QUOTE(Tresor @ 2012 01 25, 16:46)
Na pas mane supratau situacija sudetingesne, pas mane iltinis dantis yra gomuryje ir ji dabar reikia atstatyti i vieta, tai man iskele sakandi, kad nesiliestu apatiniai su virsutiniais dantinis ir netrukdytu ilciai judeti i savo reikiama vieta. Bet kaip as mastau tai koks skirtumas ar apacia metalas ar keramika tada vistiek jeigu dantys liesis ir taip tada nutils

Sake jeigu nukris tas paaukstinimas ar iltis trinsis su apatiniais dantimis iskarto skambintis ir atvaziuoti koreguotis..Tai dabar nerimauju, nes sake buvo atveju, kad net puse dantu nudyla kitiems
Kazkaip cia man idomiai skamba, arba dvi problemos sumaltos i viena

Sakandzio iskelimas ir dantu nudilimas del keramikiniu breketu, mano galva, yra du atskiri dalykai. Ir man buvo ta sakandi iskele, kad laisvai galetu virsutiniai dantys judeti, bet su dantu nudilimu vargei ar sitas dalykas turi koki rysi. O kaip ta keramika gali nudilint dantis, tai irgi neisivaizduoju... Nebent virsutiniai dantys remiasi i apatinius breketus ir keramika turi savybe labiau tuos dantis "esti" nei metalas. Tuomet tie kalniukai ant kruminiu dar ir neleidzia virsutiniams dantims trinti i apatiniu dantu breketus.