Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 08:19)
o aš kaip tik norėjau švelnių perlamutrinių šešėlių, kad akys būtų kaip perliukai wub.gif

patikėkit, jei papuls saulėta diena, tai tikrai akys ne perliukai bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 07 24, 09:27)
patikėkit, jei papuls saulėta diena, tai tikrai akys ne perliukai bus wink.gif

ką norite tuo pasakyti, kad nubėgs dažai, ar kad nesimatys ant saulės g.gif nelabai supratau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos nuotakos 4u.gif
Gal yra cia mergaiciu is Silutes? gal kas gali patarti kur butu galima pasidaryti grazu makiaza?? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 19, 21:21)
Nesutinku  smile.gif Ta prasme norėjau pasakyti: taip, padažyta lygiai ir "švariai", beeeet to neužtenka geram makiažui. Mano nuomone, geras visažistas turi jausti, ką paslėpti ir ką išryškinti pas moterį, o ne visoms pritaikyti tą patį braižą. Norvegiska_slywa gerai pasakė - veidai nupiešti, o ne išpuoselėti tinkančiu makiažu. Taip kad.... aš piešti irgi puikiai moku, bet to nepakanka geram makiažui. galit ėst mane už tai, bet nuomonės nepakeisiu.
zzzzzvimt, Rykute, labai gražūs veidukai  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ką pastebėjau, kad sunku rasti profesionalą, kuris ne savo išmoktą štampofkę visom pieštų, o atsižvelgtų į veido bruožus ir dirbtų bandydamas paslėpti trūkumus ir išryškinti privalumus. Kad kurtų makiažą individualiai klientei.
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 19, 21:33)
/main_left_pic_makeup.jpg[/img] user posted image

koks čia lupų blizgis?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
o jus klijuosites salone dirbtines blakstienas vestuvems? g.gif
Atsakyti
as vestuvini makiaza dariausi pas visaziste Irma. likau beproto patenkinta!
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2012 10 17, 23:57)

Man šita nereali wub.gif Aišku - fotošopiukas, bet vis tiek gražu ir ne kitaip! wub.gif

QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 18, 14:00)
o jus klijuosites salone dirbtines blakstienas vestuvems? g.gif

Aš ne nuotaka, bet joms klijuoju biggrin.gif Taip, 99 proc. mano puoštų nuotakų būna su priklijuotais blakstienų kuokšteliais. Va tokiais:
user posted image

Vienur jie įeina į kainą, kitur nebe.
Galima ir prisiauginti blakstienas, bet tai jau visai kita procedūra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 10 18, 20:14)
as vestuvini makiaza dariausi pas visaziste Irma. likau beproto patenkinta!

Tai pasirodykite mums 4u.gif

Gal merginos norės kontaktų arba kitų detalių smile.gif
Atsakyti
o tuos kuokstelius siaip reikia paciai atsinesti ar salonuose juos turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 19, 15:51)
o tuos kuokstelius siaip reikia paciai atsinesti ar salonuose juos turi? g.gif

Siaip pasiklauskit pas ka darysites, nes asmeniskai as visuomet ju turiu daug ir ivairiu dydziu 4u.gif Bet teko girdeti is klienciu kai kazkur daresi makiaza ir paprase blakstienu, tai joms buvo pasakyta, kad tuomet reikejo atsinesti ir neturi ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 10 19, 22:31)
Siaip pasiklauskit pas ka darysites, nes asmeniskai as visuomet ju turiu daug ir ivairiu dydziu  4u.gif  Bet teko girdeti is klienciu kai kazkur daresi makiaza ir paprase blakstienu, tai joms buvo pasakyta, kad tuomet reikejo atsinesti ir neturi ju  doh.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti