Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 50 tema*

O kaip grazu!!!!! smile.gif Super! Kiek laiko breketus nesiojai? wink.gif
Atsakyti
Vaje....Grozis kokie dantukai 4u.gif Kiek laiko nesiojai?
Atsakyti
Tikslus laikas paraše smile.gif ačiū už pagyrimus 4u.gif 4u.gif

žinokit imu abejot dėl estetinio doh.gif bet čia gal tik kol priprasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2012 01 23, 17:31)
Tikslus laikas paraše smile.gif ačiū už pagyrimus 4u.gif  4u.gif

žinokit imu abejot dėl estetinio doh.gif  bet čia gal tik kol priprasiu biggrin.gif

Jetau ir kiek trumpai smile.gif Na siaip tai dantukai nerealiai gerai atrodo, o kiek mazdaug kainuotu estetinis ir kiek jis tarnautu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ūlkyte @ 2012 01 23, 15:20)
labuka visoms smile.gif  jungiuosi prie jusu. nusprendziau ir as pasizaboti dantukus smile.gif  tik gaila kad truputi per velai, aisku viskas atsideliodavo del finansu ax.gif . tai dabar tiek daug visokiu klausimu galvoj sukasi. pries dedant ta visa grozi kokius kelius reikia nueiti? kiek suprantu reikia butinai tureti nuotrauka, pasidaryti higienini valyma kas dar? si pektadieni einu konsultuotis pas ortodonta, negaliu sulaukti bigsmile.gif  tuo paciu  bijau kad nusivilsiu, gal per velu nu nzn.... man 32 metai.

4u.gif svarbiausia susitvarkykit visus dantis ir dantų šaknų kanalus prieš pažabojant juos breketais. Amžius jūsų nedaug skiriasi nuo manojo, nors ir aš maniau kad esu per sena juos dėtis irnesakyk.gif (beje, aš kiek vyresnė už jus) ax.gif

QUOTE(Gardi @ 2012 01 23, 16:46)
Merginos, aš rojuj... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kokie dantys balti be breketų, kokie dailūs wub.gif

Prieš nuimant taip jaudinausi, toks jausmas, kad kokią ranką nuims buvo, sunkus atsisveikinimas, tikrai gaila pasidarė rolleyes.gif

Bet koks rezultatas, kokia aš sau graži. Pagaliau būsiu iš tų, apie kuriuos sakys, kad turi gražią šypseną wub.gif  wub.gif  beveik verkiu iš laimės

QUOTE(Gardi @ 2012 01 23, 16:58)
Matyt iš laimės net persikreipiau, nes centrai sutampa g.gif

Manęs dar laukia pirmukų ir antrukų ilgio atkūrimas ir tada aš jau tikras Holivudas thumbup.gif

wub.gif tobula
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2012 01 23, 17:46)
Jetau ir kiek trumpai smile.gif Na siaip tai dantukai nerealiai gerai atrodo, o kiek mazdaug kainuotu estetinis ir kiek jis tarnautu? smile.gif

Du mėnesius nešiojau be veikimo, nes teko operuotis protinius, tai pačio gydymo dar trumpiau buvo rolleyes.gif

Dar nežinau, nes reikia tikrinti krūminių aukštingumą. Tai geriausiu atveju 400 Lt, blogiausiu - apie tūkstantį. Tarnautų dešimtmetį, jei niekas dantų neišmuštų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ūlkyte @ 2012 01 23, 16:34)
labai dekoju uz atsakyma 4u.gif  na  penktadieni bus viskas aiskiau. seksiu toliau jusu tema smile.gif

Pas kan eisi?

QUOTE(Gardi @ 2012 01 23, 17:46)

4u.gif Nai nai!
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2012 01 23, 17:59)
Du mėnesius nešiojau be veikimo, nes teko operuotis protinius, tai pačio gydymo dar trumpiau buvo rolleyes.gif

Dar nežinau, nes reikia tikrinti krūminių aukštingumą. Tai geriausiu atveju 400 Lt, blogiausiu - apie tūkstantį. Tarnautų dešimtmetį, jei niekas dantų neišmuštų biggrin.gif

Jei desimtmeti - tai as asmeniskai daryciaus smile.gif) bet siaip ar taip gerai atrodysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2012 01 23, 18:31)
Tikslus laikas paraše smile.gif ačiū už pagyrimus 4u.gif  4u.gif

žinokit imu abejot dėl estetinio doh.gif  bet čia gal tik kol priprasiu biggrin.gif

Manau tikrai nereikia estetinio, dantukai atrodo nuostabiai, jokių lengvai pastebimų trūkumų nėra, tik pati juos žinai, kiti tikrai jų nemato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2012 01 23, 15:46)

Kokie dantys balti be breketų, kokie dailūs wub.gif

Prieš nuimant taip jaudinausi, toks jausmas, kad kokią ranką nuims buvo, sunkus atsisveikinimas, tikrai gaila pasidarė rolleyes.gif

Bet koks rezultatas, kokia aš sau graži. Pagaliau būsiu iš tų, apie kuriuos sakys, kad turi gražią šypseną wub.gif  wub.gif  beveik verkiu iš laimės

Kaip grazu!! wub.gif Sveikinimai, tikrai nuostabi naturali sypsena 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gardi-grazus dantukai.Mano manymu pas tave nedidele beda buvo,todel greit issitaise.As irgi nematau reikalo ta estetini darytis.

Va pas Emuka tai jau butina buvo kazka daryt.Kazin kur ji dingus,nepasirodo jau galutinio varianato,po to priplombavimo.
Atsakyti
Dėkui visoms iš visos širdies 4u.gif

Žinokit, nemaniau, kad man tas nuėmimas atneš tiek abejonių doh.gif šiandien, kai šlifavom kampučius, tai tik dėl laikino vaizdelio.
Jei taip palikti, neplombuoti - tai dar norėčiau vieną pirmuką truputėlį ir antruką sušvelnint, juolab, kad daktarė klausė, kiek noriu, vadinas tame nėr bėdos. Ryt einu pasiimti plokštelių ir ketina dar pazulinti klijus (mat vienas dantukas truputį matinis, o eilė už manęs jau laukė, tai sutarėm rytoj), tai galėčiau paprašyt pašlifuot dar. Kažkaip nestikėjau tokio gero vaizdo (nuotraukoj atrodo žymiai prasčiau nei realybėj, jei jau net man gražu...) Aišku, ne kaip klavišai tie dantys, nėra vienodi alei vieno. Bet dėl plombavimo reiktų saugotis kramtant, vėl su visokiais riešutėliais nedraugaut, kada nors plombas keist, o ir jei balintis sumanyčiau, tai negalėčiau dėl plombos spalvos. Suabejojau kaip reikiant. O ir pinigėlius mielai prakeliaučiau wub.gif

Artimųjų klausti neketinu, nes jiems ir prieš tai "viskas buvo gerai".

Tiesa, vielų nedėjo, patikėjau ir nešiosiu plokšteles. smile.gif Visgi gydytoja geriau už mane žino. O ir sumokėjau tik 400, o ne 500.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 23 sausio 2012 - 19:24