QUOTE(Flegma @ 2012 01 15, 12:56)
Nu pas mani taip lengvai nesibaigs... Ale... ne ju pinigai, ne jie i islaidaun.

As jiem ineaiskinu kur pinigus leist, tai jie ma i te neaiskinie kaip su savais elgtis. Nu va...pasiruosus esu.
Kazka vel sianakt del zaslu sapnavau...tik nepamenu.

Flegma, flegma...nors dabar atleistina, berods vis dar pilnatis
O dėl visko kitko - teisingai

kiekvieno asmeninis reikalas kaip jis nori tvarkytis tiek su savo sveikata, tiek su pinigais. Ir nors dažniausiai visi akcentuoja tik grožį, breketai suteikia ir kitą - sveikatinimo funkciją, nes pagerėjus sąkandžiui, pagerėja maisto kramtymas, tuo pačiu virškinimas ir t.t.

taip pat lengviau valomi dantys, kai nėra susigrūdę - o tai reikšia mažiau karieso, mažiau lakstymo pas odontologus

Breketuose galima rasti tikrai daugiau privalumų nei vien tik gražūs, lygūs dantys
Biškutį beveik OT
Anakart draugė kviečiasi - sako atvaryk, pasėdėsim mergaitiškai prie brendžiuko, paplepėsim

Sakau, tai gal varom į pirtelę geriau - pasiparinsim, džiakuzei paskui pamirksim - paplepėsim mergaitiškai. O ji - tai kad
daug kainuoja tas malonumas

Va čia ta vieta, kur norėjau parodyti kaip žmonės skirtingai vertina viską

Paskaičiavau aš ir draugei paprastai matematiškai: atvarau pas tave su taksu (nes vartosiu su lapsniais), grįžtu taip pat + brendukas+užkandėlė+brendukas dar (jei gerokai užsikabliuosim, kaip dažnai būna)
Arba susimetam kelios ir pasidalinm pirtelės su džiakuze kaina, na dar galim paskaičiuoti kurą, nes iki pirtelės galim palėkt su viena mašina (o pirtelė ir gėrimai su laipsniais man nedera). Taigi rezultate gaunasi, kad laiką galim praleisti už tą pačią pinigų sumą, tik skiriasi būdai: sveikai ir smagiai pirtelėje, ar nesveikai bet irgi smagiai prie brenduko
Čia kaip atkirtis tiems, kas skaičiuoja kiek išleidžiame dantims

- kiekviens renkamės KAM ir KAIP išleisti savo pinigus
Man vis vien, ką jūs apie mane galvojate, nes aš apie jus negalvoju visiškai." Coco Chanel