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2012 02 21, 11:58)
platus  biggrin.gif cm jau nebeatsimenu. bet į liftus tarybinius netelpa

Bet turbut ratas lengvai nusiima g.gif ir vaziuojant i lifta galima butu nuimti, nes mano brolienes x-lander irgi netelpa, tai ji nuimineja viena rata ir jokiu problemu biggrin.gif mes kolkas gyvenam senam devynauksti, tai liftas tikrai siauras, tik reiks dar pamatuoti, bet gal jau greitai i namuka persikelsime, tai tada jau man tos vaziuokles nebus svarbios, bet kolkas turiu viska apgalvoti, nes nezinia ar neteks tuo senu liftu naudotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 02 22, 10:20)
Aciu 4u.gif
Papildyta:

Bet turbut ratas lengvai nusiima g.gif ir vaziuojant i lifta galima butu nuimti, nes mano brolienes x-lander irgi netelpa, tai ji nuimineja viena rata ir jokiu problemu biggrin.gif mes kolkas gyvenam senam devynauksti, tai liftas tikrai siauras, tik reiks dar pamatuoti, bet gal jau greitai i namuka persikelsime, tai tada jau man tos vaziuokles nebus svarbios, bet kolkas turiu viska apgalvoti, nes nezinia ar neteks tuo senu liftu naudotis biggrin.gif

Ratai labai lengvai nusiema paspaudus per viduriuka ir viskas tikrai jokiu problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 22, 11:54)
Ratai labai lengvai nusiema paspaudus per viduriuka ir viskas tikrai jokiu problemu mirksiukas.gif

Tik idomu jeigu rinkciausi MURA3 kaip su stabilumu, ta prasme ivaziavimu i lifta? ar negrius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 02 22, 17:13)
Tik idomu jeigu rinkciausi MURA3 kaip su stabilumu, ta prasme ivaziavimu i lifta? ar negrius g.gif

na triraciai maxi labai stabilus pati toki turime tikrai jie nevirsta kaip grdejau apie ktus triracius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 22, 18:18)
na triraciai maxi labai stabilus pati toki turime tikrai jie nevirsta kaip grdejau apie ktus  triracius bigsmile.gif

vat ir as buvau girdejusi, kad triraciai labai nestabilus ir sakiau gyvenime tokio nepirkciau, bet keturatis man nelabai blush2.gif MURA3 kazkaip dabar taip traukia, kad kazi ar atsilaikysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Viena ausim girdeti ne argumentas ir nera pagrindas galvoti, kad tai teisybe.
Kaip galima tiketi, kad tokios garsios, kokybiskus vezimus gaminancios firmos sau leistu gaminti nesaugius, virstancius vezimus, kaip Maxi Cossi, quinny, Baby Jogger, BOB, Easy Walker, Jane, TFK ir taip toliau. Labai daug aukstos klases vezimu gaminanciu firmu turi triracius variantus. Ir apskritai, kodel pvz sportui - begimui, riedutininkams, yra skirti butent triraciai vezimai, o ne keturraciai. Manot, kad kas nors naudotu nesaugius, nestabilius vezimus ten, kur yra didelis greitis ir staigus judesiai ir pan.?
Va ka reiskia nezinojimas ir mitai sukurti, panaudojus kinietiskas, lenkiskas nedadarytas ir neapgalvotas kopijas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 02 23, 10:02)
Viena ausim girdeti ne argumentas ir nera pagrindas galvoti, kad tai teisybe.
Kaip galima tiketi, kad tokios garsios, kokybiskus vezimus gaminancios firmos sau leistu gaminti nesaugius, virstancius vezimus, kaip Maxi Cossi, quinny, Baby Jogger, BOB, Easy Walker, Jane, TFK ir taip toliau. Labai daug aukstos klases vezimu gaminanciu firmu turi triracius variantus. Ir apskritai, kodel pvz sportui - begimui, riedutininkams, yra skirti butent triraciai vezimai, o ne keturraciai. Manot, kad kas nors naudotu nesaugius, nestabilius vezimus ten, kur yra didelis greitis ir staigus judesiai  ir pan.?
Va ka reiskia nezinojimas ir mitai sukurti, panaudojus kinietiskas, lenkiskas nedadarytas ir neapgalvotas kopijas  doh.gif

Pritariu pilnai su gitules nuomone thumbup.gif
Kitu firmu nenaudojus esu,bet maxi 3 turiu ir pirkau vien delto,kad zymiai lengviau valdyt ir patogiau ir ne man vienai daugumai mamyciu,pasiskaitykite temas arba nuvaziuokite i parduotuves prekiaujanciais siais vezimeliais ir patys nuspresite kas jums tinka,sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
pirmam sunui turejau 3 vezimus, vienas is ju buvo hauck triratis, ir tikrai anas virto doh.gif Vienakart gatvej nuo bardiuro lipdama ciut vaiko neisverciau, , ciut sulaikiau blink.gif pardaviau as ji po menesio naudojimo. Todel i Mura 3 net neziurejau, bet isejo kaip isejo... buvo baisiai grazus, tuo metu buvo reta spalva, todel neziurejau, kad triratis, ebay minimalia kaina pastaciau, su mintim, kad vis tiek nelaimesiu biggrin.gif nu ir ka, po nakties ziuriu, kad laimejau. Labai gera kaina nupirkau, todel teko imt. Ir nesigailiu, nors laukiau bijodama, tik gavus po kiema palaksciau, keturmeti isisodinus lotuliukas.gif Miske i statu kreiva sleiva kalna lipau, bekelem lakstom - nebuvo nei kartelio, kad bent susvyruotumem schmoll.gif tikrai stabilus
Atsakyti