Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 50 tema*

QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2012 01 14, 22:09)
Tadas Blinda - nuostabus filmas  wub.gif

Nu pazresme. Da buktais su kurybine grupe bus galima susitikt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 01 13, 23:50)
Sveikinimai  4u.gif
Na as su ta vielute jau 3metai. ji netrukdo, bet as ja visada jauciu, kaikada net uzknisa biggrin.gif
Na bet ji pas mane yra pritvirtinta helio plombytem, jos nuslifuotos tai nesiurkscios.

Dėkui dėkui. smile.gif
Mhm.. O tos helio plombytes tai matyt ne tie patys klijai, kuriais breketus klijuoja? Reikės paklaust orto.. Nes, atrodo, man tais pačiais prilkijavo, tai šiurkštoki.. jau nekalbant, kad kažkokį aštrų kampa plaiko - tanka dėtis vašką. Tikiuosi bent tą nušlifuos.

Kaip kažkas gerai pastebėjo, papraščiau holivudinius protezus įsidėt. Mano atveju, pavyzdžiui, (dėl nepavykusio gydymo ir kitų niuansų) plokštelę, paskui breketus teko nešiot apie 10 metų... apie išlaidas ir kitas smulkmenas net nešneku. Tokioj situacijoj psichologiškai nelengva, kai pareiškia, kad vieną vielą visgi teks nešiot visą gyvenimą frusty.gif

Džiaugiuosi už tas, kurios susitvarkė ir viskas čiki piki. Bet jei kas svarsto, eit šitą kelią ar ne, va jum įkvėpimas http://www.youtube.c...feature=related

Yra žmoguj daug daug svarbesnių dalykų nei tiesūs dantys mirksiukas.gif
Na bet svarbiausia optimizmas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Delkotais @ 2012 01 14, 22:57)

Džiaugiuosi už tas, kurios susitvarkė ir viskas čiki piki. Bet jei kas svarsto, eit šitą kelią ar ne, va jum įkvėpimas http://www.youtube.c...feature=related

Askil i Kurtui reiktu breketu tarpukui tarp pirmuku uztraukt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 01 14, 22:08)
Askil i Kurtui reiktu breketu tarpukui tarp pirmuku uztraukt. blush2.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Teisingai. Tik Kurtui ten reiktu daug daugiau geriau įsižiūrėjus smile.gif
Atsakyti
Man liko savaitė su breketais, kaip gera... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2012 01 15, 00:01)
Man liko savaitė su breketais, kaip gera... blush2.gif

Kada nujims?
Atsakyti
QUOTE(Delkotais @ 2012 01 14, 22:57)
Dėkui dėkui.  smile.gif
Mhm.. O tos helio plombytes tai matyt ne tie patys klijai, kuriais breketus klijuoja? Reikės paklaust orto.. Nes, atrodo, man tais pačiais prilkijavo, tai šiurkštoki.. jau nekalbant, kad kažkokį aštrų kampa plaiko - tanka dėtis vašką. Tikiuosi bent tą nušlifuos.

Tu paziurek i dantukus ir turi matytis, kad ant vielos virsaus yra plombos. pacia vielute ir klijais paklijavo ir dar plomba nat virsaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle du jour @ 2012 01 14, 20:45)
sveikutes visos,o mane perspejo Damusiene iskart kad vielute visam gyvenimui,o plokstele keliem metam kasnakt bus,o po to reciau  ax.gif bet nuteike iskart kad reikes smile.gif

Man pasake, kad reiks ploksteles kokiem 3 metams. Bet kai nueme pasake kad viela visam gyvenimui ir dar plokstele bet jau ne kas nakt o i savaite karteli, po to galima ir reciau bet nerekomenduoja biggrin.gif
As kai dejausi breiketus tokiu kaip vielu isvis nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 01 14, 20:11)
O as pvz veidaknygej nesirodau su zaslais. Kai kurie mana draugai ni nezina, ka as jau kuris laiks pakaustytom ziaunom... Va varysiu pazret Tada Blinda treciadieni, tai sutiksiu buruka sava pazistamu, tai neisvengiamai pamatys mana "grozybes"  blink.gif

drinks_cheers.gif pas man tas pats, ne visi ir žino biggrin.gif tikiuosi ir nesužinos kol nuims hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2012 01 15, 12:15)
drinks_cheers.gif pas man tas pats, ne visi ir žino biggrin.gif tikiuosi ir nesužinos kol nuims hihihi.gif

Mana dauguma suzinos. Uzknis su tais sava moralais i postringavimais, ka buva geri dantai. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 01 15, 12:07)
Mana dauguma suzinos. Uzknis su tais sava moralais i postringavimais, ka buva geri dantai. blink.gif

nail.gif: o man tai dzin kas ką sako - ir jei sako, kad ir taip buvo geri ir tik pinigus be reikalo taškau, tada atsakau - kad buvo geri, bus tobuli tongue.gif O kad pinigus taškau, tai vadinasi gerai gyvenu ir turiu ką taškyti nail.gif - tada greit moralai pasibaigė irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 01 15, 13:49)
nail.gif: o man tai dzin kas ką sako - ir jei sako, kad ir taip buvo geri ir tik pinigus be reikalo taškau, tada atsakau - kad buvo geri, bus tobuli  tongue.gif O kad pinigus taškau, tai vadinasi gerai gyvenu ir turiu ką taškyti nail.gif - tada greit moralai pasibaigė irnesakyk.gif

Nu pas mani taip lengvai nesibaigs... Ale... ne ju pinigai, ne jie i islaidaun. smile.gif As jiem ineaiskinu kur pinigus leist, tai jie ma i te neaiskinie kaip su savais elgtis. Nu va...pasiruosus esu. ax.gif
Kazka vel sianakt del zaslu sapnavau...tik nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 01 15, 12:56)
Nu pas mani taip lengvai nesibaigs... Ale... ne ju pinigai, ne jie i islaidaun.  smile.gif As jiem ineaiskinu kur pinigus leist, tai jie ma i te neaiskinie kaip su savais elgtis. Nu va...pasiruosus esu. ax.gif
Kazka vel sianakt del zaslu sapnavau...tik nepamenu.

doh.gif Flegma, flegma...nors dabar atleistina, berods vis dar pilnatis laugh.gif

O dėl visko kitko - teisingai drinks_cheers.gif kiekvieno asmeninis reikalas kaip jis nori tvarkytis tiek su savo sveikata, tiek su pinigais. Ir nors dažniausiai visi akcentuoja tik grožį, breketai suteikia ir kitą - sveikatinimo funkciją, nes pagerėjus sąkandžiui, pagerėja maisto kramtymas, tuo pačiu virškinimas ir t.t. smile.gif taip pat lengviau valomi dantys, kai nėra susigrūdę - o tai reikšia mažiau karieso, mažiau lakstymo pas odontologus ax.gif Breketuose galima rasti tikrai daugiau privalumų nei vien tik gražūs, lygūs dantys mirksiukas.gif

Biškutį beveik OT blush2.gif
Anakart draugė kviečiasi - sako atvaryk, pasėdėsim mergaitiškai prie brendžiuko, paplepėsim ax.gif Sakau, tai gal varom į pirtelę geriau - pasiparinsim, džiakuzei paskui pamirksim - paplepėsim mergaitiškai. O ji - tai kad daug kainuoja tas malonumas smile.gif Va čia ta vieta, kur norėjau parodyti kaip žmonės skirtingai vertina viską mirksiukas.gif Paskaičiavau aš ir draugei paprastai matematiškai: atvarau pas tave su taksu (nes vartosiu su lapsniais), grįžtu taip pat + brendukas+užkandėlė+brendukas dar (jei gerokai užsikabliuosim, kaip dažnai būna) ax.gif
Arba susimetam kelios ir pasidalinm pirtelės su džiakuze kaina, na dar galim paskaičiuoti kurą, nes iki pirtelės galim palėkt su viena mašina (o pirtelė ir gėrimai su laipsniais man nedera). Taigi rezultate gaunasi, kad laiką galim praleisti už tą pačią pinigų sumą, tik skiriasi būdai: sveikai ir smagiai pirtelėje, ar nesveikai bet irgi smagiai prie brenduko mirksiukas.gif
Čia kaip atkirtis tiems, kas skaičiuoja kiek išleidžiame dantims tongue.gif - kiekviens renkamės KAM ir KAIP išleisti savo pinigus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 15 sausio 2012 - 13:50